НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 296
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • Плевен
 Heart Eyes

# 17
Здравейте момичета,
Аз доста се поизгубих,ама бях постоянно на работа до 11.01.Сега вече съм по-свободна и ще пиша по-често. Tada santa2
Да ви е честита новата 2008 г. и да ви донесе само щастливи емоции.
Да са ви живи и здрави всички именници,които съм пропуснала и много щастие.
Дени,благодаря че си ми харесала заглавието и това за именните дни е много на място. Laughing
Аз бях госта,не успях нещо да си вляза с името и .....
Дариян е добре .Имаме вече един предкътник,най сетне изби и сме с девет зъба вече.Ама си е зор.Почти не съм спала няколко дни и на работа.Егати  #Crazy #Crazy

При нас е едно мъгливо и само в къщи си седим,което е много подтискащо.Само чакаме да се махне мъглата и да почнем да излизаме на разходки.

SIMONA_S, добре,че всичко се е разминало,настръхнах като прочетох.
Дарко ходи с пантофи,защото по паркета терличките много се пързалят ,а по чорапи не смея да го пускам за да не настине.
Лек ден от мен,че много се разписах.

# 18
 Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation

Мадамки, дайте да се преброим за Априлци, за да може да се направи резервацията тези дни!!!
Моля отговорете на следните въпроси:
1.Каква стая желаете?
2.Колко нощувки?

Резервацията трябва да се направи до петък, така че дайте своето мнение най-късно до четвъртък!!!

Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation Sign Exclamation

# 19
1. Двойна стая
2. Две нощувки Peace

Ще се съобразим с мнозинството за датите Simple Smile ...май 1 и 2 май са най-удачни newsm78

# 20
1. Двойна стая
2. Две нощувки

# 21
1. Двойна стая
2. Две нощувки

# 22
1.Двойна стая
2.Две нощувки

# 23
Здравейте и от мен!
Надниквам набързо по време на обедната почивка  Mr. Green

Дари М, честити проходили крачета!

SIMONA_S, добре че е бил малкия дявол  Praynig

Алекс от събота ходи в къщи с пантофки, до преди това беше с терлички.

Дени, довечера, най-късно утре ще кажа какво решаваме за Априлци.

Хайде толкова за сега.
Heart Eyes

# 24
Пфуу, пак ще изтърва аз...

Дари, честити проходили крачета на Борето!  smile3539 То така изведнъж става, и Кати тръгна така от нищото, все едно все си е вървяла.

Кати вкъщи е основно по пантофи, не са и се запарвали краката за сега. Но явно при всеки е различно. Има 2 чифта, едни с лепки, които сваля много лесно и едни с цип, които не сваля хич. Също ходи с терлички, има няколко чифта, слагам според цвета на дрехите  Rolling Eyes И в двата случая си ходи нормално.

Леле, Симона, ужас! Много те моля, не давай повече кокалчета на детето, то бабите какво ли не ще ти кажат да дадеш, ама недей! И Кати така се задави с хляб след като баба ми и беше дала една кора да си я гризка. Ама тя беше на 10 месеца и си я навря цялата в устата. От тогава всичко само на парчета направени от мене. Пък да ми вика баба ми сектантка после, през ушите ми е!

За соковете, Кати пие ама лятото. Сега пие чай. Даже в студен вид. Около 200мл на ден, не ще повече. Чиста вода категорично отказва, почва да ми крещи ако и дам. За това слагам малко чайче на Хип и лятото малко сок във водата, пак на Хип. Фреш не харесва много за сега. Иначе почна да яде плодове, макар и доста селективно, харесва киви, банан, мандарина. Ябълка не много.

Отивам да гладя докато дзвера спи!

# 25
Привет  Hug
Симона, добре че го е повърнала малката. Не се обвинявай, със сигурност ако си предполагала какво ще стане нямаше да й го дадеш. Те мъниците нали ни гледат в устата като ядем и как да не ти се прииска да му дадеш нещо  Wink
Дари, да са му здрави и стабилни крачетата на малкия  Heart Eyes
У дома вики ходи само с цървулки - струват около 9 лв и ги има из детските магазини. Много са му удобни, крачетата винаги са му топлички и никога потни, не се пързаля по паркета и по теракота, и изобщо не са му криви крачетата. Имахме пантофки на КК, но винаги му бяха потни крачетата, та вече не ги слагаме.
От вчера махнах биберона-залъгалката. Чак днес се е сетил 1-2 пъти, но му казвам, че го няма и го залисвам с нещо друго и той забравя.
Вечер заспива като го люлея на леглото му - от 5 до 15 мин е заспал. Вечеря към 19 ч и закусва към 08ч, не давам АМ, защото не го иска  Sad
Яде вече почти всичко - без салам, наденица /повечето подобни месни/
В миналата тема някой пита за шейните. Едната баба ни подари. Избрахме си една пластмасова от МЕТРО - около 15 лв беше. Предпочетохме я защото ми се струва по-безопасна - ако се обърне и го удари няма да го нарани, защото е лекичка, а онези дървените с металното са за по-големи дечица май  newsm78 Вече я сефтосахме и му хареса на Вики.
За Априлци - много ми се идва, но още не мога да дам твър отговор, защото мислехме да идем до Анталия, но ще се разберем с Андрей и ще кажа утре. Иначе:
1. 1 нощувка най вероятно
2. двойна стая
МО!МО!МО! /така казва Вики на целувката  Joy /

# 26
  • Отвъд алеята зад шкафа
мами аз правя списъка за Априлци. Всеки от вас трябва да изпрати парите за капаро индивидуално, но за целта преди това аз трябва да им изпратя в хотела списъка с имената и стаите, които ще се резервират, за да могат от хотела да отмятат кой е капарирал по име. Затова ми пишете на лични и ми дайте имената си, броя нощувки, каква ще е стаята и кои дати да бъде

# 27
1. двойна стая
2. две нощувки

нямаме претенции за точните дати, ние сме на свободен режим. Peace

# 28
Мами, не можах да открия къде сте коментирали срещата  newsm78 сигурно в чата, а?!

То хубаво ще заявим бройка, ами като не са крайно уточнени датите, как ще плащаме капарото? Или този срок до четвъртък е само за бройката?? Нещо не ми се ясна организацията. Така или иначе сме на линия, живот и здраве

2 нощувки -1 и 2 май за нас
двойна стая

# 29
  • София
И аз се изненадах приятно!!!!!!!!!

за нас
  1.две нощувки
   2.стая двойка

Като дати май най-удачно ще е 1 и 2 май. А кога е Великден?

Сега да се оплача накратко.
Ние всички сме болни. Някакъв жесток вирус. Първо мъжа ми си докара пневмония и пи антибиотици, после ме зарази мен и сега и Ники е болен.
ПАЗЕТЕ се защото вирусът е отвратително гаден. ТРИ дни с температура 39 градуса. Спрях да кърмя, защото пих течен аналгин и пак не мога да я смъкна. Сега пия антибиотици, кашлям като магаре, но поне успях след толкова зор да смъкна температурата до 37,4, което вече го броя че съм здрава.
За съжаление сега е ред на Ники. Започна милия да кашля, вдигна висока температура, след като 3 дни беше с 37,3. Освен че му е възпалено ушето май и на кашица ще го докара.

Кумът ни също е болен. Тяхната дъщеричка, която е на 9 месеца, е със същите симптоми- лека температура, възпалено уше и кашлица. Дано не ни последва.

Дано не ми спре кърмата, че ми се искаше да го кърмя още поне 2-3 месеца. За сега цедя по веднъж на ден, но след 5 дена кой знае дали ще остане нещо.

Още веднъж ПАЗЕТЕ СЕ от кашлящи хора Cry

Тези дни като се пооправим ще се включа и аз по-активно, за да разбера повече за новата ноемврийска среща.

Дени, нещо не мога да се включа в новия чат.

Последна редакция: пн, 14 яну 2008, 23:03 от kreo

Общи условия

Активация на акаунт