НОЕМВРИйчета лудуват, веселят се и именни дни празнуват!

• 11 299
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Фъстъч, много хубава Йоанка, пу-пу! И Вилхелмина и Симонка! Да са ни живи и здрави всички дечица!

Симона, давала съм супа вечер цяла седмица имахме пробна Grinning, ама нещо не я щеше... :?3 пъти повърна а в останалите дни не й се даваша много много Laughing, но мога пак да пробвам, стига да я иска и да си е променил мнението за вечерята...

# 211

Здравейте,

И аз да се разпиша към края на темата...  Grinning

Относно Априлци:

Добра инициатива, похвално!  Grinning Само не можах да разбера няколко неща:

• Кой от вас е бил на тази база? Може би просто сте я видяли в нета или някой, който познава някой ви е казал, че е ОК? Виждам, че Тали има лоши спомени от престоя си там. Питам не за друго, а да знам с каква нагласа да тръгнем?  Wink
  • Каква е цената на двойната стая за една нощувка?
  • Какво включва тази цена?
  • Кога е последния срок за резервация/плащане на капаро?

Ако някъде има отговор на въпросите ми, извинете ме! Кажете къде е и ще прочета.  Grinning

За шляпащите крачета в къщи:

Аз съм купил на Аличка два чифта летни сандалки, изцяло от естествена кожа, с мека и удобна каучукова подметка. Тя ги носи в къщи с вълнени чорапки. Стабилна е, крачетата са топли, но не запарени.  Ако не ги скапе до лятото ще може да ги носи тогава с тънко чорапче или без. Така, че инвестицията си струва, според мен. По същия начин процедирах и с Кармен - и в къщи, и в яслата/градината беше така. Другите деца бяха или с пантофки, или с гуменки в помещението. В резултат нестабилно ходене, кривене на петичка, запарване на крачетата... На някои родители също им допадна идеятя и я приложиха...  Grinning

Поздрави!   Grinning

# 212
  • София
Рагтайм, все забравям да честитя новата къща!!!!!!!

Ще свикнеш с новата среда, пък виждам че и със съседските животински се харесвате Wink
Дано Дани няма никакви здравословни проблеми и селския въздух го излекува.

Цвети, Неда направо ме разби. Има предпочитания детето. Laughing

Йоанка, Мина и Симито са страхотни малки мадами.
Това ми напомня и аз да кача малко снимки.

А иначе за лудуриите май е от месеца, в който са родени. Ники и болен не спира. Но  не се оплаквам. Надявам се бързо да оздравее пък с белите ще свикна.

# 213
Здравейте и от мен.И тук в Монтана духа ужасен студен вятър.Днес с Поли излязохме само за храната от кухнята и се прибрахме бързичко на топло.И Поли си ходи пеша,като резултата от една наша разходка е всички дрехи за пране Wink.Пакости правим всякакви,като любимо занимание на Поли е бъркане в камината-помага ми детето,в чистенето Laughing,разхвърля всички дрехи които и попаднат пред очите,изключва компютъра,абе все интересни занимания.
Досега гледах снимки.Всички дечица са прикрасни,както и много порастнали!
Дано,всички болнички се оправят бързичко Praynig Hug

# 214
Ох, Рагтайм, умрях от смях, така описателно си описала животинчето на съседа, че чак и на мен ми хареса, но няма нищо- нали знаеш колко трае живота на 1 свиня- до Колледа Simple Smile а колкото до къщата- за двор се пренасям и на 20 км от София!!! Стига да имате коли не е проблем, поне докато детето не иска да излиза само.

Ох, тъкмо сдеднах и трябва да ставам!

# 215
  bouquetПривет девойки!!!

РАГТАЙМ ЧЕСТИТ     ДОМ!! пусни( сники дееее....
`
~~~~ФЪ~СТИЧ~ `бравос на малката за акането в гърне...Пу за `снаха...

момичета не мога да пиша, дани ми пречи

# 216
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дженд по ред на въпросите ти:

1. Аз съм била там и много ми харесва.
2. В момента цената се променя, но обещаха за нас да я запазят в сегашните параметри, които са 68 лв. двойна стая и 100 лв. апартамент.
3. Тази цена включва закуска.
4. Аз вече съм направила резервация. Днес изпращам окончателния списък, т.к се наложиха някои промени по него, поискани от някои съфорумки, така че ако не се включиш до днес следобед, ще трябва сам да правиш отделна резервация за вас, която най-вероятно няма да е на тази цена, т.к както казах качват цените, а за нас правят отстъпка, защото сме голяма група. В събота заминавам и няма да ме има, но днес като доуточним нещата с хотела се надявам, че няма да има нужда от мен. Пратила съм ти линк със сайта на хотела, там има телефони, мейли за контакт, можеш да се обадиш и да говориш лично с тях какво предлагат, какви условия и на какви цени.

# 217
  • Отвъд алеята зад шкафа
Така - в списъка са:

Крео - 2 нощувки, 1 и 2 май, двойна стая
Роня - 2 нощувки, 1 и 2 май, двойна стая
Дари М - 1 нощувка, 1 май, двойна стая
Нади Миши - 2 нощувки, 1 и 2 май, тройна стая
Лина Д - 2 нощувки, 1 и 2 май, тройна стая
Анджелика - 2 нощувки, 1 и 2 май, двойна стая
Злати - 2 нощувки, 1 и 2 май, двойна стая
Бубалина  - 1 нощувка, 1 май, двойна стая
Весето С - 1 нощувка, 1 май, тройна стая
ВечеПетя - 2 нощувки, 1 и 2 май, тройна стая
ралиар - 2 нощувки, 1 и 2 май, тройна стая
Жени - 2 нощувки, 1 и 2 май, двойна стая
Тали - 1 нощувка, 1 май, 2 двойни стаи
Ивиче  - 2 нощувки, 1 и 2 май, двойна стая
Мина - 2 нощувки, 1 и 2 май, двойна стая
Деничка - 2 нощувки, 1 и 2 май, двойна стая
Дил - 2 нощувки, 1 и 2 май, апартамент
Вени - 2 нощувки, 1 и 2 май, двойна стая
Гадамер - 2 нощувки, 1 и 2 май, апартамент
Simona S - 2 нощувки, 1 и 2 май, двойна стая
Цвети - 1 и 2 май, двойна стая
Дженд - 1 и 2 май, 2 нощувки, двойна стая

Вижте внимателно дните и вида на стаята дали съвпадат.

Последна редакция: чт, 24 яну 2008, 18:36 от gadamer

# 218
Благодаря за отговора,  gadamer! Това ми беше достатъчно!  Grinning 

Слагай ни в списъка за:

-  Една двойна стая

-  Две нощувки (1 и 2 май)

Поздрави!  Grinning

# 219
Марианка, нашите дати са ОК, мерси Simple Smile

Да се похваля и аз най-накрая - САШКО ПРОХОООООДИ съвсем сам вече, от стая в стая, само подтичва и се смее и пръхти Simple Smile
Според мен можеше и по-рано да проходи, само че аз го държах до сега без обувки или пантофки, само по едни терлички. И преди 2-3 дни му обух пантофки, с по-стабилна подметка (мекичка, но все пак подметка) и за 1 ден се отпусна да си щъка сам. Така че дойде ред и на нашия прощапулник - скоро ще е ! Mr. Green

# 220
jenny, да са здрави и силни крачетата на Сашко! Браво на юнака! Peace

Много се радвам, че пак се събрахме голяма група! ДРЪЖ СЕ, АПРИЛЦИ...НОЕМВРИЙЧЕТАТА ИДААААТ! Mr. Green

# 221
Жени, браво на Сашко!
Ангелчо също от няколко дни прави по 8-10 крачки, ама още не го броя за прохождане, иска ми се да тръгне стабилно, за да направиме прощъпулник Heart Eyes

Иначе не искаше снощи да хапва зеленчуковото пюре, и супичка не иска...незнам какво да му давам да го засити, съответно ме събуди в 2.10 от глад та пи мляко... а днес така ме цепи главата от няколко безсънни нощи Sad Sad Sad
Имате ли мами идеи с какво да го заситя вечер бебчо? Аз мисля да слагам в зеленчуковата каша дето само нея за сега я приема преди лягане и 1/2 жълтък, но дали ще е достатъчно?

# 222
Dreben, аз не съм чела преди ако си писала какво му даваш вечер. Хапва ли от вашата храна всичко?
Аз му давам нешо готвено, каквото съм правила. Не че го засища, т.е. не е спрял да се буди по 2 пъти поне нощем и после към 7 сутрин. А последните 4 нощи вече стават, се буди в 5.30 и почва една луда игра. Ама ние се опитваме да спим, не ставаме. Той ни яха, настъпва, скубе, дере, тъпче, мачка.. и така след час- час и половина песни и приказки - заспива. Тая вече почти не го усетихме, дано спре да се буди така. Не мисля че е от ядене/неядене съответно.

# 223
Жени, не съм му давала манджичка наша, а може би трябва............
иначе като се събуди изпива по 300лм АМ и докато не му даеш мляко пищииииииииииии Sad Sad Sad
Ама ето на сега съм готвила за баща му свинско с картофи Laughing, трябва явно да се съобразя преди всичко с дребния или да му готвя отделно, ама като взимам детска кухня и не ми се готви пак понякога отделно... Blush Blush Blush

# 224
Ами дай му като начало само картофите от свинското, пък може и да се престрашиш за някоя друга мръвка покрай тях Simple Smile ХАХА Simple Smile
Аз само люто (много люто) не съм давала. Иначе - и свинско и всиииичко, което би хапнал.

Общи условия

Активация на акаунт