За ПАП 3 - 2 тема

• 119 144
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте , проблемът ми е следният...при никои от докторите при които ходя няма по-ранен час от 25 май..въпреки ще искам платен прием(проф. Карагьозов, д-р. Е. Тюфекчиева)нямам възможност да чакам до тогава. Бихте ли ми препоръчали някой друг на които да се доверя за платен прием през м. Март, предпочитам да е в района на НДК, или южните квартали, защото ми е много трудно с излизането извън работа.
Става дума за профилактично изследване - цитонамазка и колпоскоп, но не ми се ще да е при кой да е !
Благодаря Ви предварително!
Също ме интересува синът на проф. Карагьозов - др. И. Карагьозов добър ли е в тази област.

# 196
  • София
Тюфекчиева преглежда и без записан час. В 18 ч., като свърши със записалите се пациентки, дават номерца и преглежда всички, които са отишли. Поне така беше преди. Обади се и питай акушерката дали практиката е останала. Тел. е 988 82 24, на бул. Витоша 51 е частият кабинет, в който работи.
Успех!

# 197
Здравейте , проблемът ми е следният...при никои от докторите при които ходя няма по-ранен час от 25 май..въпреки ще искам платен прием(проф. Карагьозов, д-р. Е. Тюфекчиева)нямам възможност да чакам до тогава. Бихте ли ми препоръчали някой друг на които да се доверя за платен прием през м. Март, предпочитам да е в района на НДК, или южните квартали, защото ми е много трудно с излизането извън работа.
Става дума за профилактично изследване - цитонамазка и колпоскоп, но не ми се ще да е при кой да е !
Благодаря Ви предварително!
Също ме интересува синът на проф. Карагьозов - др. И. Карагьозов добър ли е в тази област.
Жана Колева е много добър специалист.Кабинета и е на "Неофит Рилски" ,но номера не го помня Embarassed Телефона в кабинета е 988-52-50. Прави всички изследвания включително и биопсии (дано не ти се налага никога),но за резултата се чака 2-5 дни. Дано да ти е от полза

# 198
До gala03  Мила опитах се да ти отговоря на ЛС но не може, дава че ти е запълнена кутията или е защото имаш нула публикации. Пиши тук или в другата тема, за да ти отговоря. А иначе аз те съветвам да се посъветваш с Ковачева. Пиши ми пак    bouquet   

Моля останалите да ме извинят   Embarassed

# 199
  • София
момичета, здравейте!
днес бях на преглед при проф. Карагьозов, успях да си уредя час благодаение на моя приятелка и чаках само 2 седмици. много съм доволна и щастлива, защото професорът потвърди сгрешените ми резултати от Майчин дом. за тези, които не са чели историята ми накратко след стандартен контролен преглед ми откриха раничка, цитонамазката беше ІІ-ІІІа група, а последвалата биопсия показа в Майчин дом ІІІ степен дисплазия и препоръка за незабавна конизация. добре, че послушах моя близка приятелка и занесох биопсията си и за 2 независими мнения в Онкологията. там и двамата специалиста бяха категорични, че не само нямам дисплазия, но не е нужно никакво третиране, а само проследяване, защото нещата са ок.
аз обаче не мирясах и ето днес проф.Карагьзов ме прегледа и е категоричен, че изменени участъци няма и всичко е наред, но все пак препоръчва горене с лазер на раничката. много съм доволна от него, защото е много мил и внимателен. жалко, че нямат лазер в Токуда и ми препоръча д-р Гунчев от Майчин Дом, за да ми изгори раничката newsm78
забравих да го попитам дали другаде има също лазер? вие да знаете?

да разкажа с две думи за Токуда - много е хубаво вътре, има нещо, което ми направи неприятно впечатление, но не са виновни от болницата за това. моят час беше в 17.30, аз отидох към 17 и служителката на регистратура ми каза "всеки момент ще ви приемат, защото днес не дойдоха около 10 пациентки на проф.Карагьозов" Shocked така или иначе в 17.20 влязох, което е добре за мен, не се опаквам, разбира се..но ми стана ужасно неприятно за всички жени, които чакат месеци за час, а има толкова неизползвани часове. разказвам това, за да кажа, че ако някоя от вас много бърза и отиде без час има голяма вероятност да я приемат!

# 200
  • Димитровград
И аз съм решила да го потърся за още едно допълнително мнение за моя случай.Радвам се,че при теб нещата са се развили благоприятно!!!

# 201
  • София
И аз бях в Токуда във вторник. На 16-ти съм на вторичен преглед и тогава ще разбера резултатите. Д-р Евтимова беше много мила и внимателна. Отдавна не съм била на толкова лек преглед, понеже съм с много дълбоко влагалище и прегледите винаги са ми били много болезнени, защото трудно стигат шийката. На колкоскоп не ме гледа, каза, че е излишно, при положение, че всичко изглежда наред и шийката е чиста. След резултатите ще видим дали има нужда от нещо друго. На 16-ти ще ме гледа и на УЗИ, за да видим как е поожението след лапароскопията.

В Токуда основното нещо, което ми направи много лошо впечатление е невероятно малкия паркинг и липсата на паркоместа. Това е просто недопустимо, за болница от този ранг. "В България вече работи болница, която отговаря на най-високите световни стандарти", това пише на главната страница. Аз съм била в много болници по света и такова нещо не съм виждала никъде. Както е нормално, всичко побългаряваме.

# 202
Аурора и аз много пъти го написах - Проф. Карагьозов никого не връща. Отиваш и чакаш!
Радвам се, че при теб не са толкова страшни нещата. А за лазера в Майчин дом, прочети коментара на Марч,  малко над твоя Joy Joy Лазер със сешоар , хахахаах !

# 203
  • София
да бе, аз затова много се надявах другаде да се възползваме от това чудо на техниката, толкова рядко използвано в България, та да си спестя сешоара! Mr. Green
дали в частния кабинет на д-р Славчев няма такава екстра като лазер? Thinking

да не пропусна отново да кажа
Марсиана, благодаря ти за ценните съвети, които ми даде и насоките към кой лекар да се обърна!!! Heart Eyes  bouquet Hug

# 204
Aurora,  BBB74 , 4 дни след сешоара,пардон - лазера, се чувствам доста добре,така че,засега мога да го препоръчам, явно не са ме препърлили  Wink Между другото,като се порових в "архива",има мнения на съфорумки от 2006,които са описали "технологията",и тогава се е прилагала  Wink

# 205
  • София
March, много време ли чака за час за лазера? имам усещането, че е единственият в София и май е голям наплива за там newsm78

# 206
МЦ "Люлинмед" - тел. 02/9252547. Съвсем наскоро ходих там на преглед, но не знам дали има лазер. Колпоскоп има със сигурност. Ако ви се занимава, обадете се и ги попитайте. Много са любезни!
Стискам палци на всички!   bouquet

# 207
  • София
Лазер има и в "Шейново" в каб. 13.

# 208
March, много време ли чака за час за лазера? имам усещането, че е единственият в София и май е голям наплива за там newsm78

Чака се месец-два  Confused наистина напливът е голям.

# 209
  • София, Младост

Чака се месец-два  Confused наистина напливът е голям.

На мен ми направиха обгарянето с лазер без да чакам в МД. Отидох да си взема резултатите от цитонамазката и биопсията и д-р Хранов, каза, че трябва да се обгори раничката и то в първите 5 чисти дни след цикъл. На мен ми беше втори такъв и още същия ден ми я обгори. Дали съм извадила късмет...
Това беше на 22.01. Сешоар не са включвали, май съм пропуснала тази екстра  Joy

Общи условия

Активация на акаунт