За ПАП 3 - 2 тема

• 119 122
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
[
Аз си записах час за колпоскоп за 31. март при д-р Илия Карагьозов в Т окуда. Дали е добър?
д-р Карагьозов е един от най-добрите в своята област.Той ще ти направи всички нужни изследвания,не се тревожи.Щом последно си била с ПАП 1,значи нещата са били наред.Кога си на преглед?

# 226
  • София
[
Аз си записах час за колпоскоп за 31. март при д-р Илия Карагьозов в Т окуда. Дали е добър?
д-р Карагьозов е един от най-добрите в своята област.Той ще ти направи всички нужни изследвания,не се тревожи.Щом последно си била с ПАП 1,значи нещата са били наред.Кога си на преглед?
На 31.3. си записах час. До тогава ще изперкам като се познавам. Днес имам час при лекар от Доверие, ще питам дали може да ми вземе цитонамазка, но дали ще я вземе както трябва не знам. Ще видим какво ще каже. Уж вече нямам кървене от 2 дни. Но този е др. Карагьозов, не професор Карагьозов. За професора часовете са за май месец чак.

# 227
. Но този е др. Карагьозов, не професор Карагьозов. За професора часовете са за май месец чак.
те нали са баща и син,предполагам,че ще получиш същото компетентно мнение.

# 228
Професорът се казва ИЛКО Карагьозов. Ако този Илия е синът му, чула съм добри отзиви и за него.

# 229
  • София
. Но този е др. Карагьозов, не професор Карагьозов. За професора часовете са за май месец чак.
Деси, пълна ти е кутията с ЛС. Искам да ти изпратя, може ли да ми освободиш малко място. Hug

# 230
Деси, пълна ти е кутията с ЛС. Искам да ти изпратя, може ли да ми освободиш малко място. Hug
Веднага

# 231
[
Здравейте момичета Grinning След диагноза ПАП 3 /ЦИН 3 ,и доста тревоги и сълзи,вчера ходих в Токуда при д-р Илия Карагьозов и........след щателен преглед -колоскоп,цитонамазка и биопсия,човека установи ,че диагнозата е грешна Grinningили по-точно - 99% е сигурен в това Simple SmileРезултатите от биопсията ще бъдат готови на 24-ти  и тогава пак ще ходя при него. Страхотен човек и страхотен СПЕЦИАЛИСТ HugПрегледа ми беше цялостен и с повишено внимание. По всяка вероятност ,след резултата ще мина с медикаментозно лечение , а ако все пак се наложи ,както той се изрази , по-натам ще ида да ме изгорят с лазера.Той не видя атипични клетки!Очарована съм от този човек!!!!!!!Горещо го препоръчвам на всички в моето положение Wink,но все пак ви пожелавам :На никоя от вас да не се налага да ходи по мъките като мен:)Бъдете здрави Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 232
m.v. браво на теб  Hug браво и на докторите Карагьозови   bouquet
днес се върнах от чужбина , бях на 3-дневна, планирана ваканция,която не можех да отложа заради манипулацията. Heart Eyes , 2 седмици след "лазера" съм. Вече,без да си кривя душата, мога да кажа, че сравнени с неудобствата след електрокоагулацията (писах,по-назад,че имам такава,пак заради дисплазия, отпреди години),тези след лазера са незначителни Hug . Ходех като невидяла по над 10 км на ден  Joy , никакви контракции,никакво воднисто течение с неприятна миризма, с две думи - никакви грижи. Първите 3-4 дни след манипулацията имах контракции и болки,но определено,възстановяването  след лазера е по-бързо,дано и да е окончателно отстранена тая дисплазия  Praynig . Льонеберя, ще ти стискам много палци, както и на всички ви, ще пиша пак  Hug

# 233
  • Димитровград
А на мен ми определиха дата за конизация-21.03.,т.е. другия петък.Сега се подготвям психически.

# 234
А на мен ми определиха дата за конизация-21.03.,т.е. другия петък.Сега се подготвям психически.
Стискам палци Hug

# 235
m.v. браво на теб  Hug браво и на докторите Карагьозови   bouquet
днес се върнах от чужбина , бях на 3-дневна, планирана ваканция,която не можех да отложа заради манипулацията. Heart Eyes , 2 седмици след "лазера" съм. Вече,без да си кривя душата, мога да кажа, че сравнени с неудобствата след електрокоагулацията (писах,по-назад,че имам такава,пак заради дисплазия, отпреди години),тези след лазера са незначителни Hug . Ходех като невидяла по над 10 км на ден  Joy , никакви контракции,никакво воднисто течение с неприятна миризма, с две думи - никакви грижи. Първите 3-4 дни след манипулацията имах контракции и болки,но определено,възстановяването  след лазера е по-бързо,дано и да е окончателно отстранена тая дисплазия  Praynig . Льонеберя, ще ти стискам много палци, както и на всички ви, ще пиша пак  Hug
  newsm10 newsm10  love001СУПЕР!!!!! Дай боже всекиму !!!!!!!!!!

Последна редакция: ср, 12 мар 2008, 17:26 от m.v.

# 236
Стискам палци Hug

Успех:) Всичко ще е наред!

# 237
Здравей. На мен също ми определиха дата за конизация (12.03), но от притеснения месечният ми цикъл дойде предния ден. Сега ще чакам да ми свърши и тогава ще я правя. Моля те, кажи къде и кой лекар ще я прави. Аз ще ходя в МД. Там лекарите добри ли са? Ужасно се притеснявам. Желая ти всичко да е ok.

# 238
  • Димитровград
При д-р.Ганчева в Онкологията.
За МД има много писано в темата и в старата,може да прочетеш назад.

# 239
Здравейте, момичета! Днес ходих до Пикасо да ми премахнат един папилом. В тази връзка цял ден гледам сайтове и търся информация. Исках да разбера повече за този вирус. Преди години видях наличието му, но едва днес ходих да го изгорят. Чудех се...след като така и така си го хванал това, незнайно кога и как...и след като това се е появило, а вече и го няма, значи ли че вече съм се излекувала от този вирус. Чудех се до края на живота си ли ще си го имам, ако не съм се излекувала....и какво да правя с любимия за да не го прихване и той, ако аз съм още заразна...Вие знаете доста повече от мен...помагайте, ако можете да си изясня това.

Общи условия

Активация на акаунт