LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 165

това синьо  Peace
много наситено, като "турско синьо "

мерси   bouquet

# 166
  • sofia
Бихте ли споделили от кои банки са вашите ДЕБИТНИ карти, които стават за пазаруване в Ла редут?
май само ОББ НЕ става
иначе аз съм в ПИБ

# 167
Бихте ли споделили от кои банки са вашите ДЕБИТНИ карти, които стават за пазаруване в Ла редут?
Виза Електрон на Райфайзен

# 168
  • София
Ивон веднага мога да ти дам телефоните на отдел международни пратки, ако продавача ти е изпратил код моментално ще проверят:

028922687 телефона на разменната станция във Враждебна където обработват пратките  Peace и 028922612 на отдела

Какъв код  трябва да посикаме, моля споделете
Днес звъннах на БГ Пощи за пратката ми от 22.11.. и като ме попитаха препоръчана ли е, казах НЕ. На което ми обясниха, че няма проследяване. Та, всъщност препоръчани ли са ни пратките и какви кодове вие съобщавате? Писах преди 2 седмици на Редутци за проблема, но след като дадоха вх. номер на оплакването ми - нищо повече нямам от тях.

Аз малко объркване внесох, но сега ще се опитам да изясня ситуацията. Чакам поръчка от австрийското ибей от 18.12. Тъй като дълго време не дойде ми дадоха от там някакъв код, които започва с CA. На някой от телефоните, коио звънях в български пощи ми казаха, че това било колет и не можели да го проследят, на сайта на Български пощи пише, че скоро номера на колети ще могат да се проследяват. Както и да е - този номер дадох днес на човека по телефона. Забелязах обаче, че и другите ми пратки от чужбина имат такива номера (въпреки, че тъговците не ни ги дават) т.е. според мен и от Ларедут може би ще могат да ни ги казват предварително. не си пазя кашоните от предишни поръчки от Ларедут, но някоя мама, която сега си е получила колета и още пази кашона може да провери за такъв код и да види дали става за проследяване в сайта на Българските пощи. Ако става може да помолим от Ла Редут да ни дава кода.

Споделих за проблема с поръчката ми от 18.12 само, защото реално и аз съм на едно дередже с тези от вас, които чакат поръчките си от декември и ноември  извинявам се за спама.

# 169
  • Пловдив
Ааа не се чакат само масички в Пловдив от 4.12.
Нямах толкова пари в картата и неможах да пусна и масичка, до скоро съжалявах много, но сега може и да е за добро, че може да се окаже, че връщат парите.

На митницата спрях да звъня и да ходя, че и аз съм им дошла до гуша. Сега само тихо чакам Simple Smile

# 170
Cash и аз онзи ден открих този начин за ровичкане, от което съм суууупер доволна. Много време ми пести.

mama Bobo всяка пощенска пратка има номер/код под който е заведена, получава го изпращача. Ако знаехме този код щяхме лесно да можем да си търсим и проследяваме поръчките. За съжаление Редут не го изпраща като информация, знам ли защо newsm78 ,а би трябвало.

Тези панталонки поръчвал ли ги е някой:

стават ли за пролетта или са с подплата и са зимни?

ИВонче ти нямаше ли да учиш  Mr. Green

ако ще успокоя някой и аз чакам играчка от 5.12 разделена от другата поръчка. Няма я все още, другите неща получих отдавна.

# 171
Момичета трябва ми код за безплатна доставка, пробвам 3-4 и не ми я дава

# 172
  • в семейството
Първите букви от поръчката означавали дали се води пратка до 2кг. или над 2кг. После има цифри и накрая пак букви, които означават държавата. Това го разбрах от поръчките при Ягодката. Ама трябва ЛаРедут-а да ни дава номера на пратката  Crossing Arms . Тези които са поръчвали от Ягодката знаят там как е.  Peace

# 173
Много бързо да кажа , че ми донесоха известие за пратката от 27.11.2007г . И след малко отивам да я взема. Не губете надежда. В нашата поща ми казаха, да си чакаме пратките.

# 174
  • sofia
Само препоръчаните пратки имат такива номера за проследяване,а ако ЛаРедут не изпращат препоръчано?!

# 175
  • София
Много бързо да кажа , че ми донесоха известие за пратката от 27.11.2007г . И след малко отивам да я взема. Не губете надежда. В нашата поща ми казаха, да си чакаме пратките.
еми чакаме, чакаме..какво друго ни остава  Tired

# 176
  • В офиса
Понеже обсъждахте поръчване с чекове.
Аз веднъж успях да поръчам без да минавам през хартиен чек. Водихме кореспонденция по мейл. Изпратих имената и кодовете на нещата, които бях харесала. Те начислиха такса обработка и транспорт и ме уведомиха за сумата и (понеже сумата беше по-малка от парите, които трябваше да ми върнат), че са пуснали поръчката. После тя се появи в онлайн списъка ми с поръчки. Получих и хартиена фактура за нея + чек за разликата (която при мен беше 1 Е)
При такава поръчка мисля, че биха приели и код, но стига наистина да е пратен на твоята поща, а не взет от френските форуми Simple Smile

И още нещо - чакайте 75% намаление. кога ще е не знам, предполагам точно една седмица след 70% ното. Ето картинка за това, че го подготвят: http://www.laredoute.fr/achat-les-heros-de-nos-enfants.aspx?categoryid=27766841

# 177
Момичета стана чудо PartyПисах им за поръчката от 22.11 и ми писаха ,че не са ми я приели въобще.Бях я отписала и парите също.А преди малко си я взех от пощата , тръгнала е на 27.11 ,но на нея пишеше НОРВЕГИЯ незнам защо така че багайте да си ги търсите Grinning

# 178
  • под шипковия храст
Здравейте,я чакайте да споделя нещо с вас ,пък вие да ми кажете дали съм права.Въобразявам си ,че като напиша горе на търсене "femme" нали излиза всичко дамско,после го правя от - към + излизат 181 стр. и така си мисля че гледам всичко дамско.Същото правя и в "бутик дискаунт" ,задавам да търси също "мъж","дете ","обувки".Дано някой ме разбра.Иначе пада голямо ровене newsm78
опитай и със номера, който търсиш, прибави го към "femme", напр. "femme 36", за да не ти вади цялата номерация... Thinking

hahaha ...и ако си мислите, че ще ви чета!!! #Crazy

# 179
  • Пловдив
В пловдивската митница има колети от Франция, но още не са ги обработили - казаха да се обадя след 15.30  Peace
Дано колета от 13.12 да ми е дошъл  Praynig

Тези, които чакате масичката - нали вече е свършила в сайта, да не би да ви връщат пари  newsm78 Проверете в Ме рамбурсмент  Peace
има 200 колета,които не са обработени.моят от 04.12 е тука.така,че Пловдивски мами утре може да напададе митницата.днес надали ще успеят да си свършат работата Peace

Общи условия

Активация на акаунт