LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 495
  • Враца
Praynig
Искам да ви попитам - от юношеската колекция, дали 168 ще ми стане - аз съм 178..
най вече ръкавите ме тревожат  newsm78
ако някой е поръчвал яке с този размер би ли ми измерил ръкава  Hug
 Praynig

Вчета си поръчак 2 неща от юношеската колекция 168 номер. Надявам се да ми станат, аз съм 166-167 см. По принцип трябва да има и 174 размер, но на повечето неща няма.
Ако има някоя мама, която е поръчвала 168 размер да сподели.   bouquet

аз поръчвах този   суитчер 168, р-ра му отговаря на 44-46, а съм 165 висока, но пък от това поръчах отново 168 и отговаря реално на 40-42 така че зависи от материята

# 496
Я да ви питам нещо: вчера си пуснах поръчката и сега в полето Ma livraison стои A domicile. Доколкото разбрах това означава че поръчката е приета. Парите са дръпнати от картата. Но ... още нямам известие на e-mail-a... и от къде да разбера кой е номера на поръчката ми.

И още нещо - ако има някой от Бургас, нека каже ако пратката е над 2 кг от къде се получава?  

# 497
Я да ви питам нещо: вчера си пуснах поръчката и сега в полето Ma livraison стои A domicile. Доколкото разбрах това означава че поръчката е приета. Парите са дръпнати от картата. Но ... още нямам известие на e-mail-a... и от къде да разбера кой е номера на поръчката ми.

И още нещо - ако има някой от Бургас, нека каже ако пратката е над 2 кг от къде се получава?  

в пощата

# 498
  • Враца
Искам да попитам за тази блузка, мъжка е: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-uni-manches-courtes-soft-g … e&pagesize=16
Поръчвал ли е някой за половинката си?
  bouquet

аз за баща ми поръчах, но с дългия ръкав...плетени са не е трико сравнително тънички но са много хубави...баща ми много си я хареса...цветове...това ако може да те ориентира, но е от тел и е малко гадно качество (цвета е ярък и доста хубав)...виж ги тук и останалите

# 499
  • До хладилника, който обичам
wb, виждам в албума ти тези балерини:

http://lh4.google.com/warbaby3/R3P-50IJwTI/AAAAAAAAAJg/lXedtJcQW … 76.jpg?imgmax=800
те онези за 5,18 евро ли са? Какво ще кажеш за тях?

# 500
  • Варна

bouquet
А как избра размера? Май с тези таблици, посочени в първия пост на темата, не мога да се ориентирам  Embarassed

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 16:11 от Барбито

# 501
  • Русе
57398 -  20 E + бзплатна доставка (поръчка за над 55 Е)

# 502
Сладурки,някой знае ли след като  в В.Търново нямаме митница,ако поръчката ми е над 2 кг. къде да си я търся?

# 503
  • Враца
имам и 38 и 39 номер, като 38 замина при сестрата на мъж ми... в началото не се прецених че трябва да се поръча +1 номер ...аз съм със средно широк крак ...при мен проблема бяха пръстите на по - малкия номер... ако си с тесен крак най - вероятно ще са ти леко широчки...иначе са страшно сладки и удобни...все пак ако искаш ги поръчай все ще се намери някоя комшийка или роднина на която да ги продадеш..цената им е супер просто..аз май на повечко ги взех... newsm78

Барбито не съм избирала просто му взех това което носи тук XXL и му лепна...за мъж ми също поръчвам фанелки р-ра който носи тук...нещо не се оправям със сантиметъра..досега не съм имала грешка...така че си отговарят на номерата

# 504
  • sofia
за какви стоки,на редовни цени ли?
зелени цени и при мини стават ли

# 505
  • Русе
Идея си нямам  Embarassed
Това ми отваря на офертата:

http://www.laredoute.fr/StaticPages/ContentPage.aspx?pagename=tr … 1830104RO01900183

# 506
  • гр. София
:Може да е тъп въпроса, но аз съм от новичките - този код може ли да се използва за намалените стоки?

# 507
Мацки, току що пробвах да използвам повторно код за безплатна доставка 64084 и ми махна доставката - не съм поръчала, но 6-те евро на 2-ра стъпка са махнати

# 508
  • Пловдив
За получилите чек
Бях им писала, че не искам чек, а да ми ги пуснат по картата - получих чек, но сега ми отговарят да им върна чека с банковите данни - Ибан и имена и ще ми ги пуснат по сметката. Проблемът е, че са написали по куриер да ги пратя  newsm78 А ако ги пратя с препоръчано писмо с обратна разписка  Rolling Eyes

# 509
  • Варна
wb, мерси. И аз така ще направя тогава.   bouquet Peace

Общи условия

Активация на акаунт