LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 480
Шехина, много ти благодаря  Hug Разбрах всичко!

# 481
  • София
УУУпс - извинявам се , не видях че едната мама не е от София - аз обясних само за София  Peace

# 482
Шехина, много ти благодаря  Hug Разбрах всичко!

Hug Hug Hug

# 483
някой поръчвал ли е от блузките на адидас и найк,че да каже като тукашната номерация която се продава по нашите магазини ли са техните номера
Поръчах си блузки - 2 и суитчър адидас, но не са пристигнали още. Иначе поръчах ги като тук, най - малкия размер - 34, който според мен не е толкова малък. На мъжа ми поръчах един суитчър адидас. Той по принцип носи М размер, а суитчъра беше най - малкия размер 80 / 87, което отговаря на S - заспа му.

# 484
благодаря ти Мери джей,ще поръчвам та да видим  Simple Smile, поне да се ориентирваме и да знаем за какво става реч  Peace

# 485
Да проблема в моя случй е бил само в ДСК и парите вече сами възстановени по сметката .Много съм щастлива  Hug

# 486
  • Бургас
Aз съм много доволна.Дойде ми поръчкат от 21.12 която беше с половината ми адрес,всичко е за децата размер 108 и 114 х много ми харесаха нещата . Crazy ама 100% е коментирано.

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 15:05 от Mira(vatan1919 )

# 487
Добро утро, харесах на дъщеря ми тези джинси http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5834511& … ue&ksource=-1 излизат 6.64Е за 81 размер, а като ги добавя в кошницата ми излиза на 18Е. Някой знае ли защо? Моля за помощ!
Да не би да имаш някой артикул с удивителна в кошницата? Аз съм ги сложила същите при мен и си стоят на 6,64Е.

А на мен въпросните панталонки не ми ги фактурираха в поръчката от 09.01 защото били изчерпани, а сега изведнъж как така се появиха не знам. Дава ми ги като нефактурирани и наистина са ми дръпнали по-малката сума, но по-голямата ми седи блокирана т.е. първо са ми блокирали по-голямата сума и след това наново са си дръпнали вече по-малката. Поръчах на дъщеря ми по-големия номер с втората поръчка  #2gunfire ... дано да и станат.
А!!!  и на мен в кошницата ми излизат 18 Е  newsm78...  - Като вкарах още един артикул ми ги намали, но сега той е без намаление ... абе какви са тези глупости #2gunfire... махнах допълнителния артикул и пак са 18 Е  Twisted Evil
А и да ви кажа за поръчките под 10 евро - моята първа беше такава, защото още не ви познавах и беше пробна - поръчах един пуловер за 7 и нещо, поръчах си и подарък и с доставката стана 11 и нещо. Та поръчката ми беше началото на октомври - получих я за около месец, а парите за нея ми дръпнаха доста след това - чак сега през януари #Crazy , чак след като ми дръпнаха тези за втората поръчка от ноември. А аз не че съм се спотайвала, но нямам интернет банкиране за кредитната карта и не мога да следя толкова стриктно кога какво са ми дръпнали - гледам разпечатките когато получа, но след като ви чета вече звъня и по телефона  Wink Та никога не е късно да си дръпнат паричките де.

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 15:21 от vesseluchka

# 488
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5835070& … ue&ksource=-1 Много моля, ако някой има такива джинси в размер 102 да ми измери колко са дълги!!!!
Предварително благодаря!!!

# 489
Получих поръчката от 4-ти декември (масата за игра) , тръгнала е на 7-ми от Франция. Кога е обработена незнам- няма нито един стикер от българска страна. Сигурно пестят  Laughing
ТАйно се надявах да е дошла поръчката от 24.11, но не би... Чета и се радвам за вашите пристигащи колети от тогава и се надявам тайничко...  Praynig

# 490
Искам да помоля за отзиви за подаръка, който беше с прибори за хранене  Praynig

# 491
записче и от мен! пристигнаха ми от евтините хавлийки  (22бр.) и в синьо! аз си ги харесвам много, а сега дори още са ги намалили!
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5065682& … ue&ksource=-1
Ще ги намалят ми... Като поръчах 30 комплекта за последния месец  Joy
И още не са пристигналиииииии..
Докато дойдат ще започнат да ги подаряват сигурно  hahaha

# 492
Моля някоя мама да ми помогне!  PraynigЧета таблицата с размерите,но не мога да се ориентирам,кой номер дънки да поръчам на мъжа ми. Висок е 180см и тежи 75кг  ooooh!

# 493
  • София

Поръчвал ли е някой от тези боти? Отговарят ли си на номера и имат ли подплата отвътре?
подплата нямат но са мното хубави синът ми с удоволствие си ги носи отговарят си и на номера Peace

Мерси, поръчах и за двамата ми сина  bouquet
Само още един въпрос, кожата каква е? На мен подметката много ми харесва Grinning

# 494
  • Варна
Искам да попитам за тази блузка, мъжка е: http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-uni-manches-courtes-soft-g … e&pagesize=16
Поръчвал ли е някой за половинката си?
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт