LaRedoute.fr - Обсъждане. Всичко за поръчката - 45

• 65 381
  • 1 719
  •   1
Отговори
# 960
450, бих искала да ти пратя ЛС, но кутията ти е пълна  Peace

# 961
  • София-Лагера
very nice   bouquet Сега погледнах, във фактурата ми пише 102, пък трябваше да са  128... .  newsm12 Чак толкова пък да не съм видяла  #Crazy, ще умра от срам doh

продай ги

# 962
Благодаря на всички, които ме ориентираха в размерите на леглата Wink

# 963
Здравейте,
в 45-тата (!!) по ред тема се вмъквам и аз.

С риск да ме ухапе някой, задавам въпрос: номерацията при обувки и ботуши различава ли се съществено от българската. Нося номер 40, ще правя първата си поръчка и  естествено, се притеснявам. Да ми имате притеснението де  Laughing

За дрехите номерацията я схванах (какво постижение от моя страна  Laughing)

Благодаря за отговорите предварително.  Grinning

п.п. 450, кутията ти е пълна

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 14:00 от ellyst

# 964
Момичета, ето това са пуловерчетата, ако някой ги иска да ми пише.
Бяха по 10 евро лота...  smile3511

# 965
  • на пистата
Здравейте,
в 45-тата (!!) по ред тема се вмъквам и аз.

С риск да ме ухапе някой, задавам въпрос: номерацията при обувки и ботуши различава ли се съществено от българската. Нося номер 40, ще правя първата си поръчка и  естествено, се притеснявам. Да ми имате притеснението де  Laughing

За дрехите номерацията я схванах (какво постижение от моя страна  Laughing)

Благодаря за отговорите предварително.  Grinning

п.п. 450, кутията ти е пълна
Hugпри определените модели обувки може и да има разминаване,кажи конкретно за кой модел питаш

# 966
за тези ми е питането

тези също

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 14:21 от ellyst

# 967
  • Русе
Наполовина съм разочарована от първата си поръчка.Дрешките на малкият са хубави и съм улучила номера ,но тия за мен се оказаха пълен боклук  Sad (какво ли съм очаквала за тия пари... newsm78 )
Това е тънко и боцка:
http://www.laredoute.fr/vente-pull-tunisien-femme-la-redoute-ess … e&pagesize=16
Това няма нищо общо с действителността и има бримки:
http://www.laredoute.fr/vente-le-gilet.aspx?productid=324105527& … e&pagesize=12

# 968
very nice   bouquet Сега погледнах, във фактурата ми пише 102, пък трябваше да са  128... .  newsm12 Чак толкова пък да не съм видяла  #Crazy, ще умра от срам doh
виж в майла и в суиви де команде кой размер ти си поръ4ала

# 969
  • София
Здравейте, момичета!
Искам да попитам за тези сандали:
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees.aspx?productid … e&pagesize=16
Има ли ги някой? Хубави ли са и как върви номерацията?
Благодаря предварително!   bouquet

# 970
-Днес получих тези боти ,бели но са ожулени все едно са носени.Много са сладки ,но не ви съветвам да си поръчвате бели.Като номер според мен трябва да се поръча -1 .

# 971
Di13 успя ли да поръчаш

някой беше поръчвал това яке http://www.laredoute.fr/vente-parka-grand-froid.aspx?productid=3 … e&pagesize=16
но нямам спомен добри ли бяха отзивите и отговаряха ли си на номера...ако има и под ръка реална снимчица да покажа ще съм много дадължена че систъра го хареса много
АЗ го имам много е хубаво ,ще пусна снимка и на дългото те са едни и същи само по дължината се различават

# 972
-Днес получих тези боти ,бели но са ожулени все едно са носени.Много са сладки ,но не ви съветвам да си поръчвате бели.Като номер според мен трябва да се поръча -1 .
Не се отваря фотото. Опитай пак да го качиш, че и аз поръчах едни белички, май за същите става дума...

# 973
Не се отваря фотото. Опитай пак да го качиш, че и аз поръчах едни белички, май за същите става дума...
Аз я виждам снимката не знам защо се получава така newsm78
Като се прибера ще кача реални снимки.

# 974
Момичета, моля да ме ориентирате, ако някой е поръчвал, пижамка размер 67 за колко месечно бебе става? Мерси предварително!

Общи условия

Активация на акаунт