Клюкините от нощта - 1

• 12 451
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Дали от деня или нощта незнам, но замисляйки се коя дата днеска и понеже съм като слон с датите, та днес половин петилетка правя откак онзи.... както и да му се вика... си вдигна багажа от къщи.
Ха да ми е честито.  Confused
Каси,аз по тая причина си записах този ден на едно тайно място и съм решила да го извадя когато реша да го празнувам,като деня на новото начало.Дотогава хич и неискам да си го припомням.А по отношение на бившия,каквото и да направя след последните му изцепки,не го броя грях.

# 151
  • София, "Младост 3"
Сиси, честито христианче
да сте живи и здрави, пък онзи в анцуга...все тая в какво е - все ще ти е черен за сега
лошо за него не за ттеб...вярвам с децата ще ес спарвите колкото и ад е трудно /а  с две знам колко може да е трудно ако си сам/ - но по-добре така отколкото а по-късен етап да рухне всичко
пък анцуга...то квото вътре това и вън - явно нещо не е на себе си човека и това си е....
/като говорим за това - мъжо имаше зверски зъбобол докато беше в любовни смс-и с оная...в момента в който разбрах - зъбобола изчезна...е вярно че на преден план бе вече бебто и ще ее добре ли ще оживее ли и тем подобни проблеми но е факт - явно ма такива дето не им е лесно да лъжат и мажат...и си плащат с вътрешни терзания за това...или поне аз ми се иска поне малко да ги гризе съвестта/

# 152
Така.. това клюка ли е? Пак съм будна. Не, че снощи не бях, но някак не ми беше до ставане от кревата. За сметка на това пък гледах един филм, мам си джейс. Едни раждат деца дават за осиновяване, раждат - дават - брех ама и на филм попаднах, барем изревах малко. Та двустранно при мен - хем обучение денем, та време за компа не остава, хем пък нощем ... та ей ме на.
 Laughing

# 153
Пати до 11г. ще върши работа ,пък за понататък ще ти кажа Flutter.Ама иначе устата на нашият батко неможеш да му затвориш,върти ,суче и все той да е правият.Мъж ,бе мъж. Mr. Green
Тук не съм съгласен, мисля, че зависи най много от характера.
При нас беше точно обратното, дъщерята беше тази, която постоянно лъжеше, а сина си признаваше всичко.
Малките сега, въпреки че са близначки, са със съвсем различни характери.
мдам, и при мен обратно
аз дива и буйна, брато - кротък
та и досега така  Laughing

а за удрянето по памперса - ми Иса, 3-4 пъти де, вие да не си помислихте, че ежедневно шляпаме - сутрин обед вечер....
виж, обаче понякога се заканвам, но вече избягвам, че то пък това дребното взе много да разбира
Сиси, честито ти християнче
Малвина, ощип ощип да се събудиш

# 154
Я аз да попитам, след като току що гледах предаването на Марта Вачкова.
Кое е по обидно за една жена, ако партньора и не иска да има дете ( а тя иска) , или изневярата?

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 02:26 от inkel

# 155
да съм сбъркала в преценката, за мен, най-обидно.
изобщо, да знаеш какво искаш и да нямаш съмнения, е усещане много приятно и здравословно.
щото ако се разминаваме в толкова основни неща, не е като аз да искам кетчуп, а той майонеза на сандвича.
и партньорството се оказва несъществуващо реално.
после, за мен вариантите са два - или си променяш очакванията за бъдещето на това партньорство (ако, видиш ли, се окаже че към момента на откритието, партньора ти е станал по-значителен от собствените ти желания), или - кой откъде е, и живота продължава.

*предаването не съм го гледала
** Сиси, честито ти християнче от групата на обичайно закъснелите с поздравленията  bouquet

# 156
Така.. това клюка ли е? Пак съм будна. Не, че снощи не бях, но някак не ми беше до ставане от кревата. За сметка на това пък гледах един филм, мам си джейс. Едни раждат деца дават за осиновяване, раждат - дават - брех ама и на филм попаднах, барем изревах малко. Та двустранно при мен - хем обучение денем, та време за компа не остава, хем пък нощем ... та ей ме на.
 Laughing

Аууу, аз съм го гледала, мда.Рев, мъкаааа.Откак съм родила филми със съдбата на деца нещо ги изревавам.Че съм ревла по дефолт това едно, ма...

# 157
  • София
Дариа е болна. Още от петък беше неразположена, но вместо да се оправя става по-зле Sad
А аз вчера бях в командировка и я гледаха БНД и годеницата му, защото бавачката ми отказа - не искала да се зарази ooooh! #Cussing out. Поради което съм бясна и този път ще си намеря нова бавачка та каквото ще да става. Естествено като се завърнах намерих детето все още извън леглото, лицето и дрехите й изрисувани с купените същия ден от тати фулмастери... Косата й не сресана, а цялата ми къща разхвърлена и чиниите преливащи от мивката, защото не се сетили да ги сложат в миялната... До полунощ оправях детето и подреждах къщата, след което седнах да работя до 4 сутринта. 
Днес Дариа е още по-зле Sad лежи като парцал, а всички ми казват да не й давам Панадол за температура под 38 и 5 и аз не й давам... А трябва да работя + да взема леля ми от летището, което ще ми изяде поне 3-4 часа, време което изобщо нямам в момента, а и ще трябва да мъкна болната Дариа с мен.

Спрете света - искам да сляза.  Praynig

Оплаках се, мерси, че ме прочетохте...   bouquet

# 158
еми - и мрън мрън си трябва понякога, да не сме от желязо, ама ха

# 159
Isa, най-лошото психически за теб е като не виждаш подобрение... Но все в някакъв момент трябва да настъпи. Ако е с температура от няколко дни е нормално да е като парцал детето. Дано по-бързо  му падне температурата и почне да се освества. Но май грипа в момента се кара около седмица.

# 160
Иса,защо да не и даваш Панадол?Ами той действа и противовъзпалително?Аз вдигне ли над 38 веднага давам нещо,че ей така от съвети да не давам щях да го докарам до гърч детето ooooh!Разбира се с това сега не искам да те плаша и да те панирам още повече,ама все си мисля че е добре да и дадеш нещо за температурата.Ако имаш свещички пък идеално,ако не сиропчето.Малко да му светне на детенцето.Наливай я с течности,обтривай я с влажни кърпи,дръж я възможно по- леко облечена.Стискам палци да започне да се подобрява и скоро да се похвалите,че сте здрави .
Пък света...ми няма спиране,няма и слизане...така че освен  Hug от мен...

# 161
Как ме е яд, че спряха Амидофена. Така добре му действаше на Ицко.
Аз да си изкажа голямата мъка.
Снощи, за пореден път рев, защото кърмата не достига събрах смелост да дохраня с адаптирано мляко. 30мл.
Изяде го доволен и щастлив. Но след 10-15 мин...
Започна да се дави, да се задушава, повръщаше слузесто, почервеня целия, изрина се... Щях да полудея. Звъня на джипито. Тя ми вика да звъня на бърза помощ. Звъннах. Вече беше 11 ч. По телефона ме разпитват за трите имена на детето, за точна дата на раждане и бла, бла, а той в ръцете ми се гърчи. Дойдоха след 10-15 мин. Биха му урбазон. Ицко реве от страх и безпомощност. Натовариха ни в линейката. До детска клиника в държавна болница. За отношението там - без коментар. Вместо да стоим под наблюдение ни казаха да си ходим и ако нещо се повтори да си хвана такси и да се върна.  #Cussing out
Излизам - тъмно, мъгла и не знам на къде да тръгна (кога съм ходила аз там...) Изгубихме се, Ицко реве, стрх го е, аз гледам Анелче дали диша. Звъннах на едни комшии да дойдат да ни приберат. В 12ч. Едва намерих единия изход. Tired

# 162
 Сиси ,много криво ми стана от това,което си написала...така ми дожаля за теб.Представам си какво ти е било...Как е сега бебчето?Охх за съжаление и такива неща се случват,затова само децата да са живи и здрави ,пък другите простотии около нас...ми много важно.Ти поуспокои ли се,а Ицко?
 Hug от мен и дано нямате повече такива стресови ситуации Praynig

# 163
Бебчо сега е добре. След малко сме на лекар да го видят пак. Голям стрес изживях, Ицко също. Това, което спестих, че сутринта звънях на БНД. Познайте как вдигна. Звънях час и половина през 5 мин. Забравил си тел в колата...  Outta Joint
Накарах го да дойде и си излях целия трупан гняв. Казах му, че отпуската свърши, че искам ново споразумение, защото ще се съдим по вина в противен случай. Да води и да взима Ицко от училище, да дава вече пари, защото аз няма от къде да ги взема. Няма да описвам целия разговор. Но вече ми писна. Не знам има ли полза, но му казах, че ще му стъжна живота. И наистина имам намерение да го правя. Омръзна ми децата ме да страдат.

# 164
Сиси, съжалявам за това което си преживяла... Наистина страшно звучи. Дано да намерят причината поне, за да не се повтаря.

Общи условия

Активация на акаунт