Клюкините от нощта - 1

• 12 450
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Sissi_82 мила  Hug !!!Толкова мъчно ми стана за това, което се е наложило да преживееш и то сама. И такъв гняв ме обзе на твойто БНД, а и на всички безотговорни същества като него. Просто нямам думи да изразя яда си.
За Ангелчето какво казаха лекарите? Прилича на алергична реакция това, което се е случило. Непременно трябва да разбереш каква е била причината. Много се радвам, че все пак всичко е минало благополучно и много ми е мъчно за дечицата.
За БНД, точно така трябва да действаш. Децата трябва да са максимално добре в създалата се ситуация, ако ще и посред нощ да го вдигаш.  Ех, как се ядосах  Twisted Evil

# 166
Sisi всичко ще се оправи, сигурно е алергия, какво казаха лекарите? Как са малките сладурковци? А на БНД-точно така по-топките.(сори за езика) EmbarassedКураж.  bouquet

# 167
Сиси, неприятно много, мда.Ти трябваше да му се обадиш не сутринта, а на тръгване към болницата-да тръгва и той...

# 168
  • София
Браво, Сиси, и за това как си се справила в критичната ситуация, и за разговора с БНД, и за решението ти.
Браво, прегръщам те!  Hug

# 169
Sissi едно голямо HugСъжалявам за това което си преживяла,но погледни го от тази страна,ти си се справила.Браво!Освен това гнева ти е поел в правилната посока,само така да му се стъжни!А сега нещо практично,направи изследвания на Ангел,да не би да е алергия към някоя от съставките на адаптираното мляко,има специални млека за такива деца.

# 170
Бях на лекар. Ще вземем хипоалергично мляко. От утре БНД има ангажимент да води Ицко на училище. Като не разбира от добро ще действам така. Между другото до сега съм се била държала лошо с него. Ще видим бъдещето ми държание какво ще му се стори.  Mr. Green

# 171
  • София-Велинград
Сиска,напълно те разбирам, Hugтака се чувствах и аз когато Мария падна и  посред нощ ходихме до Пирогов.Само с 10месечното бебе и Митио ,него го мислеха за баща ,той я гушеше а баща и ,блажено си спеше. Twisted Evil
Иса,аз давам Панадол още щом вдигне температура детето,не чакам да стане 38.

# 172
  • София-Велинград
Да ви се похваля :върнаха ни и каласното по Математика имаме 5 и там. PeaceКато за първи класни в 5 клас в СМГ съм доволна от детето Hug.Имал е 12 задачи ,не е решил само една ,което мисля е добре. newsm78
С английският (който никак не обича) вече е по добре,даже на последният тест има 6.Браво на момчето ми Peace. PeaceТа това е ,което ме радва мен. Laughing

# 173
  • София
Славе, очевидно ти се справяш...
Мен ме е срам да се отчитам със сестра ми - Английски класна - 2...

Дариа не е особено добре, но се оправя надявам се. Имам среща с агенция, за да намеря бавачка на Дариа в петък. Само да успея да оживея и днес и може и да вляза в ритъм.
Дори успях да напазарувам от Пикадили он-лайн вместо да ходя до там - ако съм доволна - ще ми стане практика.

Сиси - Браво на теб. Само така - децата си имат баща и той да си размърда д-то.
И изобщо много ми харесава как се променяш последните месеци. Направо ти се възхищавам.   bouquet

# 174
Иса, за мен винаги е била такава...не се променя никак, тя си е била такава, очевидно-справяща се.То това е типично за този тип семейства, разпадащи се по такъв начин.Очевидно е, че жената се справя.

# 175
Сиси,надявам се да е добре малчо Praynig,съжалявам за това,което си преживяла,но оказва се,накрая все се справяме някяк си newsm78

Иса, този грип е ужасен, писах,че и нас ни тръшна. Вече 1 седмица и едва започва да се пооправя.Първо температура,после започва една ужасна кашлица.Незнам защо са ти казали да не даваш Панадол newsm78,аз него го давах като противовъвпалително,дори и по други поводи и да няма температура,и профилактично съм го давала.Да не кажа ,че и работа не върши,после минах на Нурофен -сироп и бях по-доволна.А вдигне ли към 37.8,свещичики-смело-Ефералган. И обтривки с вода и оцет. Малката 2-3 дена беше като парцал,хем и антибиотик и противовирусен препарат давам.
Ама  някои лекари хич не ги разбирам, и тази хомеопатия -нито съм и фен,нито я приемама.Не става дума да се злоупотребява с лекарства,ама си идва време да се включат,щото после така се о.....ат нещата,че да не е на твой гръб.
Който е болен-да се оправя,а другите да се пазят Hug Peace

# 176
  • София-Велинград
Иса,много труд беше докато влезе в релси и рабере ,че трябва да се учи и ,че е за него ,не за мен.Той сам учи аз просто изпитвам а където е нужно помагам.Без по Математика там се справя съвсем сам,а по Английски е баща му(нали е завършил АГ).Мисля,че сега е време точно преди гимназията т.е.преди да влязат в средният курс да се създадат навиците за учене.До 5клас някак е по-лесно ,по -мало домашни,по-мало изисквания и в 5 е стреса.Но това е моето мнение.
 При сестра ти,мисля(без да се сърдиш) малко е изпуснат този период и при вече тийнейджър е доста трудно да създадеш навици за учене,други неща са им преоритет. Rolling Eyes
Но не се отказвай Peace

# 177
  • София
Удържах да не й давам Панадол през деня. За първи път успявам, но е щото съм преуморена и нямам сили вече да я гоня.
Теорията е, че тялото се бори и за това температурата се покачва, а като я сваляш му пречиш. Дариа вече е по-добре. Тя си е силен организъм по принцип, но доста кашляше...

Пристигна ми поръчката от Пикадили - и повече няма да ходя аз да пазарувам  Laughing

Славе, хич не се обиждам - да не съм я възпитавала аз. Директорката на училището ми го каза същото, а  и аз го виждам. Но всичко си е за нея - аз моите изпити съм си ги взела.  Mr. Green Crossing Arms

# 178
Иса, не разбрах поради какви причини не желаеш да даваш панадол. Като вдигне много висока температура какво правиш?

# 179
Момичета, да ви споделя, понеже гледам че по темата за болестите сте се разговорили: Аз от една година и 3-4 месеца вече преминах на хомеопатия - го варя за дъщеря ми. Причината беше, че ми похвалиха една лекарка във Варна, която имала доста добри резултати при лечението на ДЦП с хомеопатия. Дъщеря ми не е с такава диагноза, но казвала съм ви, има специфичен проблем в развитието, та реших да се свържа с тая лекарка и така започнахме лечение. За този период от година и нещо действително при детето ми започна осезаем напредък. Разправям ви това, защото за да провеждаме основното лечение, трябваше изцяло да се откажа от конвенционалната медицина включително и при лекуването на всякакви други болести (простуди, вируси и т.н.) Детето ми не е помирисвало антибиотик от тогава и верно, че възстановяването с хомеопатични средства става по-бавно отколкото с обичайните илачи, но пък организмът така укрепва и започва наистина сам да се преборва много по-успешно с болестите.

Та, Сиси, твоето мъниче не знам дали не е още малко, но всички останали можете да пробвате ако искате. Наистина горещо ви препоръчвам хомеопатията, но трябва да си изберете специалист, който да ви консултира, защото този метод на лечение е строго индивидуален за всеки.

Общи условия

Активация на акаунт