Клюкините от нощта - 1

• 12 455
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Знам, знам беше до една библиотека не в истински ъгъл Peace

# 136
Здравейте, всички!
Днес мина първото дело. Много бързо. Да, да и това беше.
Вчера мина кръщенката на Ангелчето. В събота му се обадих на БНД-то да му кажа. Той в неделя звъни, че пътува и няма да може да дойде.
Отидохме в църквата. Свекървата подута от рев. Явно му е звъняла. Преди да почне кръщенката той се появи - с анцуг, маратонки, неизбраснат.
Днес бяхме прилични на делото.
Благодаря на Славето за успокоителните думи.  Hug
Другото дело е на 20 февруари.
Поздрави на всички!   bouquet

# 137
  • София
Сиси, много емоции са ти се насъбрали! Да се отпуснеш малко тая седмица ти пожелавам – без ангажименти, свързани с БНД-та, свекърви и прочие …   bouquet

# 138
  • София
Sisi честито ти Християнче   bouquet

За темата с боя - не не бия. Удряла съм Дариа по дупето 3-4 пъти. Единичен удар обикновено преди това съм предупредила и е било в момент, в който съм изнервена. Всеки път след това съм се извинявала. Не крещя. Наказвам на 3-4 месеца по веднъж и наказанието е без приказка за Лека нощ. Въпреки това аз съм 'плашилото' в живота на Дариа.

Що се отнася до БНД - Най-важното е, момичете, да не го обичате този бивш... А да ви е безразличен, защото омразата не е обратното на любовта - а безразличието е. От там насетне е лесно...
Бяхме в клуб - имаше целувки за РД имаше подаръци, казвахме си наздраве с годеницата му и си говорихме, годеницата му ни снима как седим на един стол и си говорим... Умно момиче е, усеща че аз не я заплашвам изобщо.
Това е.

# 139
Сиси,честито ти Християнче и от мен!  bouquet
Както ти е казала Birdy ,оспусни сега малко.Пък другия месец ще му мислим,аз на 18-ти имам дело.
Иначе при мен нищо ново.Мисля да пусна тото,та се надявам клюката ми да е,че съм ударила голямата печалба Money LaughingОт сега да си знаете ,стане ли това,всички сте поканени на купон  PartyОпс,лекичко се размечтах Embarassed

# 140
  • София-Велинград
Честито ти християнче и от нас Сиска. Hug

# 141
Сиси, честито кръщение на чедото ти и от мен! Пожелавам ти с приемането на тази малка, чиста душица в християнското лоно, Господ да обгърне с благодатта си и трима ви, да ви пази и да ви води само напред, оставяйки всички негативи и мъчителни спомени далеч зад гърбовете ви!!!  bouquet

# 142
Честито християнче Simple Smile

# 143
  • София-Велинград
Да се похвалим  Party-на първото ни класно по Български език имаме 5(макар,че ако аз трябваше да го оценя щеше да е 4).Преразказа ни е направен добре в минало историческо време,но правописните грешки. Rolling Eyes
Точно като баща му е,и той все още прави правописни грешки ,явно е генно наследено. Mr. Green

# 144
Честито, Сиси  bouquetМоите и двете все още не са кръстени...

# 145
Честито християнче,Сиси!  bouquet

# 146
Благодаря на всички!   bouquet
Малвина, добре мечтаеш!
Блонди мама, мерси за прекрасните пожелания!

# 147
Дали от деня или нощта незнам, но замисляйки се коя дата днеска и понеже съм като слон с датите, та днес половин петилетка правя откак онзи.... както и да му се вика... си вдигна багажа от къщи.
Ха да ми е честито.  Confused

# 148
Преди да почне кръщенката той се появи - с анцуг, маратонки, неизбраснат.

Аз на нашия не му се обадих за кръщенето. Ама то беше скоро след операцията, а и той не се обаждаше да пита как е сина му. Грях не грях, туй то.  Thinking

# 149
Преди да почне кръщенката той се появи - с анцуг, маратонки, неизбраснат.

Аз на нашия не му се обадих за кръщенето. Ама то беше скоро след операцията, а и той не се обаждаше да пита как е сина му. Грях не грях, туй то.  Thinking
И аз не съм си помисляла да звъня...
На него не му дреме.
На мен защо трябва да ми?

Общи условия

Активация на акаунт