Клюкините от нощта - 1

• 12 449
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Не знам дали съм ви разказвала моите одисеи с Вяра.
Като се роди само 1,700 и на кантар...
БНД - нищо. Ни вест, ни кост. Обади се да ита дали е живо детето и се покри.
Май го разочаровах с отговора.
Аз седя пред вратата на детското, по-точно се влача (с кръвно над 180/100), а сестрата ми вика: "И да стоиш и да не стоиш не се знае какво ще стане..." Аз подута от рев, с катетър в ръката, защото направих зверско възпаление на пикочните пътища, на антибиотици, на бетаблокери за сърцето, кърмата ми тече чак по пода, щото никой не ми казва дали ще мога да кърмя или не, родителите ми в провинцията...Сама като куче...Сиси, вярвай ми, аз прагматичната съвременна жена, съм редила клетва след клетва...грях - не грях...това е...Това не е човек, това е изрод!

Знам какво е да си сам в такъв момент. Като скот.
Камо ли с още едно дете на ръце... Confused
Гони го до дупка!

# 181
  • София
Sisi, тялото вдига температура, защото се бори с вирусите. Същевременно като си с темп. не се движиш, а лежиш и тялото се концентрира над това да се бори.
Дават се антипиретици само при висока температура /над 39/. По-ниска само неща като мокри кърпи и температурата се мери често, за да следиш.

Това го знам отдавна, но до сега не съм го прилагала - щото съм шубе. Днес го направих и съм доволна от резултата.

# 182
Иса, това което обясняваш е и един от основните принципи при хомеопатичното лечение. Peace

# 183
Blondy,за подаръка нищо не каза,взе ли го?И кога се очаква да пристигне любимия,що то аз тука да се подготвя за земетръса! Joy

# 184
Ей, Онира, утрепа ме от смях с тоя лаф за земетръса! Joy 

Значи, ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ДО ВСИЧКИ В ОКОЛНОСТИТЕ НА БУРГАС: Около 10-ти февруари и Св.Валентин се очакват силни трусове по (... абе най-високата) степен по скалата на Рихтер!!! Ако в близост до домовете ви няма бомбоубежище, имайте готовност при първите раздрусвания, които се усетят, бързо да застанете под касата на някоя врата!  Joy Joy Joy

Само да има късмет тая гугутка да не ми кацне на мойта керемидка.... Mr. Green (наистина дано само нещо не се объркат плановете)!  Иначе подаръкът го взех, доволна съм и вече само трябва да хвана един хронометър да засичам обратно броене до голямото събитие! Mr. Green

# 185
Ей, забравих да ви кажа, че при новите "дружелюбни" контакти с БНД-то за стократен път се спомена как съм била аз виновната да се стигне до тук. Дали съм се била запитала защо се е стигнало до тук.
Накрая ще взема да повярвам колко съм виновна. Twisted Evil
Казах му, че вече не ми пука кой е виновен - искам просто децата ми да са добре.

# 186
  • София
Казах му, че вече не ми пука кой е виновен - искам просто децата ми да са добре.
Peace

Ние с БНД-то си разменихме същите реплики. Като му повторих твоите думи около 65322790 пъти нещата взеха да се оправят Simple Smile
Успех.

# 187
Значи има бая време докато БНД-то го асимилира. Той постоянно си търси виновник да оправдае просташките си изпълнения.
В интерес на истината до сега НЕ ЗНАМ за какво съм виновна. Поне да беше казал, че да се почуствам малко поне... Embarassed Но едно знам - виновна съм.
Пък това за децата. Снощи за малко да изгубя детето си. Вече знам, че не искам те да страдат. Искам поне да имат елементарното. Дори и да става въпрос за пари. 

# 188
  • София
Значи има бая време докато БНД-то го асимилира...
В интерес на истината до сега НЕ ЗНАМ за какво съм виновна...

Е...зависи колко бързо можеш да го повториш '65322790 пъти'  Mr. Green

А иначе си виновна - абсолютно мисля като бъдещия ти бивш съпруг - ако не за друго, за това, че си го търпяла толкова време без да го изхвърлиш - със сигурност.  Whistling

# 189
БНД-то трябваше да дойде в 7,45 ч. Домъкна си задника още в 7,30ч. За взимането бие отбой, но аз няма да му се давам. Казах му, че училището на Христо е вече негово задължение. Да се моли на родителите си, когато няма възможност.

# 190
Ха така, Сиси, вади "тежката артилерия"! Няма само да им слушаме простотиите колко сме виновни и да ги оставяме да абдикират от вся`кви задължения! То аз моя бившия няма за кога вече да го юркам, предвид намеренията ми за бъдещето (знаете - с друг човек, пък и в друга държава). Той заедно като бяхме не се помръдваше с нещо да вземе участие в отглеждането й, пък сега кво да чакам от него?! Ама поне и нагли приказки не слушам де, което си е истина и не мога да си кривя душата. Е, пробва се в началото да ми ги вкарва ня`кви идеи за вина, ама нали си се познава много добре що цвете за мирисане представлява.... та се кротна.  Mr. Green Да ми разпише задграничното пълномощно - друго не ща! От там нататък, жив и здрав да е! Нищо лошо не му желая, все пак е баща на дъщеря ми!

Ама така стоят нещата при мен, а що се отнася до вас, казах по-горе: С тежката артилерия и напред!  #SniperMisc Bomb  #2gunfire  Иначе много удобно за тях ще е бе, муцки. Хем от вас са се "отървали", хем на жертви се докарват, вменявайки ви чувство за вина, хем от отговорност за децата си родни се изнизват като пуфня из гащи (ще ме извинявате за неприятното сравнение, ама мисля, че най- им отива)! 

# 191
Сиси, браво момиче, много ти се радвам...Само за няколко месеца се взе  в ръце...Страхотно се справяш Peace

# 192
Сиси,правилно подхождаш.Колкото повече го гърчиш,толкова повече ще слуша.Добра и внимателна ли си,ами качват се на главата.Винаги е така.Не случайно има една приказка-Няма ненаказано добро.Браво на теб и аз ти се възхищавам! Hug
Блонди,ще се подготвя за земетръса GrinningНе знам къде живееш,аз съм в центъра...ама то така или иначе се очаква земетръса да е с най-висока степен,така че няма значение къде съм Wink
Иса,браво за смелостта. PeaceНадявам се сладурката да е по-добре днес Hug
Славе,браво на момчето!Нека все така да радва мама !Браво и на теб,че си съумяла да му внушиш ,че ученето е за него! Peace
Пожелавам ви хубав ден!На болните да оздравяват!На тези,които имат важни събития -успех!На тези,които са без настроение-повече усмивки!На всикчи  Hug

# 193
Сиси приеми и един поздрав от мен Hug Само така трябва да действаш и да не оставяш и грам "аванта" на БНД то. Аз пък изобщо не мога да разбера тея мъже (ако изобщо мога да ги нарека така), за кви се мислят......и защо бягат и от най елементарните неща свързани с детето, респективно децата им....... та те са им кръв..... Мислят, че като метнат там някви 50-80 лв. и айййдеееееее тва е ...."грижат се за детето"....
Isa, как е детенце? Ние още не сме изкарали тоя гаден грип и силно се надявам да ни подмине. Защо не пробваш за температурата Хексалгин?- Аз съм много доволна защото много бързо малчо сваля температурата от него...Не го бях пробвала,но една вечер когато ми се наложи да викам Бърза помощ попаднах ( да не повярваш просто), на мнооого готина лекарка която ми го препоръча и от тогава изобщо не го заменям....
Поздрави на всички и успешен ден!

# 194
 MALVINA, мила, значи окопавай се яко, щото и аз съм в центъра (в района на ДНА-то). Joy Joy 

Общи условия

Активация на акаунт