Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са мненията за курсовете за бременни?
Какви са мненията за витамините за бременни и какви са препоръчителните витамини за бременни жени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са мненията за курсовете за бременни?
-
Какви са мненията за витамините за бременни и какви са препоръчителните витамини за бременни жени?
Мненията за витамините за бременни са различни. Някои хора смятат, че те помагат, като подобряват апетита и имат положителен ефект върху здравето на майката и бебето, докато други не са сигурни дали те наистина са необходими или ефективни. Някои дори съобщават за нежелани ефекти като наддаване на тегло. Една майка споделя, че нейният лекар й е предписал витамини Top Lever, които съдържат витамини B, C и E. Тя ги приема в продължение на 30 дни и след това се консултира с лекар за продължаващия прием.
-
Какви са мненията за лекциите за бременни?
-
Какви са мненията за посещенията при лекар?
Имам компютър само на работа, но нямам време много да пиша... Затуй влизам да ви кажа, че днес съм рожденичка! Получих много мили пожелания от колеги и приятели. Голям кеф! Черпя ви виртуално с торта. Всеки каквато обича и му се яде!
Моя знае, че в басейна и морето не се пишка и се стиска, ако случайно има зор.

Аиде и през юли едно здраво и хубаво бебче ! 
Искат само да си м/у 16 и 18 г.с. и да имаш бележка от доктора ти в потвърждение на това, че си в еди коя си седмица и те е гледал на ехограф. Трябва също така да отидеш в рамките на 3 дни от този преглед на БХС. Изследването струва 25лв. Така, че най-добре си го направи в Плевен и да го пратят щом има такава възможност само с 5 лв. по-скъпо 

Аз лично мисля да го пропусна. Щом ще правиш ФМ, май няма много смисъл от БХС-то.
"нета ни е тука има тука нема", скоро ще се обадя да ги нахокам