"Красиви мами тук сме се събрали, с ЮЛСКИ бебчета забременяли"

• 15 794
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, момичета! Аз се надигнах в 5.30  Shocked отпочинала и пълна с енергия, но много гладна! Ако знаете, колко работа отхвърлих  Sunglasses дори направих на мъжо закуска м/у прането и чистенето  Laughing Обаче се чувствам малко гузна...не знам дали съм ви споменавала , но съм пушачка и тази сутрин пуших една цигара с мъжо + кафенце естествено  Embarassed нещо напоследък желанието ми за пушене е огромно и ми коства доста усилия да се възържа Rolling Eyes Ако има още пушачи , моля кажете как се справяте с вредния навик...
Добро утро и от мен.Нарочно дойдох по-рано на работа,за да мога на спокойствие да изчета всичко.За пушенето-и на мен ми е много трудно,още повече че съм от късметлийките дето от нищо не им се гади.Понякога не издържам и си изпушвам половин цигара,от най-лекичките и тънки.Събират ми се по 4-6 цигари на седмица,но просто не мога без тях.Особено сутрин с кафето.А познавам една майка-уникат.Всеки ден по 1 кутия Виктори и 100гр ракия.А пък децата и двете-хубави,здрави,не боледуват!?Явно си е до ген.

# 151
Добро утро и от мен.Аз се включва преди да отида на работа за да мога да наваксам всичко което съм пропуснала.Относно цигарите аз също имах късмета да не ми се гади и не съм повърнала нито веднъж такаче аз също не можах не можах да ги спра изведнъж.Сама и само да не ми се пуши не пия кафе,не ходя на кафе и на всякакви такива весели мероприятия.Но аз също си позволявам по една цигара на няколко дена.Няма да забравя лекарката която ми откри бременноста ми каза така- по добре по 3-4 цигари на ден от леките/е по-добре без тях/ отколкото и 20гр.твърд алкохол.Затова можеби липсата им почнах много да ния усещам,защото като знам че мога да си запаля и не ми е толкова сладко колкото ако не можех.
Чао от мен лека работа и тежка надница момичета.

# 152
Хей, добро утро. Как сте днес??? Аз тази нощ като сънувам едни кошмарииииииии. Оххх много ми се насъбра напоследък. Имам няколко бременни приятелки които имат известни проблеми с бебчетата и аз така съм се притеснила за тях. Само сънувам .... няма да пиша в подробности, но се събуждам изцедена и празна от към емоции. Ужасно е. Днес ще ида до черквата да запаля свещички.
Честито на новите бъдещи майчета и добре дошли при нас.  Hug Лека бременност, само ведри мисли, спокойствие и здрави бебчета.

# 153
Добро утро момичета и лек ден желая на всички  bouquet

Броенето на седмиците го правя като emzi-моя термин е на 11.07,значе на 11.01 съм влязла в 4-тия месец.
Колкото до мазането,в момента се мажа с масажния лосион на "Кокона и майка"-доволна съм.Но сега в края на 4-тия започвам с маслото против стрии на "Икаров"-с него се спасих от стрии през първата бременност.

# 154
Не пуша, но доколкото знам, не е хубаво да се спират цигарите по време на бременност, защото организмът започвал да се чисти. Просто трябва да се намалят. А по време на кърмене било абсолютно противопоказно да се пуши.
Моя приятелка скоро ще ражда, беше страстна пушачка, в началото си пушеше, но сега не може да трае цигарен дим.

Хей, добро утро. Как сте днес??? Аз тази нощ като сънувам едни кошмарииииииии. Оххх много ми се насъбра напоследък. Имам няколко бременни приятелки които имат известни проблеми с бебчетата и аз така съм се притеснила за тях. Само сънувам .... няма да пиша в подробности, но се събуждам изцедена и празна от към емоции. Ужасно е. Днес ще ида до черквата да запаля свещички.
И аз сънувам кошмари, предната нощ виках за помощ някаква Ана, която не познавам Rolling Eyes Ама я виках много, може и да съм говорила наистина. Отврат е. Но съм спокойна, че сънищата на бременните не се тълкуват и не означават нищо, така че съм спокойна Simple Smile

# 155
И аз се успокоявам,че по 1-2 леки цигари на ден няма да навредят.А алкохол дори не мога и да помириша.Преди си пиех от време навреме биричка,винце,ракия.Сега даже и бирата ми има странен вкус.Явно организма сам си казва какво може и не може.

# 156
  • Варна
Добро утро и от мен!

За цигарите - аз си бях пушачка и не можех така лесно да ги откажа. Но почти съм - запалвам 1-2 цигари само някъде на заведение ... Иначе например сега не съм пушила 3-4 дни. За мен това е постижение ! Мисля че 4-5 цигари седмично , не е пушене.
За сънищата - не сънувам. Нямам време може би  Laughing. Толкова ми се спи сутрин ...... Просто ви се чудя как ставате в 5.30??!! Аз съм голяма поспаливка от както съм бременна.  Crossing Arms Simple Smile

# 157
Добро утро, мацки   Simple Smile
Пишете ме и мен в клуба на първата стрия-тази сутрин си я открих на лявата гърда. По принцип се мажа с лосион хидратиращ за тяло и маслото на Икаров против стрии, но ето чееееее......
Сълзи ми потекоха като я видях, но изкуството иска жертви.
Доста ме сърбяха гърдите-явно това е предвестник на гадните стрии.
Лек ден на всички   bouquet

# 158
И аз  имам проблем със спането откакто съм бременна.Преди си спях непробудно цяла нощ.Сега към 2 часа почвам посещения до тоалетната-през час. Сутрин като стана имам чувството,че не съм мигнала ooooh!.И през целия ден адски ми се спи,вечер заспивам към 10 и в 2 пак се почва с тоалетната.Направо като съм зациклила така и не мога да си оправя режима.

# 159
  • Варна
Мацките от Варна, вчера някой предложи да се събираме , забравих кой...Аз самата няколко пъти казах че съм съгласна до сега, ама явно липсва организацията.. Давайте в близките 1-2 седмици да се разберем нещо - на кой кога му е удобно да каже. Естествено - ако имате желание. На мен ще ми е интересно да се запознаем.. Че после съвсем ще станем пингвини ..да се видим в малко по-нормален вид Laughing. Още пове4е , че си нямам бременна приятелка сега и ще се радвам живот и здраве после да разхождаме заедно бебоците,а?? Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 09:39 от Vessi_to

# 160
Добро утро,

Ели, ограничи течностите вечер - може да ти помогне да не ставаш през нощта често до тоалетната.

Аз спя като труп и сутрин едва ставам за работа. Ама то всеки ден от 6.30-22ч на крак не е лесно. И с това моето диване, дето все едно шило има в дупето цял следобяд не мога да седна Tired Та вечер като я сложа да спи към 21.30 се трупясвам и аз Tired

Мен кошмарите засега ме подминават - явно и аз нямам време да сънувам от умора. Прди обаче сестра ми тъкмо беше родила и сънувах, че вместо бебе си има тигърче с бебешко лице Crazy Малее бях смъртно уплашена след този сън Cry

# 161
  • София
Момичета, плашите ме с тези стрии #Crazy
Моята кожа е ужасна, имам стрии по бедрата още от пубертета, сега направо ще се донацепя  Cry
Май е крайно време да почна да се мажа. До сега не съм, защото коремчето си ми е същото като преди, като трябжа да отбележа, че си бях позакръглена  Blush. За отчета ще кажа, че съм качила 3 кг., но са основно по дупето и бедрата. Не че това е някакво успокоение де.
Някой беше споделил рецепта за преваряване на мас с някакви аромати, към това съм се насочила за мазане, но не мога да открия рецептата. Честно да ви кажа нямам вяра на химията и на готовите кремове.
Да се оплача, от няколко дни съм с ужасни киселини, не мога да седя, да спя, по-гадно е от повръщането. Докторкатаа ми каза да не ям определени неща, никакво лекарство не предписа. Какво да се прави, ще се жертваме...  Добре че сте вие да ви се оплача!
Пожелавам ви лек ден!

# 162
Мацките от Варна, вчера някой предложи да се събираме , забравих кой...Аз самата няколко пъти казах че съм съгластна до сега, ама явно липсва организацията.. Давайте в близките 1-2 седмици да се разберем нещо - на кой кога му е удобно да каже. Естествено - ако имате желание. На мен ще ми е интересно да се запознаем.. Че после съвсем ще станем пингвини ..да се видим в малко по-нормален вид Laughing. Още пове4е , че си нямам бременна приятелка сега и ще се радвам живот и здраве после да разхождаме заедно бебоците,а?? Mr. Green
Това е супер идея-можем да се срещаме 1 път на месец и да си сравняваме коремите Joy Какво ще кажете за последната събота или неделя на месеца?

# 163
  • Варна
Какво ще кажете за последната събота или неделя на месеца?

Така, аз съм съгласна! Станахме две! Чакаме останалите  Mr. Green Става дума за 26 и 27 януари - т.е. не този , а следващия уикенд  Flutter. Кой от двата дни ще решим като се запишем пове4е хора?! Flutter

# 164
Ами трябва да видим коя кога почива.В неделя като че ли е най-удобно.

Общи условия

Активация на акаунт