"Красиви мами тук сме се събрали, с ЮЛСКИ бебчета забременяли"

• 15 784
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
За стриите доста четох при първата си бременност, и се убедих, че е въпрос на ген - или кожата ти е предразположена към стрии, или не. И никакъв крем не може да те спаси. Разбира се, мазилата подобряват еластичноста на кожата и хидратират, демек спомагат донякъде ефекта да е по-малък, но имаш ли ген за стрии, ще се появят неминуемо.  Cry

# 181
Много сте прави за цигарите, знам, ама ми е много трудно да го откажа Embarassed Да не говорим че постоянно се боря с гузната си съвест че попуишвам от време на време. И е нормално за жените, които никога не са били пушачки да им е странни всичко това за цигарите. Бях спряла да пуша окончателно след като родих Дани и като спрях да го кърмя се чудя и хиляди пъти съжалявам че ги пропуших тези гадини #Cussing out

# 182
Здравейте мами,
аз също бих искала да се включа към списъка с мамите чакащи юлски бебчета. аз съм в 14г.с и с термин 16/17 юли .
много ми е приятно да чета форума и темите за юлски бебета.пожелавам ви леко бременеене на всички и лятото да ни дари с сладки и здрави бебенца !

# 183
Здравейте и от мен!
Аз за стриите съм се примирила,защото съм предразположена! SadВ пубертета без да съм напълнявала изобщо ми се нацепиха бедрата ,а пък за гърдите да не говорим! #Cussing outСега обаче въобще не се виждат и само аз си ги знам къде са! WinkПредполагам,че по натам ще ми се нацепи и коремчето но какво да се прави!Мажа се с овлажняващ крем за тяло май от орифлейм беше!И аз мисля след бременността да си лекувам кожичката! Rolling Eyes
Относно спането откакто съм бременна ми се е разбил съня,по едно време мислех че съм се оправила но пак започнах да си се будя по малките часове!А и като прибавя ходенето до тоалетна направо става ужас! CloseИ на мен често ми се случва да сънувам кошмари!Днес се събудих в 1 ч разплакана ама не ми се иска да си спомням съня!С тия притеснения около бременността направо съм се побъркала!
А за цигарите никога не съм пушила и винаги ме е дразнил цигарения дим!И много се карах с колежките които пушат в стаята ,защото те правят пасивен пушач без твое желание!Сега като съм си вкъщи нямам тези проблеми!Съветвам ви момичета да ги откажете,и си мисля че това е най-подходящия момент!
А докато съм писала нова мама е дошла при нас! Hug и леко бременеене

# 184
ekspa, добре дошла при нас  bouquet

Ох, защо ли писах за тая цигара сутринта...всички вие дето не пушите , трябва да знаете че наистина е много трудно...
Знаете ли, аз преди години преследвах пушачите, както се казва до девето коляно  Mr. Green с това колко вредни са цигарите, че всяка от тях е пирон в ковчега и т.н и т.н .... но какво стана на края  hahaha пропуших на 21години, затова никога не е късно да станеш за резил  Laughing доста подигравки отнесох за това пропушване...ама така ми се пада като бях всезнаеща Peace

# 185
Съгласна съм, че няма допустим брой цигари на ден или седмица по време на бременност. Дори престоят в задимени помещения е изключително вреден. Аз бях много страстна пушачка, пуших си до две кутии на ден. Абе голямо пушене беше.....какво да ви обянявам. Обаче един лънчев летен ден на 2006г реших, че карам цветна бременност (и аз незнам защо реших така) и просто си оставих кутията с останалите цигари вътре. За мен беше недопустима мисълта, че съм бременна и пуша и по този начин увреждам бебчето, което с нищо не е виновно за моят порок и моята глупост, че пуша.... После обаче като си направих тест се оказа, че не съм бременна. Това обаче не ме успокои и не се върнах към лошия си навик. Просто цигарите вече не ми липсваха. Исках да си изчистя организма до колкото е възможно, за да отгледам едно здраво бебче някой ден. Поне това мога да направя за него, защото пушенето изцяло и единствено зависи от мен самата. Много е важна психическата нагласа. За година и половина от както ги спрях тогава съм изпушила може би не повече от 5 цигари и то по някакъв повод, когато сме се събирали и сме пийвали повечко. Не искам да засягам никоя от вас, но пушенето по време на бременност за мен е егоизъм. Всеки би могъл да откаже цигарите за девет месеца и после да си пуши колкото си иска... И не е вярно, че отказването на цигарите по време на бременност е по-вредно от самото пушене. Но в крайна сметка всеки решава сам за себе си..
Извинете за дългия пост   bouquet

# 186
да относно цигарите аз също мога да кажа че е много трудно да се откажат но трябва първо да се мисли за бебето и после за нас
на мен като многооооо ми се допуши да паля цигара дърпам 2-3 пъти и край (най-често ми се случва вечер като се навечерям)
но мисля че това за мен ще е най-удобния момент да ги откажа напълно, още повече че и съпругат ми е непушач така че бгъде прекрасно след раждането и след кърменето да не пропушвам повече
Успех на всички

# 187
RKRASTEVA , добре че съпругът ти не пуши Simple Smile Мисля, че така по лесно могат да се откажат цигарите...когато няма пушачи около нас  Sunglasses
Преди малко ми стана много смешно Mr. Green чух се с мъжо и той ми сподели великата си идея да спре цигарите Laughing явно се е стреснал сутрината  Wink от месеци не съм правила кафе, а и да знаете само  как му се молих да ми даде цигара  Joy  Joy  Joy

Явно и него ще го отърва от вредния навик  Grinning

# 188
момичета а не сте ли почувствали непоносимост към цигарите и дима поне малко, като сте разбрали че сте бременни?аз преди да забременея дори съм пушила и по кутия като изляза на бар ,но сега даже правя забележка на комшиите да не пушат на стълбището че ми мирише чак в къщи.адски гадно ми е от дима а да не говорим да лапна цигара  newsm78

# 189
Ох, защо ли писах за тая цигара сутринта...всички вие дето не пушите , трябва да знаете че наистина е много трудно...

Ми не пишете за цигарите и няма да отговаряме Simple Smile Аз пуших 14 години и не съм била пушач от време на време, а доста стабилен. И след като успях да си проявя волята не виждам нещо невъзможно и чак толкова страшно. И много добре знам дали е трудно или не. Да, трудно е, но е въпрос на желание. То ако трябват извинения... могат да се намерят много Simple Smile И не съм била бременна, а заради себе си го направих преди всичко. Спирам, защото няма смисъл да се задълбава в тази тема, която винаги свършва неприятно за всички. Въпрос на личен избор е... стига да не се пречи да на тези, които са направили избора да не пушат.

Наистина се надявам да приключи бързо темата за пушенето, защото вместо да си говорим за бебчета и приятни неща, се занимаваме с цигари... И лично на мен ми е адски досадно да слушам всеки път едни и същи доводи... безброй пъти разисквани и във форуми и къде ли не - пушачите винаги се оправдават с едно и също, непушачите винаги се опитват да им налеят малко мозък, ама не става  Simple Smile

Дано се изчерпа бързо темата! Защото наистина нищо ново няма да се измисли.

# 190
  • София
Аз с цигарите проблем нямам, не пуша, вече не бягам и от дим. Но с биричката не знам как ще се разделя. Така ми се допива.  beer3 Снощи с пицата как да не си пийна няколко глътки биричка. А като дойде лятото ще ми бъде още по-трудно.

Със стриите и аз сигурно ще си имам ядове, защото още от пубертета имам по бедрата. Сега се мажа със синята нивеа - мазничка е и много хубаво ми мирише.

Аз сутринта казах на шефовете, много добре реагираха, зарадваха се и сега ще ми търсят помощничка, която после да ме замества Simple Smile

А за месеците, повече ме кефи по последен цикъл да ги смятам, че така в събота ще вляза в 4-ти месец. Но май по-точен е варианта с термина Rolling Eyes

# 191
  • Варна
Продължаваме да събираме варненки за среща 26 и 27 януари /събота и неделя/ ,ще се уточни в последствие кой от двата дни и къде. ясно е, че ще се яде някъде ....Хахаха
Записани за сега / поне съгласни /
аз - Весела
Sisoni
Eli-pate
tanita 66

Очакват се други записвания. Отписвания не се приемат!!! Mr. Green Mr. Green

# 192
Успех на всички, решили да откажат цигарите! Трудно или не, действайте!
И за да сменим темата, какво ще кажете за кафето? Смятате ли, че е вредно при бременност?
Аз лично изчетох доста коментари по въпроса, и не се убедих, че чаша кафе вреди с нещо на плода. Продължавам да си пия сутрешното капучино (и докато кърмех го правех). Не че чувствам необходимост от кафе, през деня изобщо не се сещам, но съм забелязала, че ако сутрин не пия кафе, през деня имам страхотно главоболие. Преди години пиех по 7-8 кафета на ден, и явно организма ми си има нужда от дневната доза. Но само въпросното капучино сутрин.

# 193
Май наистина трябва да спрем темата с цигарите... тези като мен дето си попушват ще е хубаво да се напънем и да ги спрем тези цигари...  Темата за цигарите е "вечната" тема, която едва ли някога ще се изчерпа...

На вас гади ли ви се още? Чудя се кога ли ще изчезне това състояние newsm78

# 194
Не мисля че едно кафе на ден би могло да навреди. Има жени, които през бремеността много им пада кръвното и на тях им препоръчват кафето. Мисля че тялото ви най-добре ще подскаже от какво има нужда.

Общи условия

Активация на акаунт