Ах тези градини ...и ние сигурно като почнем да ходим , и ще почнем с болестите
Защото докато разбере , че трябва да се плюе...(като знам за гърнето колко обяснавах , обяснявах...
)
... затова при съмнение давам Хомеожен 9 - ако не друго, поне няма да й навреди. Аз лично съм си лекувала многократно гърлобол с него и то много успешно 
и аз искам да съумеем да се лекуваме така , защото е най безвредно... Тези АБ
, ама когато докт кава че се налага
пили сме 2 пъти , какво да се прави
Най ме дразни варианта , че понякога изписват нещо колкото да "се застраховат" - да е сигурно че няма да се влоши положението и родителите да недоволстват...(Защото има и много родители дето сами си искат АБ
- "че да се тормозело детето", да озравее лесно и бързо) Аз съм говорила с нашата докторка за това, и тя знае , че нямам нищо против и през 2 дни да идваме на преглед , и ако с по-безобидни средства не се справим , няма да ни избяга АБ... Затова ходим при нея (макар че е на другия край на Бургас) , знам че няма да ми пише веднага АБ 

АМ ТАКО
мяй няма изглед за скорошно отказване.М/У другото кое е това прекрасно място дето сте празнували много ми хареса

Да бяха ти казали поне, да не се шашкаш! Тююю, аман от пишман-медици! Аз доколкото знам няма значение на коя ръка ще е, но я слагат винаги на лявата, за да има после лесна система за джи-питата - ляво-дясно-ляво-дясно, да не се чудят сега къде да слагат ваксина. Няма страшно!

За РД, бях писала по-назад.Партито беше в един хотел в зала за РД 

Препоръчани теми