На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 161
  • 275
  •   1
Отговори
# 60
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАТЕЯ, НИКОЛА, ВИКТОР,[/color] ГЕОРГИ, НИКИ, АЛЕКСАНДЪР И ПЛАМЕН!!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ, МИЛИ ДЕЧИЦА!

# 61
petenceto Дано този път повече време зе задържи здрав... Praynig Ах тези градини ...и ние сигурно като почнем да ходим , и ще почнем с болестите  Rolling Eyes Shocked
А паста за зъби - (още сме назад в това отношение )каква да си вземем като за начало ? Ненедент и ли Па-па ... или друга..? Чух , че имало и такава дето не е нужно да се изплаква  newsm78 Защото докато разбере , че трябва да се плюе...(като знам за гърнето колко обяснавах , обяснявах... Crazy)

А това за беладоната е интересно, нали и ние се лекуваме с хомеопатия ... ще го имам предвид за друг път ... ама като не разбирам какво е зачервено гърло  #Cussing out ... затова при съмнение давам Хомеожен 9 - ако не друго, поне няма да й навреди. Аз лично съм си лекувала многократно гърлобол с него и то много успешно  Peace
За хомеопатията- браво на вас че се лекувате успешно с хомеопатия  Simple Smile и аз искам да съумеем да се лекуваме така , защото е най безвредно... Тези АБ  #Cussing out , ама когато докт кава че се налага Sick newsm78 пили сме 2 пъти , какво да се прави  ooooh! Най ме дразни варианта , че понякога изписват нещо колкото да  "се застраховат" -  да е сигурно че няма да се влоши положението и родителите да недоволстват...(Защото има и много родители дето сами си искат АБ #Crazy - "че да се тормозело детето", да озравее  лесно и бързо)  Аз съм говорила с нашата докторка за това, и  тя знае , че нямам нищо против и през 2 дни да идваме на преглед , и ако с по-безобидни средства не се справим ,  няма да ни избяга АБ... Затова ходим при нея (макар че е на другия край на Бургас) , знам че няма да ми пише веднага АБ  Naughty
А за гърлото като съм я питала как да разбера дали е червено , тя ми отговори , че не трябва да се различава на цвят от околната лигавица (напр лигав. на небцето) Ама мойта може да е "Добричкото" , ама не ще да й гледам гърлото... Докторките как успяват само за миг да зърнат гърлото , сигурно с повече практика човек добива опит в това , но добре че не ни се случва често ... А Суметролим не сме пили , но съм чувала че е за предпочитане понеже е по-безвредно все пак от АБ  newsm78
Оф, пак се отплеснах , та написах полавин страница , извинете ... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 10:21 от Мимито & Светла

# 62
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАТЕЯ, НИКОЛА, ВИКТОР, ГЕОРГИ, НИКИ, АЛЕКСАНДЪР И ПЛАМЕН!

# 63
Ах леле колко съм изпуснала ми така е като спа #2gunfire #2gunfire #Cussing out Mr. Green

# 64
  • София
А, добро утро Орхидейке!

И ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДНЕСКАШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ!
МНОГО ДОБРИ И УМНИ ДЕЦА ДА БЪДАТ!

# 65
А, добро утро Орхидейке!

И от мен също!  Hug Кафенцеее ?   food010

# 66
А, добро утро Орхидейке!

И от мен също!  Hug Кафенцеее ?   food010
то май ми трябва чисто че да гледам де пиша Mr. Green Party Party

*Daisy*,  яки снимки ама Ди  много се израдва на кърменето  като каза ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ТАКО hahaha hahaha JoyАМ ТАКО #Crazy мяй няма изглед за скорошно отказване.М/У другото кое е това прекрасно място дето сте празнували много ми хареса

# 67
И аз влизам са разгледам какви снимки е качила liliq
и кода видя малей 7 страници снимки,а аз си мисля че албумчето е празно.
Днес трябваше да отида да резервирам ден и час за детското парти,но ме домързя и вллючих компа и намерих там тел.,звъннах и оп всичко е ОК.После уговорих и аниматорката/клоуна/,пак по тел.
Много е хубаво от вкъщи са си вършиш работата.

ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА МАТЕЯ,НИКОЛА,ВИКТОР,ГЕОРГИ,НИКИ,АЛЕКСАНДЪР И ПЛАМЕН!!!

Здрави,красиви и умни деца да растат!!!

# 68
Eдно бързо включване от мен само дави споделя за вчерашното ни посещение при докторката.
Та тя и двете сестри в кабинета стояха и се дивяха и в крайна сметка докторката каза че на нищо друго неможе да го оприличи освен на белег от БЦЖ.Точните и думи яха "някой се е учил да слага БЦЖ на вашето дете"   По принцип няма никакво значение само дето това е установена практика и на 100% на всяко бебе се поставя на лявата ръчичка.

Чао на всички,че съм на работа  bouquet

# 69
Деска, щом така са казали, явно си е БЦЖ-то  Mr. Green Кой знае коя шматка я е направила тази имунизация!  ooooh!

# 70
При нас работите не вървят на добре,докато четях Бети взе да повръща,сега така ми се е отпуснала в ръцете,че май ще заспи.|Само вика-гадно,гадно.След обяд ни е  док.,май ще я посетим.Писна ми вече от болести! Twisted Evil

честит рожден ден на Матея,Георги,Александър,Никола,Виктор,Ники,Пламен!
 newsm59  bigdance2 newsm59

# 71
Лилия, стискам палци да не е сериозно! Ей, аман от вируси вече, егати болното време!  #2gunfire
Деси, ми така е - някоя шматка-стажантка е бляла по сладурестия доктор в АГ-то и оп, едно бебе тука да го боцна, оп-паааа, обърках!  #Cussing out Да бяха ти казали поне, да не се шашкаш! Тююю, аман от пишман-медици! Аз доколкото знам няма значение на коя ръка ще е, но я слагат винаги на лявата, за да има после лесна система за джи-питата - ляво-дясно-ляво-дясно, да не се чудят сега къде да слагат ваксина. Няма страшно! Hug

# 72
Как са болните дечица?

Ади от вчера е много нещастна.Сестрата казала на мъжът ми че забранява да се носят играчки в яслата.
Анджела само за това говори:
"Не бебе на дика,чупа,пачат цата"
В превод:Не може куклата/бебе/ на градинка,ще се счупи и ще плачат децата.
Къде с всички в тоя студ?

# 73
Честит Рожден Ден на Матея, Георги, Александър, Ники, Виктор, Пламен и Никола!

Пепи, ние бяхме за малко навън.Не е студено, но е много кишаво и кално Sick
Орхидейка, значи и вие с ДИ сте в кърмаческия отбор още GrinningЗа РД, бях писала по-назад.Партито беше в един хотел в зала за РД Wink
Благодаря на тези, които изказаха мнение за пастите за зъби.Аз още съм в размисъл newsm78
liliq, как е Бети?
Vili4ka, има ли нещо ново около Лили?
Неда, насочи ли се към някой ОЧЕН лекар за Ками?

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 17:00 от *Daisy*

# 74
Vili4ka, има ли нещо ново около Лили?

Ами за сега не - в къщи са си и чакат да им кажат дали ще кара още една химиотерапия преди операцията.

Общи условия

Активация на акаунт