На годинки ДВЕ е вече ЯНУАРСКОТО ни буболече!

• 11 168
  • 275
  •   1
Отговори
# 90
Уф, много съжалявам за големите размери, нещо не съм доогледала.  Embarassed
Мишленце, рецептата за хремата е: настъргваш една глава лук на ренде и я прецеждаш през мрля в чаша. Добяваш към изцеденото същото количество преварена вода и капеш по 2-3 капки във всяка ноздра през 3 часа. Има трайност само 6-7 часа, така че е за 2 пъти. Ние сложихме течността във флакон от капки за нос и така му пръскахме. Ефектът се появи още вечерта. За един ден му мина. Дано и на вас да помогне!  Praynig (Малко е гадничко, но ефективно!)

# 91
Момичета, на този ден преди 2 години се роди една принцеса - моята дъщеря Алекса!
Пожелавам й да е много здрава, много щастлива, много весела и все така умна и красива!
Почерпете се за нейно здраве!

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  АЛИНКА И АЛЕКСА,СТЕФАН,ВИКТОРИА и АЛИ ЙОСЕФ!!!

НА ВСИчКИ ОСТАНАЛИ
ДА са живи и здрави  много радости и добри моменти в живота им желая

# 93
Честит Рожден Ден на Теко, Вики и Али Йосеф!

Честит Имен Ден на всички именници!

# 94
НЯкои беше питал за рецепти на ванга ЕТО ТУК ИМА МНОГО  http://myshop.bg/vanga/

# 95
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Втори Рожден Ден на
А л е к с а и С т е ф а н !!!!
Малки сладури , растете
 здрави , умни и щастливи !!!
Много късмет и
попътен вятър в бурното море на живота!!!!

Вили , Анту страхотни почерпки !!!
Н А З Д Р А В Е !!

# 96
Рецептата за капките от лук съм я пробвала.Действа!Аз между другото други капки за нос не ползвам още от дете.Тази я знам от баба ми(напоявам тампони в сока от лук, изцеждам ги и ги поставям във всяка ноздра).Гадничко е, но ефект има.

# 97
Анту, много ти благодаря, лекарството за кашлица вече го направих и го дадох, дано помогне, моите сега крещят по мен "Пак, пак". Ама нали само по 3 пъти на ден. Сега и таткото ще го хвана на лечение Mr. Green Капките с лука ще ги направя и тях по -късно днес Peace

Вили, Анту, мерси за  почерпките, това Джони ми дойде много добре Laughing

Честит имен ден на именниците днес  bouquet

# 98
Честит рожден ден на Алекса,Теко!Бъдете много послушни и здрави!

Виличка,Анту страхотни почерпки!Весел празник!

Ние сме по-добре въпреки,че през ноща вдигна пак Т,но определено сега е по-жизнена.Моля се на Господ този път да минем без АБ.

Забравих да пиша за тортите за баткото взехме от Пчела голяма и хубава торта беше.

# 99
  • София
Честит втори рожден ден на Али и Стефко!
Желая ви здраве и весело детство!А за Ани и Виличка
и благодаря за почерпката!
Честит имен ден на Антоновците!
Мишленце, племенничката ми отива да учи в университета и да тренира тенис. Пристигнала е най-сетне, но без багаж.Било шеметно красиво, но била ошашавена още и мн.изморена от пътя, нормално.
Благородно ви завиждам за ски почивката, че нас май пак ще ни подмине-приятно изкарване!
Ками кашля от храчки през ноща и повърна топлото мляко , което изпи и размекна сополките. Вече и лекарката се чуди какво да го прави тоя мой сополанко.Сега се моля дано само с това  да се разминем.
Звъннах в Пчела и ми казаха ,че не правят детски торти -  newsm78
Петенце,Лилия -мерси!

# 100

Мишленце, племенничката ми отива да учи в университета и да тренира тенис. Пристигнала е най-сетне, но без багаж.Било шеметно красиво, но била ошашавена още и мн.изморена от пътя, нормално.
Благородно ви завиждам за ски почивката, че нас май пак ще ни подмине-приятно изкарване!
Ками кашля от храчки през ноща и повърна топлото мляко , което изпи и размекна сополките. Вече и лекарката се чуди какво да го прави тоя мой сополанко.Сега се моля дано само с това  да се разминем.
Звъннах в Пчела и ми казаха ,че не правят детски торти -  newsm78
Петенце,Лилия -мерси!

Неда, ако я интересува контакт с въпросната жена, която е просто страхотна симпатяга, пиши ми  bouquet Има доста българи там и тя беше организирала купан за 60 човека на нова година, само българи са били. Знае ги кой каква стока е, защото на летището още един ни налетя и взе да ни говори разни глупости и тя го скастри. /запознахме се в самолета по случайност се паднахме на един и същи ред/. Mr. Green Също тя ни предупреди да внимаваме с акулите, защото ежегодно загивали хора. За хавайците акулата е свещено животно и не го убиват, ако видят акула първо местните - тъмнокожите хавайци , се изнасят от водата, те си ги усещат, чужденците остават и който се спаси. Така че да внимава много! И тюлени има монк сийл им викат и също са опасни и китове. Ние зарази акулите се отказахме да се гмуркаме, въпреки че точно заради това взехме сертификати точно преди да заминем и ходихме в Гърция по студовете да се гмуркаме да си изкараме тапията. Но на мъжа им категорично му отказах да се гмуркам, казах му, че децата имат нужда от поне един жив родител. Иначе ходихме но  и беше жестоко :: Кажи й, че има много яка подводница на Окаейки, непременно трябва да отиде да се повози, както и полинезийския център, за там й трябва цял ден.

сигурно ще ми се смеете, но там видях най-красивото гробище , каквото изобщо не съм си представяла, че може да съществува. Тъй като острова не е голям, а пък има доста разнородни хора с резлични религии са направили гробище за всички религии на едно място, има китайско със съответния будиски храм, има католическо, еврейско и т.н. Мястото е изключително красиво. Гробищата им са като по филмите, с плочи на земята ,което много ми харесва, защото създава усещане за простор и навсякъде е трева, няма буреняци и т.н. Като си купиш парцела ти го поддържат, а не като тука ако нямаш роднини наблизо да няма кой да ти оскубе бурените. Малко се отнесох. Впечатли ме, че всичке религии са на едно място, само е разделено на хълмове и до всеки отделен хълм има съответния храм за изнасяне на службите. И отзад са планините - доста остри и зелени и имаше много красиви облаци, паднали като мъгла, точно като на китайска картичка.

Извинявайте за лиричното отклонение Embarassed

Дано Ками се оправи бързичко Praynig

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 17:42 от mishlentze

# 101
  • София
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЛИ И ТЕКО!Да са здрави, весели и с късмет!

Дано Бети и Ками бързо да се оправят!  Praynig

mishlentze, попътувах малко с твоите 'лирични отклонения'   bouquet И за Пампорово много хубаво звучат къщичките до пистата, ако се запътим ще те питам. За нашата хрема да ти кажа - откак е на ясла като вас и Вики беше все със сополки, но още от първата седмица с хомеопатията и... спряха ... и последния грип изкара без сополи ... а хомеопатичката казва, че лечението на обривите се съпътства с хрема, но при нас бе обратното. Обрива наистина стана Ужасно голям ... сега малко е позавехнал (вече 1 седм. без хомеопатия), ама ще видим на следващия преглед как ще го оправяме  Thinking
И аз мога д ати кажа една изпитана от мене рецепта за Кашлица от Ванга - търсих преди месец за мен нещо, от което да не ми се повдига толкова като го пия, че имах такава кашлица, че направо ми подскачаше корема и ми се виеше свят  Confused. Има я в линка, дето е пратила Орхидея:
КАШЛИЦА (детска, упорита) - Сваряват се 1 картоф (небелен), 1 глава кромид лук (цяла, небелена) и ябълка (цяла, небелена) в литър вода, докато водата остане наполовина. Може да се овкуси с мед и лимон и си става като чайче направо. Даваш 3-4 пъти на ден по колкото отпият от чашата - няма да навреди. Peace На мен много бързо ми мина - варих 2 пъти за общо 4-5 дни май отшумя. Но ефекта се появява поразително бързо!

За пастите за зъби - още сме с безфлуорната на Ненедент - и май доста ще си караме с нея, Вики въобще не иска да се учи да плюе, а как набързо си мие зъбите  Rolling Eyes после като искам да й ги домия и стават едни скандали и се свършва с рев - ама така много по-лесно се измиват зъбите - с отворена уста  Embarassed Четки ползваме на Amway  - уникални са  Peace

За торти - за партито - мисля Лагуна да поръчам (от клуба), мин. година бяхме с 100 г сладки, но за повод не ги харесвам. То и Лагуна много не харесвам (много съм капризна за торти и сладоледи), но за детски повод мисля, че са по-подходящи. А за яслата ще питам наблизо има Джани дали имат сертификати и може от тях да взема.

Петенце, за наблизо спа х-л много хвалят този в Кюстендил, и на мен ми се иска да го пробвам. http://www.strimon-spaclub.com/
Иначе на 2 часа път от Сф е нашия любим х-л във Велинград http://www.velinahotel.com/velinabg/index.php

Лисана, все забравям да ти пиша - за малкото думи, които използва Дарис - ти сигурно си знаеш, де - нали при дву-(а при вас и три-) езичните семейства по-големи се отпускали да говорят. Тук в парка съм си говорила с една майка (германка) - тя му говори на немски, а детето (на 3,5 год.) си говори на български - каза, че след 3 г. се е отпуснал и разбира и двата езика.  Peace Ама и ти - да му говориш на български! Я, кажи някое клипче (песничка), които слушате напоследък - Вики знае и припява вче на пингвините и бебе Лили  hahaha

Мами, помагайте с мъжки имена - в задънена улица сме, нямаме никакви ограничители (букви, роднини ...), само да не са прекалено чужди, а по-скоро да звучат и 'международно'  Joy

# 102
Ей, как забравих  ooooh!

Честит рожден ден на моята приятелка и наша съфорумка JiM! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!!!

# 103
Хехе, Стефко вече е официално на 2 годинки! Точно в тези минути преди 2 години доставката беше извършена успешно.  Mr. Green Беше едно малко неревливо мишле, за разлика от сега. Laughing
Честит Рожден ден на JiM! Пожелавам й здраве, щастие и любов!   bouquet

# 104
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
NEDA - ама как така Пчела, детски не правят - аз от там поръчах! Е, беше само с филм със сюжет от Цар Лъв, но определено си е детска! 

Общи условия

Активация на акаунт