От местопрестъплението...

• 54 355
  • 684
  •   1
Отговори
# 105
http://fr.youtube.com/watch?v=7nyTQBE7vCI

Това е от вчера. Дали ще е в серията тази вечер (или първоаприлско го водят като изтрита сцена), ще стане ясно след 2 часа и половина  Simple Smile

# 106
Обичам го този филм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 107
maniak съм на всички криминални сериали , особено такива, в които имат форензик аакцент. от вс тях най любими са ми сиесай Simple Smile) преди гледах само лас вегас, и нещо не можех да възприема другите. но от няколко седмици и майами ми харесва. чакам с нетърпение новите епизоди на лас вегас .

# 108
Тука ееееееееее! Има го вече в Замунда  Party Party Party Party Party

# 109
  • София
Има ли субс вече.... като се приберем ще го дръпна, че сме почти на вратата вече Simple Smile

# 110
Мне, няма още. Ама скоро трябва да се появят. Иначе аз и без надписи ще го гледам  Joy

# 111
Сигурна съм, че на края на епизода Сара се обади на Грисъм  Crazy Crazy Crazy

# 112
  • София
Eeeee, субтитри след 12 април, не ги е срам значи Sad

# 113
Наистина я нямаше сцената в новия епизод... Simple Smile

Сутринта хванах по едно от радиата дискусия. Някои фенове са страшно недоволни, че пак няма нищо съществено за Сара  Laughing  Правеха предположения, как ще завърши този сезон и дали този път няма да се случи нещо с Уорик като отворен финал за есента.

Имаше слухове, че Уилям Питърсън ще откаже да се снима в следващия сезон, но потвърдиха, че въпреки театралните му ангажименти за 2008-2009, е подписал договора за още един сезон, но може би няма да е във всяка серия. Все е нещо, де... Simple Smile

И, разбира се, може да гласувате за него в категорията Най-секси CSI  Grinning
http://www.tvguide.com/special/sexieststars2008/poll.aspx

# 114
Свършило е гласуването...  Cry

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 11:22 от kafe

# 115
  • Варна
Снощи едва гледах епизода от новия сезон по Нова. Хареса ми.  Peace

# 116

PeaceИ кой го  печели,че не разбрах Rolling Eyes

# 117

PeaceИ кой го  печели,че не разбрах Rolling Eyes

Ее, мисля, че към средата на месеца щеше да се разбере. То на сайта пишеше, ама не съм запомнила!  Whistling ooooh!

# 118
  • Торонто/София
да се запиша и аз - голям фен съм на сериала - и на Лас Вегас и на Маями, и на Ню йорк - определено не мога да кажа кой от трите ми харесва най много  newsm78 - имам всички сезони и на трите и съм гледала почти всички епизоди - при нас от миналата седмица почнаха нови епизоди и на трите след стачката - Маями и Ню йорк бяха страхотни! Тая вечер гледах новия Ню йорк и много ми хареса! Утре ще дават новия на Лас Вегас и се очертава да е страхотен!

# 119
Тежка снощна серия. Не обичам, когато става въпрос за деца...

В края на сезона, нищо чудно да се случи и нещо с Катрин, оставиха си вратичка за това.

Общи условия

Активация на акаунт