От местопрестъплението...

• 54 369
  • 684
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Видях, не съм ги забелязала до сега защото не е опоменато че е Лас вегас, а пише само CSI S08.....явно за това съм ги пропуснала....изтеглих ги...днес почвам с гледането  и без др в този сняг няма какво друго да се прави Simple Smile

# 91
Ехе! Как се радвам, че тръгва 6-тия сезон по Нова! Аз не обичам да ги гледам наведнъж сериалите, предпочитам на час по лъжичка, така като ги чакам им се кефя още повече, а и вечер по това време и без това няма какво друго да се прави...

# 92
  • София
Аз предпочитам да си ги драпна - първо, че не са дублирани, второ, че мога да гледам пак по 1 на ден, но във време, когато ми е удобно....а и ТВ гледам през IPTV... което е много досадно, няма нова и прекъсва през 5 сек....ама понеже го включвам веднъж на 3 седмици ми е все тая...Simple Smile))

# 93
  • София
След като изразих протеста си пред Нова ТВ искам да се оплача и тук, защото подобни неща ме дразнятг до полуда. Рекламират началото на новия сезон от сума ти време и когато трябва да го излъчат - бам! Не им е стигнал един час, за да ни занимават с някаква певица и не излъчват филма. Така като я гледах чакай да почне Хорейшио мога да заявя, че няма бивши чалгаджийки.  #Cussing out А това да изпееш руска детска песен и да завършиш с "Наздоровье" е проява на мнооого лош вкус.
Прощавайте, че така си излях, ама това е страшна простотия от страна на НоваТВ.

# 94
Ехе! Как се радвам, че тръгва 6-тия сезон по Нова! Аз не обичам да ги гледам наведнъж сериалите, предпочитам на час по лъжичка, така като ги чакам им се кефя още повече, а и вечер по това време и без това няма какво друго да се прави...
Аз съм изпуснала  Blush От 21 часа ли ще го дават?
И аз много се радвам  Party

# 95
  • София
Сигурно съм най - лудият фен на този сериал Crazy

Изгледала съм всичките 7 сезона на CSI Las Vegas и излязлите серии до сега от 8 - ми сезон. Всичките 5 сезона на CSI Miami и излязлите епизоди до сега от 6 сезон. Всичките 3 сезона на CSI NY и излязлите до сега от 4 сезон. Всиките сезони ги имам на дискове #Crazy Напълно вманиачена съм Joy

Най - много ми харесва Лас Вегас, след това Ню Йорк и накрая Маями. На мнение съм, че 8 сезон на Лас Вегас е много слаб, а 3 и 4 на Ню Йорк страшно силни Peace Маями също дръпна в 5 и 6 сезон Wink

# 96
  • София
На мен пък 8-ми сезон ми харесва доста...само един епизод ми беше откровенно тъп....и ми стана мн тъпо за Грисъмче, че Сара така тъпо го изостави.....Sad

# 97
Ама аз така и не разбрах какво й скимна, че го заряза...
Като не искаше да работи това повече - ок, да напусне отдела. Ама защо замина не разбрах.... ooooh!

# 98
  • На морето!
И аз се записвам в редиците на феновете на "От местопрестъплението". Сега чакам новия сезон, защото и аз предпочитам да си ги гледам "на час по лъжичка" Heart Eyes

# 99
  • София
Ама аз така и не разбрах какво й скимна, че го заряза...
Като не искаше да работи това повече - ок, да напусне отдела. Ама защо замина не разбрах.... ooooh!

Ами явно за толкова е подписала договор...цялата тази работа с ще умре или не, така и така беше защото нещо не искаше да се снима в сериала май повече...или искала повече пари или  нещо такова беше не помня...та явно са стигнали до някакъв такъв среден компромис....
Ама тъкмо му се беше съгласила на Грисъм да се женят и зачезна...много тъпо...в смисъл, сценаристите не го измислиха много добре....

Последна редакция: пт, 28 мар 2008, 10:28 от Angel_Dust

# 100
Всъщност май по-добре, че не я "убиха" сценаристите. Някак си по-гадно щеше да се получи...
Докато сега има малка надежда да я върнат  Heart Eyes

# 101
  • София
Всъщност май по-добре, че не я "убиха" сценаристите. Някак си по-гадно щеше да се получи...
Докато сега има малка надежда да я върнат  Heart Eyes

мда, не е като обезглавената Сара в ПБ Mr. Green

# 102
  • Стара Загора
Обожавам го този сериал  Peace

# 103
Някой чул ли е нещо? Днес трябва да излезе новия епизод на сезон 8 уж... Thinking

# 104
  • София
Излязъл е до колкото разбирам, но май още не е качен.

Общи условия

Активация на акаунт