От местопрестъплението...

• 54 106
  • 684
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не очаквай кой знае какво развитие по случая до края на сезона. Simple Smile Чак в последния епизод.
Преди всяка серия си беше сама за себе си и с край! Не обичам с продължения, държи ме в напрежение!То кога е края на сезона?

# 556
  • UK
Винаги е имало по една история през целия сезон, като миниатюрния убиец и тн. Тя се разкрива в последния епизод за сезона. Не знам колко епизода остават до края, виж в IMDb. Simple Smile

# 557
  • София
И на мен не ми допадат тези истории с една тънка червена нишшка, която дразни през всичките серии. Става като саунка. На кримките им харесвам най-много това, че всяка серия е сама за себе си - има си история и накрая хващат лошия и всички могат да спят спокойно! Ако ще трябва да гледам цял сезон и да ми пускат на час по лъжичка, да взема да гледам Дързост и красота! Simple Smile

# 558
  • София
Днешната серия ми напълни душата Simple Smile  Ходжис и Уенди - отново прехвърчат искри Simple Smile Сцената  с Лангстън (лаборант) и Ходжис (като следовател) - ме накара да се посмея на глас   Laughing

Знаете ли кой епизод е, ще гледам и вчерашната за д-р Джекил, че не я хванах цялата...

Винаги е имало по една история през целия сезон, като миниатюрния убиец и тн. Тя се разкрива в последния епизод за сезона. Не знам колко епизода остават до края, виж в IMDb. Simple Smile

Toва онзи с макетите на бъдещи убийства ли е ? Значи не е било само една серия?

# 559
  • София
   Ох , според мен, направо се изгавриха с тази серия!Да чакам аз да видя какво става с Джекил, а те да ми дават разни шегички и номерца!

# 560
  • София
и мен нещо не ме заинтригува, гледах я с четвърт око и ухо. Май са се опитали да направят нещо като пародия на себе си.

# 561
  • UK
Toва онзи с макетите на бъдещи убийства ли е ? Значи не е било само една серия?
Мне, по време на целия сезон беше, само в някои епизоди, както в този с Джекил. Simple Smile

# 562
  • София

Kakъв е случаят на Хаскил?  bowuu
Голям маниак  Crazy

# 563
  • София
   Свърши се с Джекил!Оставиха ни да се чудим, дали ще оживее доктора сега!От утре пак Маями!

# 564
  • София
Спомняте ли си серията в която Ник Стоуц разследваше убийството на една 15-16годишна,... преди 1-2години беше разследвал убийство пак на същото място, и като чу адреса - веднага го пое...
Имаше доста силни ефекти от (застанал  в дъжда с очила авиатор и върнаха времето с 1год. момичето беше живо тогава... май се беше привързал) ...даже в края на серията се разплака от всичкото това насилие и жестокост, от което сме заобиколени. Много силен епизод!
Имате ли представа кой сезон е това и епизод? Миналата година по Нова го гледах.

В края на кой сезон убиха Уоруик? Спомням си че хванаха убиеца по отпечатъците от длани върху стъклото май...

В момента кой тече по Нова?

Дори и сега с 3ма по-малко  от главните персонажи - пак повече ми харесва от Маями.
Грисъм ще гостува ли в някоя серия?

Имате ли си любими епизоди?

hakama, спомням си го много ясно този епизод, но не помня от кой сезон е, мисля обаче, че е от предпоследния сезон- тоест 9-ти.

Харесвам много Лас Вегас. На Маями харесвам слънцето и филтъра през, който е сниман. Но тоооолкова ме дразни Хорейшио... като застане в едни измъчени пози и тия очила не ги пуска, независимо какво прави. Може  изкуствено дишане да прави, да стреля или каквото и да е друго- все са му в ръката.  ooooh! Всичко ме дразни в тоз актьор и коса, и глас, абе всичко ( много ли съм гадна?)
Ама дразни- не дразни пак го гледам  Mr. Green

Много са ми смешни, като вземат с тампончето проба от нещо, все го разглеждат, преди да го затворят. Все едно ще видят нещо с просто око!

И почти винаги знаят какъв точно анализ трябва да направят на дадена улика. Понякога от едно изследване съсипват цялата улика, но то точно това им е трябвало и няма нужда от друго. Може и да не разбрахте какво  искам да кажа, но не знам как да го формулирам по- точно.  Embarassed

Season 9, Episode 16: Turn, Turn, Turn
Original Air Date—5 March 2009
Nick volunteers on his birthday to take a case involving a 16-year-old girl found dead in the parking lot of a seedy hotel, because he got to know the girl while investigating other cases at the hotel over the last year.

Mисля да ги почвам от втори сезон Simple Smile

# 565
  • Пловдив
Момичета,по Нова не повтарят ли посл.сезон на Маями или така ми се струва???Снощи чак можах да гледам и ми се стори позната...серията!

# 566
  • София
Момичета,по Нова не повтарят ли посл.сезон на Маями или така ми се струва???Снощи чак можах да гледам и ми се стори позната...серията!
Повтарят!И аз чаках нови, но се оказа повторение!

# 567
Тъкмо започнах трети сезон на CSI Miami и искам да изкажа възмущението си от смъртта на Спийд. Той ми беше любимец, беше толкова сладък, а чувството му за хумор. Heart Eyes Как можаха да го убият, да бяха застреляли Делко! Crossing Arms Няма да го преживея! Другата ми любимка е Кали, много е готина, винаги усмихната, леко откачена. Според мен 2-мата актьори се справят блестящо с ролите си... за разлика от останалите. Хорейшио е пълно дърво. Този човек никакви емоции не показва. Съобщава на семейство, че детето им е мъртво и никаква емоция, даже се усмихва. ooooh! Въобще не го бива. Делко /актьорът/ малко преиграва на моменти, а и нещо не ми харесва. Thinking Алекс даже леко ме дразни с това говорене и милване на труповете, също преиграва според мен. А какво се случи с Меган? Не, че я харесвах, беше ми изкуствена, но много набързо я разкараха. Както и детективката от началото на сериите, която после смениха с Илана, която пък никак не ми прилича на полицай. Laughing Като цяло ми харесва филмът, но от актьорската игра има какво още да се желае. Tired
Много беше готина серията в Ню Йорк и въобще цялата съпоставка с Маями. Хорейшио цветен, другият криминалист сив. Heart Eyes

# 568
  • София
Кога започва CSI Las Vegas по Нова?

# 569
  • София
Кога започва CSI Las Vegas по Нова?
От утре, веднага след Хаус в 21 ч.

Общи условия

Активация на акаунт