От местопрестъплението...

• 54 168
  • 684
  •   1
Отговори
# 240
  • Berlin
изчетох темата! йе-йе!
преди време следях настървено по нова сериите на лас вегас, после като почна маями, ми се стори много светло там беее... лас вегас е  доста мрачен Simple Smile . имам спомен, че съм гледала и ню йорк. newsm78 сега мисля да почвам отначало, защото явно съм изпуснала нишката, като ви чета.
да кажа, че и аз не харесвам хорейшо (за разлика от повечето дами). адски ми е противен начинът, по който си криви врата  Sick и как гледа настрани... уууу... бррр... Sick
ето това са ми любимците: , и . 1вия (ходжис) още от victoria's closet много ме кефи, а 2рия от the net сериалчето, 3тия от csi miami. Mr. Green

# 241
  • Costa Rica

И понеже стана много дълго, да попитам накрая, нали Хорейшио не е мъртъв, защото ако е така, ще ми е мъчно за него Confused Изобщо не мисля, че "замяната" на главния герой е добра идея, нито един от изброените по горе актьори ми се струва достоен заместник на Грисъм. Нещо не ми се връзват в ролята baby_neutral
За наша обща радост Хорейшо си е жив и здрав и всичко е постановка. В Щатите започват да излъчват следващия сезон през септември (с нашия човек начело). Сигурно догодина ще можем да му се радваме. Joy

# 242
да кажа, че и аз не харесвам хорейшо (за разлика от повечето дами). адски ми е противен начинът, по който си криви врата  Sick и как гледа настрани... уууу... бррр... Sick
    Naughty Crossing Arms Whistling

# 243
Промото на Маями също го въртят вече.

# 244
Детайлна информация и снимки за епизод 9.1 на Лас Вегас.
Не отваряйте, ако решите, че може да издържите още месец в очакване  Simple Smile

# 245
  • София
Бррр, цял месец ли още...аз мислех, че почва септември Sad

# 246
Премиера на 9-ти октомври за Лас Вегас.
Другите два, Маями и Ню Йорк, са някъде в края на септември.

# 247
  • София
Мерси Simple Smile аз на вегас съм фен...явно ще чакам  Simple Smile

# 248
  • София
Здравейте, момичета! Приемате ли нови фенки в редиците  Sunglasses
И аз най-много харесвам Лас Вегас. Не съм успяла да изгледам всичко като епизоди по телевизията и сега запълвам пропуските - в момента съм свалила и се забавлявам с третия сезон. Това означава, че ще има с какво да си запълвам свободното време, докато излезе деветия.
Хайде чао за сега, че ме чака поредния епизод Wink

# 249
# 250
 Mr. Green Hug
Това нещо от новите серии ли ще е ? Сара е с нова коса  Crazy

# 251
От последния брой на Entertainment weekly е. Сара изглежда секси, да.

# 252
  • ул. "Мечтание"
Сара изглежда секси, да.

В първия момент даже не успях да я позная! Crazy

# 253
Между другото нали днес излиза нов сезон?

# 254
Ама то ще има нов епизод чак на 6.10....И аз си живея в заблуждение Crazy... защо не сте ми казали?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт