Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 895
  • 347
  •   1
Отговори
# 120
Така е миличка напълно те разбирам, много ми е странно когато някой ми каже "Не мисли за това! Мисли само за хубави неща"
И как да стане този номер незнам? Но пак казвам няма да се предам на болката и страха ще се боря ,искам да съм майка знам че ще е трудно и знам че болката и стараха никога няма да ме напуснат ,но ми се иска да вярвам в това че след толкова много тъга все пак ще бъдем щастливи Hug

# 121
  • Разград-София
 Мъчно ми е днес ,а и не само днес ..... защото сърцето ми е празно ... свито на топка ... и всеки ден се питам до кога ? ......... до кога ще е тази мъка и болка ....... пустошш ....
Чувствам се безсилна и безполезна ....  Cry 
И в края на деня след всичките радости ,тревоги и сълзи .... пак живота ми е безсмислен без моето детенце ...  Cry

# 122
Болката не минава, няма какво да се лъжем в противното!
Аз затова направих и продължавам да правя всичко което се иска или не се иска от мен! Всеки ден ми се реве със сълзи и крясъци, но знам че няма да си върна детето! Сега  да сме живи и здрави ще имам друго, което няма да замести Вяра,  но искам да помогна на другите с историята!
Днес  ми е мъчно, че не мога да променя нищо, но ще се опитам !
Да напомня,
За тези които ме познават, на 26.03.2008 от 15.30ч ще дават моята история по БТВ в "Часът на мама"

# 123
Защо се случват толкова нещастия в Бургаската болница .............
Мразя я тази болница , мразя лекарите там , които са пълни некадърници , само могат да нагрубяват  пациентите си , и да се правят на важни , а когато се наложи да си свършат работата не правят нищо............
Мразя ги.......
Още едно момиче ще страда и плаче заради тяхното безхаберие..........

# 124
Хриси подкрепям те на 100 процента. Нали знаеш, че те немогат да се нарекат лекари . Те са БИЗНЕСМЕНИ  и  ТЪРГОВЦИ.

# 125
Margaret миличка  Hugняма какво да кажа ............................ Cry

meyz   БЛАГОДАРЯ че ще дадеш гласност на проблема и само така може да помогнеш на други хора да вземат мерки и да пият фолиева киселина още преди и да решат да правят бебе , моето бебче също беше с диагноза като на Вяра знам колко боли да изгубиш дете ,но ти мина през много повече болка защото виждаше болката на Вяра

# 126
 Flowers Rose Flowers Rose - за Светльо... Спи спокойно вечния си сън, мъничък!

# 127
  • София
Марги, Sad
 Hug

# 128
....малкото сърчице не бие, а утре в клиниката ще ми вземат и моето сърчице....В 8 г.с. съм, а ми е толкова мъчно, сякаш цял живот е било до мен...

# 129
  • Варна
Не бързай да се самоизмъчваш! То пак ще дойде при теб, просто трябва да го дочакаш!

# 130
Знаете ли какво разбрах за момичето, на което за втори път и почина бебе? Бях писала преди 2 дена . Преди 1 година е  родила второто дете със секцио. Сега отново е трябвало да бъде по този начин , но....   Когато отишли я приели и 4 дена я държали в болницата . Тя си е предложила пари за секцио но никой не бил искал да я оперира . Странно защо , имайки впредвид че за пари са готови на всичко . Така бебето починала в нея и се родило мъртво .  Отгоре на  всичко е било и преносено  .Как може в болница и  да  оставят да се случи подобно нещо.  Нали слушат тонове .Това е то Бургаската болница.

# 131
  • София
тази нощ я сънувах... и още в съзнанието са ми останали набити думите на лекарите, че ако беше оживяла е щяла да бъде увредена. Затова почти всеки път така я сънувам, макар да изглежда прекрасна, аз знам че е болна. Cry През целият ми сън аз се грижа за нея и убеждавам всички, че тя се оправя и двете се справяме добре и постигаме напредък, защото сме заедно, защото се обичаме, защото я има и това е най-важното, че е оцеляла... и всичко свършва се събудя... Cry Защо имам чувството, че така трябваше да се случат нещата, да зависят от мен, да мога да помогна на детенцето си, нали затова съм й мама. Защо никой не ми даде тази възможност? Cry

# 132
  • на дъното
Triste прегръщам те силно  smile3518 а аз едвам 2 пъти съм сънувала моето ангелче за 4 месеца всяка вечер си лягам с мисълта "дано го сънувам " поне за миг да мога да си го гушна ,да си го усетя ,но..... не мога.Всеки ден съжалявам ,че съм се родила .Трябва да продължим напред в този живот поне заради хората които обичаме а вярвам ,че някои ден ще можем да си гушнем малките ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за тях дано няма болка там където са.

Reni 805 не ме учудва вече нищо в бургаската болница ,ако може да се нарече изобщо "болница"

# 133
Triste  ,  silviayo   Cry Hug Hug странно нещо са сънищата сънувала съм Мартина ,а не успях дори да я видя само и дадох име.............но някак си идва в сънищата ми с образ който аз сама по някакъв начин съм си изградила за нея,и не е болна ,красива е и винаги се усмихва дано там където са сега нашите деца да има за какво да се усмихват..........

# 134
Аги, даже и сънят е шанс да бъдете отново заедно.  Hug Heart Eyes
Аз повече от 2 години и половина след все още не съм сънувала моя бебо.  Sad
legeoHug Ще имаш своето детенце и ще бъдеш отново  със сърце. Очукано, но любящо.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт