Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 902
  • 347
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде там...
Маргарет, съжалявам много. Ужасно е нелепо да си отиде толкова млад човек, в разцвета на силите си. Дано да е на по-добро място. Гуш!

angels_zg, съжалявам за братовчедка ти. Напоследък си мисля, че прекалено често се губят бебета... Или преди съм била с розови очила или не знам...

И на мен ми е ужасно криво - тези дни трябваше да влизам в 9 месец.  Cry

# 151
  • София, "Младост 3"
Маргарет, аз така загубих приятелката си на 23г бе и мама при това...остави малък сладур на 3г...
лишпсва ми, но Лилибон е права - аз така и не можах да приема че се разделям с нея...тя е около мен понякога...знам че е на по-добро място, знам че така трябваше да стане - сънувах един сън в който тя бе добре но детето й бе зле...за мен това бе много решаващ сън...от тогава знам, че когато стане нещо...си има много основателна причина и е свързано с кармата и личния избор на този, който си е отишъл...просто на нас не винаги ни е дадено да видим логиката в събитията...а дори да я видим това няма да намали болбката ни уви
желая ти сили да се справиш

# 152
  • София, "Младост 3"
ужасно ми е криво,защото и братовчедка ми днес стана мама на ангелче. Cry
мила надявам се че тя ще се справи с болката и ще бъде щаслива като теб някой ден
много съжалявам...

ЖАБЧЕ....гушкам те

# 153
Не мога да разбера защо толкова млади хора  ?И това момиче което си е отишло само на 23 год . Та  нали трябваше да се радва и да живее за своето чедо  .А това момче  невидяло още нищо от живота .Ето чета за още една мама на ангелче.  Питам се всяка вечер не станаха ли достатъчно ангелчетата при дядо Боже . Моля те Господи не ни ги отнемай следващият път . Чуй молитвите на нашите изстрадали души.

# 154
ЖАБЧЕ. Hug Hug Hug
и аз само си мисля за седмиците, за плановете ни, за мънички ръчички, обвити околко пръста ми...
за несъществуващи неща... Мога само силно да те прегърна. Hug Hug Hug
angels_zg  , кураж и на двете ви  Hug Hug Hug

# 155
Отварям темата за пети път и все не знам как да започна.Искренни съболезнования на всички които са загубили близки същества.Тежко е и е трудно да повярваш,когато си отиде някой в разцвета на силите си.Мъчно ми е за татко,който си отиде само на 46.Мъчно ми е за братовчед ми Ники,който остана завинаги на 30 и остави прекрасната си дъщеричка.Мъчно ми е за слънчевото и прекрасно детенце Ники от класа на сина ми,което не озарява класната стая със своята усмивка.
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 156
Марги, съжалявам, милинка за загубата на приятеля ти. Толкова млад... Страшно екато си помислиш и е така трудно да се проумее, да се намери обяснение. Колко неща са му предстояли, а сега вече никога няма да ги изживее. Кураж. Пиши как си. Hug
Зоренце, дано Бог даде сили на братовчедка ти да премине през ада на загубата и живот и здраве да дойде ден, в който щастието ще се върне при нея.  Praynig Praynig Praynig
Жабче, търся думите, а не ги намирам. Толкова мъка строи от постовете ти... Прегръщам те! Hug Hug Hug Трудно е да не се отчайваме, да не падаме духом и да не губим кураж. Но някак си трябва да го направим. За да си дадем възможност отново да бъдем щастливи, за да си дадем възможност да се преборим и да продължим. Ох, звучи като заучена фраза... Знам какво ти е, а не мога да направя нищо, с което да ти олекне.  Sad

# 157
  • Mediterraneo
Момичета... Мъчно ми е за всяка ваша болка... Прегръщам ви...

# 158
Днес ми е мъчно, защото.....  На сестра ми кума почина в нелепа катастрофа на  31 и остави дете на 3 и съпръга!  smile3518

# 159
  • Mediterraneo
Мъчно ми е. Почина моя близка- вярно, че е жена почти на 70 години, но ми е много мъчно. Като знам как обичаше мен и сестра ми...

# 160
Диманче, може би сега при Влади ще има една жена, която да го обича така, както е обичала майка му.  Hug
Лека й пръст на близката ти.  Praynig

Марги и Мейз,  Hug Мир на на праха на двама млади мъже, отишли си от този свят без време.  Praynig Praynig

Ангелче, много кураж на братовчедка ти.  Hug

Жабче,  Cry

# 161
  • Mediterraneo
Диманче, може би сега при Влади ще има една жена, която да го обича така, както е обичала майка му.  Hug

Ронка, надявам се, че е така... Всъщност не бяхме много близки, но докато тя самата нямаше внуци, ни имаше за свои такива със сестра ми. Много ми е тъжно.

# 162
  • на дъното
meyz ужасно е това което се е случело мисля ,че става дума за една и съща катастрофа имало е и момиче което е оцеляло в болница е .Момчетата които са починали са колеги на един наш познат/ако става въпрос за едни и същи хора,колата е навлязла в насрещното /Та приятелката ми със сълзи на очи ми казваше колко много си е обичал момиченцето .Съчувствам на жена му дано имат сили да продължат напред с малката душичка
тарталета Независимо колко е голям човека мъката си е мъка щом си го обичал дадения човек 
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всички които не са сред нас .Винаги ще са в сърцата ни Cry

# 163
Гледахте ли историята на   meyz ?Трогна ме до болка  . meyz  писах ти на лични.  Браво за добрата кауза  - 300 бебета повече .

# 164
meyz ужасно е това което се е случело мисля ,че става дума за една и съща катастрофа имало е и момиче което е оцеляло в болница е .Момчетата които са починали са колеги на един наш познат/ако става въпрос за едни и същи хора,колата е навлязла в насрещното /Та приятелката ми със сълзи на очи ми казваше колко много си е обичал момиченцето .Съчувствам на жена му дано имат сили да продължат напред с малката душичка
тарталета Независимо колко е голям човека мъката си е мъка щом си го обичал дадения човек 
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всички които не са сред нас .Винаги ще са в сърцата ни Cry
ДАМ
Аз съм сестрата на мейз
да за същата катастрофа става въпрос
Той умираше за дъщеря си
направо незнам
нелеп нелеп е живота

Общи условия

Активация на акаунт