Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 863
  • 347
  •   1
Отговори
# 45
  • София
silviayo, Hug плаках като гледах снимките ви с Крис... както винаги плача, когато разглеждам албума с моето слънчице. Cry
reni 805, Hug

# 46
  • на дъното
Много е трудно да се живее вече без слънцето което ме стопляше с неговата усмивка .Това  не е живот,живея заради най вече родителите ми и съпругът ми.Не знам как са продължи ли всички майки напред.Казват че трябва да си имаме по скоро едно бебче за да намерим утеха ,но толкова ме страх  от всичко .Бъдете здрави всички мамчета и вашите слъчица същто  Hug  от мен.

# 47
  • София
Казват че трябва да си имаме по скоро едно бебче за да намерим утеха ,но толкова ме страх от всичко
Миличка, това е начина. Разбирам напълно какво изпитваш, аз минах през всичко това.  Наистина, страхът винаги ще го има. Мъката, тъгата, страданието и всичко, което изпитваш в момента няма да изчезнат, но ще бъдат поне малко притъпени. Когато още едно малко слънчице се появи да те сгрява, животът ти няма да е така празен. Искрено ти го желая.  Hug

# 48
Казват че трябва да си имаме по скоро едно бебче за да намерим утеха ,но толкова ме страх от всичко
Миличка, това е начина. Разбирам напълно какво изпитваш, аз минах през всичко това.  Наистина, страхът винаги ще го има. Мъката, тъгата, страданието и всичко, което изпитваш в момента няма да изчезнат, но ще бъдат поне малко притъпени. Когато още едно малко слънчице се появи да те сгрява, животът ти няма да е така празен. Искрено ти го желая.  Hug
Присъединявам се към пожеланието...
Съжалявам за загубата на мъничкия Крис... Sad

# 49
  • София, "Младост 3"
Много е трудно да се живее вече без слънцето което ме стопляше с неговата усмивка .Това  не е живот,живея заради най вече родителите ми и съпругът ми.Не знам как са продължи ли всички майки напред.Казват че трябва да си имаме по скоро едно бебче за да намерим утеха ,но толкова ме страх  от всичко .Бъдете здрави всички мамчета и вашите слъчица същто  Hug  от мен.
мила, добре е че пишеш...
съжалявам пак за това през което минавате...не занм дали ще ми повярваш но от първия пост на таткото на малокто ангелче до сега май почти не минава ден да не се сетя за него...можеше моето МИме да е на негово място...жестоко е това отношение...нямам думи - постоянно се сблъсквам и не мога да проумея ка кможе някой да стане или да е толкова безчувствен.....погрлебален агент ад си няма да си толкова циничен като някои детски лекари....
дано получат заслуженото защото не съм злобна но просто си мисля че го заслужават с делата, мислите и думите си
има и още нещо...дали разбрахте какъв е бил проблема с бебко - трябва ли да следиш нещо при следваща бременост?
това го осмисли преди другото бебече да не живееш в постоянен страх и паника...въпреки че те няма никога до край да те напуснат уви

прегръщам те и завинаги ще запомня малкото краче натвоето ангелче...любома моя снимка...
дано намериш сили да продължиш...дано и утехата дойде при теб...до новата ви среща с малкия, когато дойде момента

# 50
SILVIAYO,благодаря ти за подкрепата.Разбирам,че и двете сме преживели едно и също.Само този ,който не го е почувствал,той не знае и не може да си представи как се чувстваме в момента а може би завинаги сърцата ни ще останат кървящи от болка за изгубеното дете.Напълно те разбирам . Не разбрах дали имаш др дете.Въпреки,че си имам едно момченце на 6 год.в главата ми постоянно се върти всичко преживяно от това как тръгнах за родилно как се случи всичко лошо.Относно София аз съм възхитена от отношението на лекарите в 3-та градска.Не вярвах ,че в България може да има такива доктори.Сигурно се изредиха над 10 лекари през стаята и всеки поотделно ни пита :Знаете ли от какво е болно вашето дете?След което имаше най-подробно обяснение,чертаеха ни целия чов организъм все едно си в час по анатомия и това от всеки лекар.Докторите от тази болница направиха всичко възможно ,за да спасят моето бебе.За съжаление не успяха,но поне видях,че се бориха за живота му до последно а не както в Бургас.Детето беше с учестено дишане а те дори не го сложиха на кислород.Желая ти да бъдеш силна ив най-скоро време да си имаш едно живо и здравичко бебче!

# 51
  • на дъното
Нямам друго дете Крис ми беше първото с което се гордеех много,но уви съдбата ми е такава ,че да страдам цял живот ,а хубавите неща ми ги е давала все за кратко.Може би ще пробваме сега март за друго бебче ,трябваше да мини малко време понеже съм раждала с цезарово сечение.Благодаря за съчувствието и подкрепата на всички майчета Hugбъдете здрави вие,децата ви и всички които обичате.

# 52
silviayo,  Hug
Крис е много красив.  Flowers Rose Flowers Rose Той винаги ще бъде (в сегашно време). Ще бъде част от хората, които ще го носят в сърцата си.
Съдба. Никой не може да избяга от своята. Никой друг няма да изживее нечий друг живот. Просто съдба.
Това му е хубавото на непознатото Бъдеще. Има вероятност щастието да се намира някъде там - в непознатото, в неизвестното.

# 53
silviayo,не се отчайвай!Трябва да продължиш напред заради всички които обичаш включително и твоето малко ангелче . Аз мисля ,че те бдят над нас и ни закрилят по някакъв начин.Успех

# 54
  • София
Съдба. Никой не може да избяга от своята. Никой друг няма да изживее нечий друг живот. Просто съдба.
Това му е хубавото на непознатото Бъдеще. Има вероятност щастието да се намира някъде там - в непознатото, в неизвестното.

И тъжно и вярно Sad ще се опитам да видя и хубавото в непознатото Бъдеще...

# 55
Silviayo, пожелавам ти скоро да си имаш бебенце!  Hug
Разгледах албумчето ви, много симпатично семейство сте! /защо Господи, все на хубавите хора се случва това???/
Бъди жива и здрава и вярвай, вярвай, че отново ще грейне слънчице за теб! Hug

# 56
  • Варна
Днес големият ми син има рожден ден, но на мен ми е мъчно, че малкото ми момченце никога няма да празнува такъв...
Не е честно спрямо здравото ми дете, но е така. Целия ден ме избива на плач, вместо на радост.

# 57
Lilibon, да е живо и здраво момченцето ти! А Криско винаги ще е с вас. И днес, и на рождените дни на всички в семейството.    Hug
Убедена съм, че Вие със съпругът ти ще намерите начин, по който Криско да има своя празник.  Hug И че той ще бъде с вас в този ден.   bouquet

# 58
  • София, "Младост 3"
Днес големият ми син има рожден ден, но на мен ми е мъчно, че малкото ми момченце никога няма да празнува такъв...
Не е честно спрямо здравото ми дете, но е така. Целия ден ме избива на плач, вместо на радост.
не всичко е честно на този свят
мила, не се притеснявай - вярвам че сина ти разбира...и дори предполагам, че по свой начин и той страда дори днес...и може би днес особено
може би да поговориш ако те види че си тъжна открито с него? вярвам никога не би се обидил за това, че теб те боли...защото и него го боли...
да ти е жив и здрав, и вярвам днес няма да има липсващи - вески ще присъства на РД по своя си начин - някои видимо, други невидимо

# 59
  • Варна
не виждам имотикон на усмивка през сълзи, затова си го представете.
благодаря ви, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт