Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 879
  • 347
  •   1
Отговори
# 60
Ели, изтрий си някой съобщение, плс  Praynig Че както винаги кутията ти е пълна  Confused

# 61
  • София, "Младост 3"
не виждам имотикон на усмивка през сълзи, затова си го представете.
благодаря ви, момичета!
мила Ели, заради мъничкото вярвам тези усмивки дори и през сълзи ще останат да огряват прекрасното ти лице...вярвам с времето - защото така е устроен живота и такъв е реда - сълзите ще изчезнат...ще останат тези нежни, тлеко тъжни, но пълни с надежда за едно бъдещо щастие там където няма тъга и раздяла - ще останат тези усмивки да те сгряват докато пак се срещнете с малкия ангел
до тогава дано сте все така сплотени и да се обичате всички и вярвам Криско ще ви осветява с лйбовта си от там където е

# 62
Мъчно ми е,че баба ми си отива...Вчера се сбогувах с нея, макар, че тя е в безсъзнание, но на мен ми стана спокойно на душата.

# 63
Мъчно ми е,че баба ми си отива...Вчера се сбогувах с нея, макар, че тя е в безсъзнание, но на мен ми стана спокойно на душата.

Хубаво е, че имаш възможността да се сбогуваш с нея, защото аз така и не успях да се сбогувам с моята  Cry

# 64
И аз се сбогувах с моята братовчедка няколко седмици преди да почине и ми стана спокойно, че и казах, че я обичам... Никога няма да забравя как ми прошепна "и аз те обичам..." Тия думи често ми кънтят в ушите... А нея я няма вече 3 месеца... Днес ще сме на помен... и ми е много мъчно  Cry

# 65
Благодаря за подкрепата, момичета Hug

# 66
Днес дъщеря ми щеше да стане на 1 година

# 67
  • Варна
meyz, Вяра днес става на годинка. Наистина, не е до теб, но тя не беше за този свят. Дано е щастлива там, където е сега, далеч от мъка и болка.
Вярно, че няма да можеш да й купиш подарък и да й организираш рожден ден, но поне можеш да си го представиш, да поплачеш, а после нероденото бебче ще те срита и ще ти напомни, че организирането на истински рожден ден предстои.
Мъничка Вяра, няма да те забравим! Честит рожден ден!

# 68
  • София, "Младост 3"
миличка, Вяра СТАВА на 1г както ти е казала Ели!
няма я сред нас, но там където е няма болка...а вярвам твоята безгранична майчина обич ще я сгрее и там
тя ще остнае в сърцата ни завинаги

# 69
навън е прекрасно време а на мен вместо да ми действа анти депресиращо ми е мъчно,имам си кошарка,столче дрешки и количка в която няма какво да сложа и гордо да се разхождам.Душата ми се разяжда от мъка,искам си бебчето Cry

# 70
  • Варна
Краси, и аз вече мразя хубавото време, защото всяка срещната бебешка количка ме пробожда в сърцето. Единственото хубаво нещо е, че може би къщата ми ще светне от чистота, докато се спотайвам в нея.

Недей да мислиш само за това. Мъката е твърда голяма и може да те удави. Опитай се да откриеш добрите страни на положението - още известно време със съпруга ти ще сте сами и ще имате лично време. Оползотвори го някак. А бебчо ще се завърне някога и ще те обсеби изцяло.

Желая ти кураж и късмет да дочакаш нова радост!  Hug

# 71
Мили мой, krasa  , и аз така се чувствах Но....
Идва един момент в който неможах да се понасям и сама започнах да си взимам детски списания, да се разхождам в парка и още много неща които трябваше да правя !
Искам да Ви кажа, че света продължава и ние ТРЯБВА да сме в него,
Ще се снимам по телевизията и целта ми е да  кажа на хората като нас, че има надежда и трябва да се живее,
Адски много ми се иска да съм до детето си, и да се радвам на игри те му, ама няма да се закопая я! Знам че Вяра е на едно хубаво място и там и е добре, щом не се е върнала при мен!
Колкото и банлно за звучи, след сяко зло идва и нещо добро

# 72
meyz, Лилибон, чета ви и плача. Прекланям се пред силата ви, момичетата! Вярвам, че Лилибон е права - бебетата ви ще се върнат при вас и тогава ще се радвате на  извоюванато с такава цена щастие.
Краси,  Hug, прибери сега нещата за бебчо - ще дойде време да ги използваш, убедена съм в това. Аз още пазя приготвените преди  повече от две години дрешки...

# 73
да чакаме след злото да доиде добр и дано поне една от нас скоро да пише във "днес ми е весело..." Целувки на всички Heart Eyes

# 74
  • Варна
Светли, не се прекланяй! Какви сили толкова видя? Едната гола неизбежност, пред която сме ситни мъничета и която трябва да понесем. Дай Боже тепърва сили, за да продължим смело и с усмивка напред!

Общи условия

Активация на акаунт