Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 874
  • 347
  •   1
Отговори
# 75
Дай Боже тепърва сили, за да продължим смело и с усмивка напред!

Дай Боже! Praynig Момичетата тук знаят коя е любимата ми мисъл и се  е случвало те да ми дават сили с нея. Днес я пиша за вас:"Най-тъмен е часът преди зазоряване!" Ние вече преживяхме тъмните си часове, време е за новата зора. Praynig

А за силата - носите я в себе си. Четох няколко пъти последния ти пост,Ели, усеща се тази сила... Знам, че когато ни поставят пред най-страшните зипитания, просто нямаме избор - трябва да приемем, но знам също, че има значение и как приемаме случилото се. Много искрено и много силно те прегръщам! Hug Hug Hug
Написах толкова неща, а накрая ги изтрих, може би скоро ще ги напиша на ЛС. Hug

# 76
днес ми е много мъчно,днес е 40ия ден откакто Алекс е ангелче. Липсваш ни,обичаме те!

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 10:44 от krasa

# 77
Утре освен 1ви март е и Задушница. Всички ангелчета ще празнуват  Hug

# 78
Стана ми мъчно като гледах сутрешния блок по БТВ. Мъчно ми е, че има хора които смятат, че на тях НИКОГА няма да им се случи да имат дете с увреждане! Нямам сили да изразя възмущението си от подобно отношение.

# 79
  • The new Earth
Мъката няма край,мили момичета!

Всеки ден чета тук и плача за всички ангелчета,които отлетяха в по-добрия свят.Иска ми се да ви прегърна,да плачем заедно,да върнем времето назад.Уви...тук се намесва най-голямото безсилие,което съм изпитвала в живота.Съдба,която трябва да приемем...
А за силата...сигурно всяка е чувала тези думи,но ние знаем,че тук силата е само една дума.С времето не минава болката(а аз и не искам да минава)просто я затваряш по-навътре в себе си и тя остава само за теб.
Каква сила може да намали болката от загубата на най-милото ти?

Сигурна съм,че там където са прекрасните ни дечица е красиво,светло място,пълно с много любов.Вярвам,че те идват при нас,само дето ние нямаме сетивата да ги видим.
Един ден ще бъдем заедно отново и никога повече няма да се разделяме!

Мили и святи майчици  Hug Hug Hug

# 80
  • Варна
Има някои дати в календара, които на всички ни се иска да изтрием. Да ги няма и да ги е нямало.
Дани, докато ние сме тук и те са тук. И ни чакат оттатък.  Hug

# 81
Не само дати .На мене ми се иска да не идва август .През миналата година този месец беше черен за мен . Загубих бебето си на 5 -тия ден от неговия живот.Кошмара не е свършил за мен и може би никога няма да свърши .

# 82
  • София, "Младост 3"
мили момичета, силата е с нас...това не е изтъркана фраза то известен филм - това е истината
сила е да се продължи след тежка загуба, още по-голяма сила се иска човек да не се озлоби или затвори в себе си
виждам ка кпролетта ви кара да чувствате липсат още повече...тук идва вашата сила, защото повечето сте вече или ще станете майки - и се сика всеотдайност и много лябов да се продължи напред
аз не съм губила дете, но баба ми загуби моя вуйчо...и често мисля каков щеше да стане ако...не е като да го преживея, но се надявам , че не се обиждате когато ви пиша

сега искам да ви кажа, че се иска сила и вие я имате...никой не е роден силен, но той става...да вярно е, че сте принудени от съдбата...но има много хорла взели други решения след тежки загуби...а вие сте тук, не само за близките си, а дори намирате сили да се подкрепите
така, че не съм съгласна да омаловажавате това през което минавате, но най-вече НАЧИНА по който го правите....
вашата откровеност и споделяне, помагат на други хора да не се изгубят в собстевната си болка и страдание

ДАни, миличка, не е безсилие твоето...твоето е нова сила, която ще опознаеш в себе си...вярвам не искаш иде ти да заплюеш и нея и живота си и живота като цяло, но....Калоянчо ни показа ка кчовек се бори, дори с цената на своето страдание...и колко е хубав живота когато искаш да го живееш....може би сега е времето да приложиш наученото...
а както ти писах - той ще ти помага и ще те напътства, а след време когато ти извървиш своя път - пак ще бъдете заедно....
просто имай сили до тогава...почакай...бъди търпелива и не се отдавай ан страданието защото живота ти винаги е имал и вярвам и сега има друга цел
на теб ти е дадено да носиш нови идеи и да осветяваш пътя на много хора...не се предавай, защото това бе и смисъла на малкия и ти трябва да продължиш...дори без него

# 83
Как може да съществува толкова много мъка? Кому е нужна?
Сред жертвите от изгорелия влак има младежи, а останалите са просто хора, пред които е било възможно да има още толкова много години живот.  Тези хора са горели живи. newsm45 newsm45 newsm45
Защо трябва да бъде такъв живота, че да има старци, на които мечтата им е да не бъдат живи, а млади хора да изчезват по толкова нечовешки начин от тази земя?

# 84
 Cry Cry Cry Наистина е безумно страшно... При разпознати 6 от телата, три са на хора до 25- годишна възраст. Колко неща никога няма да преживеят, на колко неща никога няма да се зарадват... Онова, което ме ужасява обаче е, че най-накрая ще се окаже, че виновни няма и случилото се е нелепа случайност.

Току-що съобщиха, че момченцето, което в петък беше блъснато от джип е починало. Стана ми страшно..
Нека е светло на мъничката душичка там, където е сега.  Praynig

# 85
Чухте ли за новата трагедия ?Момченцето, което беше прегазено е починало .Миличкото та то е само на 6 години .Много болка има на  този свят.

# 86
  • Варна
Как може да съществува толкова много мъка? Кому е нужна?
Сред жертвите от изгорелия влак има младежи, а останалите са просто хора, пред които е било възможно да има още толкова много години живот.  Тези хора са горели живи. newsm45 newsm45 newsm45
Защо трябва да бъде такъв живота, че да има старци, на които мечтата им е да не бъдат живи, а млади хора да изчезват по толкова нечовешки начин от тази земя?

Тази вечер се разплаках като гледах репортажа за жертвите, които са разпознати. Сред тях е и приятелката на едно момче, от което в петък си купихме едни части за колата.............Поклон пред паметта й и пред паметта на всички жертви от изгорелия влак, които толкова жестоко са намерили смъртта си........... Flowers Rose Flowers Rose

# 87
  • Стара Загора
Не знам какво да кажа!Четох и не мога и не искам да повярвам,че толкова много дечица са си отишли ит ВАС!
Мразя деня ,в който този форум се е родил,защото МРАЗЯ всичко ЛОШО ,което може да се случи на едно детенце......
Мразя,защото това е една огромна мъка,която е несравнима с НИЩО ДРУГО НА ЗЕМЯТА ,защото ТЯ разяжда сърцата ни и душите ни!
Винаги съм се молила,ако "съдбата" е отредила да се случи нещо лошо в семейството ми ,то да е на мен и само на мен и да не посяга на детето ми,НИКОГА!!!!!
Аз нямам деца.....да мили момичета от 4 години се мъчим и не става и не става .....но обожавам тези малки мили същества.....единствените заради които си струва да се живее в този скапан живот,ЕДИНСТВЕНИТЕ!!!
И не искам да повярвам,че някой може да ни ги отнеме!!!!!
МИЛИ ДЯДО БОЖЕ,МОЛЯ ТЕ НАПРАВИ ТАКА ,ЧЕ ТОЗИ ФОРУМ ДА ИЗЧЕЗНЕ....ЗАВИНАГИ!
И с него всичката мъка на тези мили майки и татковци!
ТЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ИМАТ ДЕЦА!!!!!

# 88
zabche,ти не по малко от нас заслужаваш да бъдеш майка. Дано Господ те дари с едно живо и здраво бебече  най -скоро .Желая ти го с цялата си душа. Успокой се и ще видиш ,че това което така дълго си чакала ще дойде .Една съученичка така като теб нямаше  ,а сега си има 2 прекрасни дечица .По повод форума ,той миличка ни успокоява по някакъв начин . Тук ние майките на нашите ангелчета си споделяме много и си даваме сили една на друга.

# 89
  • Стара Загора
Знам мила reni 805 ,че е така.От както започнах да пиша в проблемното и на мен ми е по-спокойно ,но.........тези дечица......тези мили ангелчета.....защо на тях...господи

Общи условия

Активация на акаунт