Днес ми е мъчно, защото....3

• 28 902
  • 347
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там...
На този ден ми беше термина... може би вече щях да гушкам моето малко дългоочаквано момченце...  Cry

# 226
Жабче ,съжалявам  че се е случило така.

# 227
Жаборанче,  Hug
 Cry

Снежи, Мейз Hug

# 228
  • София, "Младост 3"
мъчно ми е за пишещите тук, има мприятели и ме боли за тях...
мъчно ми е, че след толкова болка имам страх от живота повече отколкото радост..но сигурно е моя грешката

# 229
  • на дъното
Жабче  Sad    Hug дано скоро време имаш щастието да гушкаш едно твое здраво бебе ,желая ти го от сърце

catnadeen Ти си толкова добър човек ,че всяка една загуба на дете а и било на по голям човек а преживяваш с нас в този форум .Малко са хората като теб.Не искам да си тъжна   Naughty  Heart Eyes  Hug

# 230
жабче Hug съжелявам мила ,тези дати и толкова много мъка.....................Знам ,че това са само дати и болката винаги е в сърцата ни ,но сякъш точно тези дни сякъш ни  напомнят  колко много е мъката която таим в себе си.Исками се да можех да ти кажа нещо с което да те успокоя ,но знам че каквото и да кажа няма как да ти помогна. Cry

Дано както е казала silviayo да имаме щастието след време да гушнем нашите дечица ,а за тези които загубихме знам че болката няма да си отиде никога..........................

# 231
Жабче,  Hug Hug Hug
Кураж, другарче!

# 232
И днес ми е мъчно... но много повече от вчера,днес щях да гушкам три месечно бебче ...Cry     

# 233
Знам, че съм новак във форума и може никой дори да не дочете до край поста ми, но се задушавам понякога, а няма на кой да кажа.... минаха повече от три години, а все едно беше преди три дни, няма ден да не си мисля колко щеше да е голям сега, как щеше  да изглежда, как щеше да се гушка в мен.... боли, а няма на чие рамо да поплача...

# 234
Знам, че съм новак във форума и може никой дори да не дочете до край поста ми, но се задушавам понякога, а няма на кой да кажа.... минаха повече от три години, а все едно беше преди три дни, няма ден да не си мисля колко щеше да е голям сега, как щеше  да изглежда, как щеше да се гушка в мен.... боли, а няма на чие рамо да поплача...

Това, че си нова не значи, че няма да ти прочетем поста... Много съжалявам за загубата ти  Cry Уж казват, че времето лекува... Но това е една голяма лъжа  Confused
Прегръщам те  Hug

# 235
Гардже Рошаво, затова е това място - да не си сама в болката си. Даже и никой да не ти отговори не е защото не те е прочел, а защото вече е безсилен да понесе поредната почернена жена. Мненията са последното нещо, което може да има значение.
Болката не се измерва според бройката на публикуваните мнения.  Нито според образованието, нито според богатството.
Болката е вътре в нас и си живеем с нея.
Понякога се замислям колко хора изживяват целия си живот в мрака на личната си трагедия. Неподозирано много жени и мъже.
Когато аз загубих моя бебо, в близкото ви обкръжение 5-6 жени се престрашиха да споделят, че и те са загубели дечица при раждане. Когато са имали нужда да изплачат мъката си, форумът не е съществувал. Даже интернетът не е бил познат.

# 236
  • София, "Младост 3"
ГАрдже, по-добер от Рони не мога да го кажа
тук никой няма да те приветства с добер дошла, защото няма дурго нещо за което да мечтая освен да няма повече новодошли....
но щом си тук - пиши и както съм казвала - не минава...но мъничко не си сам и ако не помага, то поне не позволява да става по-зле и по-самотно

краса, много ми е мъчно като ти видя малкото бебе на снимката...много...знам как съм треперила пир раждането на Мими...както писах и на Silviayo уви твърде добре си представям каков е да съм на ваше място...чак страх ме хваща понякога като ме връхлети някое такова представяне....

# 237
catnadeen, рони, MMka - Благодаря! /нямам по-силна дума в речника да кажа колко ми е мило и колко благодаря за думите ви, заради които поне вече не се чувствам толкова сама!/

# 238
жабче, краси, гардже съжалявам милички  Sad незнам какво повече да кажа, момичетата по-горе са го казали по-добре от мен.  Пък и няма думи които да могат да спрат болката и мъката, особено на такива дати просто трабва да си живеем с нея.

# 239
Гардже ,съжалявам . И след 13 и след 30 години болката ще я има . Случилото се случило . Няма как да го зачеркнем .  Попаднала си на най точното място - тук в този форум .Тук можеш да си излееш душата и знай че винаги ще имаш подкрепа  и всичко останало  от нас твоите  посестрими по съдба . javascript:void(0);

Общи условия

Активация на акаунт