Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за мазането по време на бременност?
Какво е мнението за цитонамазката по време на бременност?
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за мазането по време на бременност?
-
Какво е мнението за цитонамазката по време на бременност?
-
Какви са ползите от упражненията на Кегел по време на бременност?
Упражненията на Кегел се препоръчват по време на бременност, тъй като помагат за поддържане на еластичността на влагалището и улесняват раждането. Те също така се считат за полезни след раждането, тъй като подпомагат възстановяването и подобряват сексуалния живот. Тези упражнения включват свиване и отпускане на мускулите на тазовото дъно, което ги прави лесни за изпълнение.
-
Какво е мнението за цитонамазката и нейните резултати?
-
Какво е мнението за плацентата и свързаните с нея проблеми?
Вече започвам да си мисля, че тази процедура е доста скъпа и лекарите в БГ си измислят какви ли не причини, за да отказват на пациентките... 
Лека нощ!
"Аз пишка не виждам, ама може и да е много стеснителен мъж"
за MeryLu за темичката!
Аз сега съм в начаото на 17 г.с. и си мислех, че от другата седмица влизам в пети месец, но като чета в някои сайтове май съм още в начолото на четвърти месец
?! Дали е нормално?
. Все пак щом си го избрала значи му имаш някакво доверие. Лично на мен се наложи дори 2 пъти да ми се прави цитонамаска(за което съм писала). Първия път беше когато се записвах за ЖК, но не помня в коя седмица бях, но беше началото на 3-тия месец, защото и аз като теб имах течение и добре че я направих
защото доктора каза че трябва да го излекувам за да не навредим на плода.Слагах си глобули MACMIROR цели 14 дни. След като ги приключих доктора пак ми прави цитонамаска и всичко беше ОК. Но както казва katentze аз не знам как стои въпроса ако си имала прокървяване и наистина е добре да послушаш някой-по-компетентен от нас. Ние може само да споделим
Исктено се надявам при теб всичко да е наред, както и при бебчо.Разбирам те какво ти е защото аз толкова рев изплаках когато доктора ми каза че това мое течение хич не му харесва и че не е хубаво за бебето
.А и за капак ми беше казал че може да ми се наложи и серклаж(зашиване на шийката на матката) и след това може да трябва да лежа до края на бременноста.Не че нямаше да го изтърпя?!!На всичко съм готова
. Но всичко се оправя. Имай малко търпение. Надявам се всички да сме ти помогнали малко в притесненията ти.
да е добре там вътре.Пък ние ще сме заедно цял живот, така че ще имаме мноооого време за това.Чесно казано то е по-мъчително за мен, отколкото за татенцето, но все пак имаме и ръчички и устички(дано да не прозвучи грубо, но си е хубаво
)