Аз вече не се притеснявам за сестричката ми - важното е, че Бог я запази жива, пък от тук нататък бавно и славно ще минават както физическите, така и надявам се душевните болки.

Pepper и аз все се страхувам, че съм неподготвена за много ситуации - още и преди когато работех. За мен това е най-голямото безумие в моето образование - може ли да те подготвят да работиш с деца, да си почти цял ден с тях и да не минеш някакъв елементарен курс за бърза помощ
Говорила съм за това и с работодателите ми, ама да ви кажа честно всички ме гледат с едни такива погледи, все едно съм нещо откачена. Ама аз твърдо съм решена да потърся и мина някакъв такъв курс, че наистина съм много боса в това отношение Анди, ще те чакам с нетърпение утре да се включиш и да кажеш как е Гого

А не само Елиона ами и Дани се загубиха някъде
- дано всичко да е наред при тях, че и те са ми все в мислите
Дано пък да са на някое отдалечено и " безнетно" островче и да разпускат след празниците
Шегата настрана, силно се надявам всичко да е наред при тях 
Бахи от сега започвам със стискането на палци, а ти да не ни забравиш във вторник и да ни държиш в напрежение
- вярвам, че всичко ще е ок, ще те чакам с нетърпение да се включиш и да разкажеш как е минало, бързо и безпроблемно всичко за твоето слънчице 
Наистина дано вече имаме повече хубави новини, че напоследък много ни натежа темичката

Спокойна нощ
Дано сестричката ти се възстанови и открие радостта в живота
А дали ще се разбере със сигурносто от какво е било? Дано не се повтаря никога.