АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 732
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря ви момичета   bouquet Аз вече не се притеснявам за сестричката ми - важното е, че Бог я запази жива, пък от тук нататък бавно и славно ще минават както физическите, така и надявам се душевните болки.  Hug Heart Eyes

Pepper и аз все се страхувам, че съм неподготвена за много ситуации - още и преди когато работех. За мен това е най-голямото безумие в моето образование - може ли да те подготвят да работиш с деца, да си почти цял ден с тях и да не минеш някакъв елементарен курс за бърза помощ  ooooh! Говорила съм за това и с работодателите ми, ама да ви кажа честно всички ме гледат с едни такива погледи, все едно съм нещо откачена. Ама аз твърдо съм решена да потърся и мина някакъв такъв курс, че наистина съм много боса в това отношение  Embarassed

Анди, ще те чакам с нетърпение утре да се включиш и да кажеш как е Гого  Praynig Hug

А не само Елиона ами и Дани се загубиха някъде  newsm78 - дано всичко да е наред при тях, че и те са ми все в мислите  Praynig Дано пък да са на някое отдалечено и " безнетно" островче и да разпускат след празниците  Joy Шегата настрана, силно се надявам всичко да е наред при тях  Praynig

Бахи от сега започвам със стискането на палци, а ти да не ни забравиш във вторник и да ни държиш в напрежение  Naughty - вярвам, че всичко ще е ок, ще те чакам с нетърпение да се включиш и да разкажеш как е минало, бързо и безпроблемно всичко за твоето слънчице  Peace

Наистина дано вече имаме повече хубави новини, че напоследък много ни натежа темичката  Cry

Спокойна нощ  Hug Heart Eyes

# 271
Мами, много ви благодаря за подкрепата! Наистина ми беше нужна... Heart Eyes

Бахи, и мен това ме притеснява - като чета за този гърч, освен високата Т, другите симптоми не съвпадат. newsm78 Явно през доста неща сте минали с Алекс...стискам палци и утре операцията да мине леко и малчо да се възстанови мноооггоо бързо! Hug
Kaili , не беше просто задъхване - той просто спря да диша за 20-30 сек, духах му в лицето, изкарахме го на балкона на студен въздух и той пак не започваше да диша. Rolling Eyes

Хайде сега обаче малко хубави новини - чак към 2 ч успяхме да му свалим Т с мокри компреси и няколко пъти увиване с мокър чаршаф и сега вече няма...пу-пу....сега е веселичък, закуси хубаво и преследва татко си из къщата.

Elwing , радвам се, че вече е по-добре! Hug

Спинки, да ни държиш информирани  Praynig. Пращай смс-и или нека мъжът ти да казва с две думи как сте! И само добри новини да пише  Naughty!

Peace Peace Peace Hug

# 272
  • София
  Анди дано никога повече не се повтаря това  Praynig, но и според мен на е било фибрилен гърч  Peace.
  За курсовете за първа помощ и аз отдавна съм си го мислила, още докато бях бременна. Дори писах на БЧК и разбрах че има някакви подобни за деца, но така и не ми остана време. ВСТ-80 ако искаш можем да разучим и да отидем двете  Simple Smile Дано сестричката ти се възстанови и открие радостта в живота  Hug
  Иначе при нас нищо ново, зверчетата са добре, май досега тази зима не са настивали слава богу. Излизахме по два пъти на ден на разходка тези дни когато беше по-топло, а сега чакам да се вдигне мъглата за да отпрашим пак навън. Така ми е по-лесно и на мен, а и те се забавляват повече. Николета постоянно се катери на една пързалка, успя три пъти да падне, но определено не и дойде акъла в главата от това, Ваня слава богу е доста по-кротичка. От както е паднал снега излизам по обясними причини без количката, и в началото Ники искаше постоянно да я нося, сега вече си изминават разстоянието и на отиване и връщане почти без проблеми от което съм страшно доволна, може би ще вървим към отказване на количката  Simple Smile
   За зъбките когато се сетя им ги мия, с хомеопатичната Билкадент, аз вече писах за нея, много подобна е на Ненедента, тоест без флуор и тн, но е по-евтина. Сега съм се зачела нещо за храненето, че всъщност то е най-важно за развитието на кариесите и доколко някои от полезните неща може да се приложат в нашето цивилизовано общество. Идеята е че много от примитивните народи, които ядат доста по-малко обработена храна и тн нямат изобщо дори кариеси, а не е като да си мият зъбите  Wink

# 273
Добро утро от мен!

Анди радвам се сте изкарали по-спокойна нощ и вече сте без температура. Може да не съм се изразила правилно предния път. Наистина спират да дишат за няколко секунди и затова започват да посиняват. Надявам се да не ви се случва отново. Praynig
Бахи стискам палци операцията да мине без проблемни,но би трябвало да ви направят изследвания преди операцията особено след като в последно време сте били болни. Hug за Алекс.
Тони се прободи към 6 с плач и викайки "мама". Сигурно е сънувал нещо страшно.Като го гушнах и ми поговорих тихичко заспа отново до мен и сега още спи. Ще се възползвам да си изпия кафето на спокойствие преди да почне да лудее из къщи.
Днес се очертава хубаво време за разходки, а на мен ми се счупи количката и се чудя къде да излезем по-наблизо. newsm78
Лек ден на всички от нас. Hug

# 274
Здравейте момичета.
Не съм писала известно време, но ви чета редовно.

Анди, преживяла си нещо ужасно, моята Мимка също е много ревлива и почти сме стигали до вашето положение. Беше много малка, когато се засиня за първи път. Хората казват, че веднъж започне ли да се засинява детето, до към три-четири години редовно ще го прави. Все едно, това последното разбира се е под въпрос. Тогава много се изплашихме, един лекар ни посъветва, че в такива случаи се вдигат рязко ръцете нагоре,за да можеш "механично" да му отвориш дробчетата и да поеме въздух. Та засега така действаме, но пак ти казвам не сме били в такова положение, а почти.

Спинки, много се радвам, че Ивчо  му е дошъл апетита. Дано бързо се оправите.

# 275
  • гр.София
 Анди,ужасно преживяване Sick А дали ще се разбере със сигурносто от какво е било? Дано не се повтаря никога.
 Миналата година засичах във Форума тема за първа помощ,трябва да я издиря.
 ( А познавах момиченце,което нарочно спираше да диша.)

Спинки,радвам се,че халата Иво яде с апетит. Пази се и ти много.

Бахи,стискам палци за вашата операция.

У наше село-8 зъба.

# 276
  • София
Добър ден!

Анди Hug Hug Hug Дано не се повтаря.

Спинки надявам се, че Ивчо ще се подобрява все по-бързо.

Аз снощи бях на купона по случай 15-годишнината на Дарик радио, въпреки че вече не ми е мястото там. Решихме с колежката все пак да отидем - за наградите - е, то беше ясно- всяка година обичайните заподозрени - т.е обкръжението на боса. Останалите просто фон. Чак е пошло Sick
Добре че днес съм почивка.

# 277
  • София
Анди  Hug Братовчедка ми като малка получи гърч. Баща й беше бръкнал в устата, за да й хване езика (да не го глътне или прехапе) и тя го беше прегризала до кокал. Дано при вас всичко да е наред!

Спинки, добре, че беснее малкия! Значи се оправя, Марти като беше болен ми беше много мъчно, защото беше отпаднал, като се пооправи малко и започна да дивее и да прави бели бях толкова щастлива  Heart Eyes

Марти ползва Ненедент. Вече от няколко месеца си мие зъбките. Може би след около година ще взема друга паста, като се научи да изплюва остатъка.
Elwing, има едни четки на Колгейт за деца над 4 месеца. Ние сме с такава. Много са мекички.
И много се радвам, че брата на мъжа ти се възстановява.

vst_80, дано скоро се оправи! И според мен трябва да изкарате курс за първа помощ. Всъщност всеки човек трябва, особено родителите.

Бахи, стискам палци и аз. А за тестисите, на Марти не са ги проверявали  newsm78 Аз мога ли да разбера дали нещо не е наред.

# 278
Здравейте!
Анди, Спинки, радвам се, че малките човечета са по-добре и искат да лудеят  Hug
Elwing, много хубави новини за девер ти, дано наистина успеят да се приберат за РД на детето им  Peace.
Elen@, можеш само да му ги пипнеш и то се усещат топчиците  Peace.
Бахи, ще стискам силно палци да мине леко операцията, но настоявай за изследвания  Hug
Навън е страшна мъгла и не знам дали да излезнеме, ама трябва да си вземеме храната  newsm78. Сашко страшно много кашля, гърлено, особено след като му сложа капките за нос, направо изпада в серия. Днес ще го водя пак да му види педито гърлото, че явно много го мъчи. Вчера му направихме една фотосесия на стария хладилник, който го използваме за шкаф понякога. Така сме се смяли.
Приятен ден на всички!  Heart Eyes

# 279
  • София
Леле Анди ужас,  Hugи от нас, дано повече да не се случва.

Спинки -  Praynig дано бързичко да се оправяте и да ви поставят точна диагноза. Но поне положителното е, че вече иска да яде, нали преди това беше проблем.

Абе не знам какво става, всички болни, направо ужас. Ох дано да няма повече.

Миташки за сега е добре, вече се оправи, даже през почивните дни го водихме в едно хотелче до Рилския манастир, беше толкова щастилив, не се спря. Май по-често трябва да го водим по такива места, че лелята там горе при нас, освен да го разхожда из двора, и по улицата, но компания си нямат, така че все едно сами си живеят.

# 280
Здравейте  Hug

Анди, много, ама страшно много се радвам, че Гого е по-добре. Нацелувай го хубаво от нас  Hug

Aila  Hug съгласна съм, тамън курсовете ще са по-приятни така   Wink Hug

# 281

Общи условия

Активация на акаунт