АвГуСтИнЧеТо е палаво дете - майка му обаче иска две!

• 12 751
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Спинки, стискам палци вс. при вас да се нормализира. Praynig
elen@, честито от мен и лека и безпроблемна бременност Grinning. Относно количката ние сме с  peg perego aria и съм мн. доволна от нея.
Валка, Алекс е станала голяма красавица. Heart Eyes

# 226
Здравейте, момичета! Благодаря ви за загрижеността за ДАри Hug Аз в1ера обещах на Нана че ще се включа, но ....Дари беше на друго мнение и не ми позволи Crazy.Цял ден правиха ремонти и тропането беше ужасно, в резултат на което тя не мигна въобще през деня Shocked
За съжаление след разговора ми с Нана, нещата с ДАри  приеха друг обрат.Сополите- едно на ръка, ама започна да кашля доста.А вечерта започнаха да й се  образуват гурли в очичките и сега съм супер притеснена заради това Confused.И температура вдигна отнова.... ooooh!Какво е това чудо- не знам, ама съвсем от нищото дойде.Днес  ще се гледат с татко й, а аз ще давам инструкции по телефона Crazy
ако има, някой, който се  е сблъсквал с таива очни проблеми- нека сподели опит, че се чудя какво д а я правя.Мисля си за конюктивити разни, ама пък хе са й зачервени очите.Нямам си идея какво може да е .

# 227
Добро утро!

Георги също е с Т, през нощта беше 39, сутринта пак, но я свалихме с Ефералган, памуци с оцет, белтък и каквото въобще се сетих и сега беснее около мен. Татко му разбира се размърмори, че е нормално да се разболее като по цял ден го влача по кафетата и по разходки. Mr. Green

Pepper, Лора как е?
elen@, честито ти момченце! Според моите наблюдения, при малка разлика по-често децата са еднополови! Wink
val_stef , браво на бъдещата художничка! Аз ще гласувам малко по-късно. Embarassed

Днес ще е хубав ден, така че ви пожелавам приятни разходки и бързо оправяне на болничките! Hug

# 228
  • София
Добро утро момичета!

Аз и днес съм на работа, но от 15 ч.

Велмар, Анди дано Гого и Дари се оправят бързо. Hug

Нашата количка е Чиполино Лола. Страшно съм доволна от нея. Не беше много скъпа, но е широка и с удобни гуми. Напоследък обаче не я ползваме - Калоян си ходи навън.

# 229
  • София
Привет!
Велмар, ние имахме проблем с очите лятото, но беше без секрет, само бяха зачервени и капахме капки - първо Тобрадекс, после едни противоалергични, защото така и не са разбра какво му е  Confused Дано бързо се оправите!  Peace Аз го водих на очен д-р.  Rolling Eyes
Анди, и вие да се оправяте бързо!  Peace Стана ми интересно - що днес да е хубав ден?  Wink За времето ли имаш предвид (щото май не е от най-добрите newsm78) или нещо друго?  Laughing
Блан, малки са гумите на сегашната ни, в сравнение с МАГа преди  Wink Размерът определено има значение.  Mr. Green Но сигурно на нашата нещо друго й е сбъркано Laughing
Али е красавица  Heart Eyes  bouquet

# 230
  • гр.Добрич
Бързо включване и от мен.
Вече сме с Пневмония. Cry Явно трябва да изкараме всички вируси, за да започнем лечението. Направо съм бясна. Още преди 3 дена детето започна да кашли, а те твърдяха, че тъй като вече му бият 2 антибиотика, нищо не можело да хване. Да, ама не и от днес сме с трети антибиотик. Значи пак няма да ни пуснат.

Елен, важно е бебчо да е здрав и всичко да мине успешно. В момента въобще не ми се мисли за други деца. Аз с едно не можах да се справя, а с повече?

Велмар, гурлите са резутат от температурата си мисля. Няма да е очно.

# 231
  • София
Спинки, много ви се насъбра  Sad Бързо оздравяване!  Praynig Peace Hug Справяш се чудесно, не мисли такива неща!  Naughty Нищо не зависи от теб в такива случаи, за съжаление. Прегръщаме ви!  Hug

# 232
Спинки, дано Ивчо бързо се повлияе  от лечението.Не го мисли че е  с антибиотици- това са бели кахъри в случая. Важното е бързо  да се оправи и да се прмине към адекватн олечение на основния проблем Praynig

Велмар, гурлите са резутат от температурата си мисля. Няма да е очно.
Възможно ли е  наистина? newsm78 И моят мъж се опитва да ми представи тази глена точка, но не съм се сблъсквала с такава проява на Т досега Rolling Eyes

# 233
  • София
Елена, забравих да питам - намери ли с д-р за ЖК?

Записах се в поликлиниката, защото ми е на 5 метра, но там само ми пускат изследвания и после болничния. Но положението там е направо трагично. Нищо не казват, нищо не могат, имат един ехограф, вероятно от първите произведени.  ooooh!
Иначе ходя при моя приятел, който ме оперира мин. път.

Спинки, не се обвинявай, ти не си виновна за нищо! Измъчихте се, дано скоро се оправи малкия юнак!

# 234
Здравейте, аз съм една новоизлюпена мама и сега се мъчим с коликите ooooh!
Предстоят ни и зъбки след няколко месеца и искам да попитам вие с какво мазахте венците, за да облекчите малките човечета.
Знам, че е рано за зъбки, но не искам да се окажа неподготвена като при коликите сега
Предварително ви благодаря  Hug

# 235
  • София
tedsan да ти е жива и здрава щерката. Лично аз купувах и Калгел и Дентинокс. И двете са гелчета, с които се мажат венците. Имаха сравнително добър ефект, но не са панацея.
Има и майки, които са давали Камомила - хомеопатичен препарат. Аз обаче не съм почитател на този вид медицина и не давам.

# 236
  • София
tedsan, честито ви бебче!
Трябва да ти кажа, че нищо не помага, нито гелчета, нито хапчета. Същото е като с коликите, ако даваш нещо, то е за твое успокоение, че правиш нещо и до там. Дано твоето дете понесе по- леко зъбоникненето  Hug

# 237
tedsan,всички сме били новоизлюпени мами.Когато дойде моментът,довери се на интуицията си!Децата са различни,едни се повлияват от едно,други от друго.
Когато ни никнат зъбки,обичайно става нервен по вечерно време.Гелчетата поне при нас не са помагали и затова отдавна спрях да ги ползвам.Когато е особено нервен,преди нощния сън давам Панадол,за да облекча малко болката и гледам да не е за повече 4-5 дни.Няколко пъти съм давала и Камомила,но не мога да преценя ефекта.А аз съм привърженик на хомеопатията,тъй като с баткото имах глупоста да слушам лекари и да го тъпча за всяко неразположение с лекарства - ефекта е разбита имунна система.Скоро ще навърши 14г,а все още не го подминава нито един вирус.

# 238
  • В ЛЮтеницата
Хайде стига болни!!!! По-бързо да оздравяват всички!
Спинки, стискам палци да се появи при вас доктор, който е наясно какво прави! Бързо оздравяване!

Страх ме е да го напиша, но Лора засега е здрава. Има енергия като за световно. Изведнъж започна да повтаря всички думи, които чува...

п.с. марулка, бамбуча, не съм забравила - ще разкажа с две думи за свещите, но ми трябва мъничко време, за да е сбито  Twisted Evil. (всичко е с подръчни материали, просто отнема време)
п.с.2 Бамбуча, наистина ме заинтригуваха снимките - много е красиво, там където живеете. Изглежда като че ли времето е спряло. Мисля, че там бих живяла добре, но естествено с достатъчно средства  Peace

# 239
tedsan  при нас гелчетата действат до някъде,аз купувам дентинокс,повече ни помага,преди време взех и от Калгела но не ми хареса.
Давала съм и хомеопатичните Хамомила, СН 15, по пет гранулки няколко пъти дневно,незнам дали е внушиние но сякаш спи по-спокойно с тях. Flutter

Бързо оздравяване на болните. Hug

Общи условия

Активация на акаунт