Сваляне на филми (торенти) от бг тракери от 4ужбина?

• 46 573
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
Вече нищо, помоли някой да ти направи регистрация и използвай нея, защото вече са ти забранили ай пи-то, но не винаги може да се направи регистрация, зависи дали има свободни места, там има ограничение и след разчистване на потребители с малък коефициент може да се направи нова регистрация.
След като започнеш за теглиш от нея, след като изтеглиш файла го остави да теглят и от теб, не го изтривай веднага след гледане (ако е филм), след пускане на компютъра пак пускай файла да теглят от теб. Обикновено скоростта на сваляне е много по-голяма от скоростта на качване и е нужно доста време да се остави. Следи коефициента си, той се определя като каченото се раздели на сваленото - примерно качила си 2 гигабайта, а си свалила 15 гигабайта, тогава коефициента ти е 0.133. Нужно е да е поне 0.3, за да не те затрие "чистката на акаунти".
Най-добре прочети правилата на тракера.  Simple Smile
Успех!

# 31
Проблемът е, че Замунда въобще вече не ми се отваря, имайте навпредвид, че съм използвала вече 3 различни компютъра - да пробвам Sad

# 32
Някой може ли да обясни как се прикачват субтитрите?
Въобще не ми е ясно как става номера, а съм изтеглила Карибските пирати и искам да ги пусна на баща си на български...

# 33
С кой плеър гледате? Аз гледам с BS player, има опция "отвори субтитри" и намираш/отваряш субтитрите (където си ги записала), преди това ги разархивираш, разбира се. По-лесно е да сложиш разархивираните субтитри в папката с филмовия файл и излизат автоматично.

# 34
  • Гърция
Аз съм с gom player. Много готина програмка, сама си хваща субтитрите. Гледай винаги имената на двата файла да са еднакви (филм и суб).

# 35
АМи то и аz имам проблем със субтитрито. Какво zначи да го раzархивирам?  Embarassed

Иначе със Замунда и с Арената нямам проблеми.

# 36
  • Гърция
АМи то и аz имам проблем със субтитрито. Какво zначи да го раzархивирам?  Embarassed

Отиваш в/у файла (ако е рар или зип), цъкваш с десния бутон на мишката и даваш extract here и готово Wink. Разбира се за целта трябва да имаш инсталиран winRaR на компютъра.

# 37
Тeopr  Hug

Благодаря

# 38
 Hug
Да се похваля разре6их проблема....
Ве4е свалям от БГ тракери
Проблема бе6е в Бит комета бях свалила най новата и с нея ми праве6е проблемите
Сега съм с 0.70 и без проблем си тегля.
Благодаря на откликналите

# 39
Здравейте момичета!Аз само да кажа, че за сваляне използвам FlashGet. За кодеци и плейър мисля, че най-доброто е K-Lite Codec Pack.

# 40
Едно въпросче: Някой знае ли откъде мога да си дръпна Тя и Той - първи и трети сезон?

# 41
  • Сoфия
здравейте! Искам да ви попитам нещо-значи нямам проблем с дърпането(тегля от замунда,чрез бит комет) но става въпрос за споделянето.Та значи как да реша другите какво да свалят от мен?  Cry

# 42
  • Стара Загора
Аз нямам проблем  Peace

# 43
здравейте! Искам да ви попитам нещо-значи нямам проблем с дърпането(тегля от замунда,чрез бит комет) но става въпрос за споделянето.Та значи как да реша другите какво да свалят от мен?  Cry
Нещата, които искаш да се свалят ги оставяш в списъка и след като са се изтеглили, за да могат другите да теглят от тях (стрелката пред торента от зелена се превръща в оранжева). Ако не искаш да ги теглят отиваш на "изтрий", изтриваш и готово....

# 44
  • Там,където се събуждам щастлива.
Мога да свалям филми, но българските надписи ми излизат със знаци? какво трябва да направя?

Общи условия

Активация на акаунт