Сваляне на филми (торенти) от бг тракери от 4ужбина?

• 46 572
  • 79
  •   1
Отговори
# 75
Не знам дали следят трафик или каквото и да, но въпросът се решава много лесно. Използвайте прокси, и няма как да ви хванат, това е най-лесният начин. Има и друг по български начин, проверете дали всички уаиърлеси са с код може да имате късмет ида има някое което не е, и се вържете към него, хем без пари нет, хем и да стане нещо не сте вие. Аз вече 2 месеца съм с някъкъв интернет които така и незнам от къде е.

# 76
  • Там,където се събуждам щастлива.
Вие сега ме уплашихте.  Confused Комшията, благодарение на когото най-сетне имам надписи, каза, че и той сваля от холандски сайтове. Обаче, отбеляза, че българският бил много по-добър  Wink.
Много не ми е ясно какво направи, но свали за Windows разкодирването за езиците, така че нямам вече проблем с Windows Medya Player.

Как става това с прокситата? 

# 77
Ето Ви един линк с тези от БГ, трябва в настройките на браузара, и на биткомета или там с каквото сваляте да напишете едно от всичките, незнам кое работи, но като го сложите ако има нет значи работи ако не следващото и вече имате ай пи от БГ, аз така теглих от датата,защото иначе те режат. Надявам се да проработи, при мен работи. http://www.-spam035-/proxy-list/proxies.aspx/Bulgaria-bg  Peace

# 78
Липсва ти някой кодек, но тъй като е трудно (за мен Wink) да се каже кой точно е най добре да си свалиш най-новата версия на БС плейър, в нея ще има каквото ти липсва. Успех Simple Smile
[/quote]

Simple Smile Благодаря Бибе /много ми харесва спароу/, ще пробвам и дано стане.
Честит празник и мир, любов и благоденствие.

# 79
Тегля всичко, което искам да гледам.

Трудно ми е да си представя, че френските служби Ще търсят френски граждани в бг сайтове.  Rolling Eyes Освен ако някой не те иzпорти. Аz zатова на никой не съм каzала тук освен на мъжа ми.

ами те не се ровят в Бг сайтове, ами ти следят трафика, а той минава предполагам през френски доставчик  Peace
щом като могат да ти проследят трафика, то могат и да регистрират, кога, какво и от къде си теглила Confused

и аz си мисля, че наблюдават трафика и zатова свалям рядко и винаги късно вечер. Друго, което не мога да си обясня как след като личните данни са табу, на някои сайтове ми иzкачат реклами с девойки, търсещи zапоzнанства и всичките от моя регион и това не е съвпадение. С две думи как "раzбират" къде съм аz?

Общи условия

Активация на акаунт