Отговори
# 150
matakosmata , пожелавам ти, 4ия път да ти е на късмет. Да ти кажа честно а3 не бих се решила вече. Ама ти си 3наеш. Дано си щастлива Wink
Лиске "страшна" си. Нищо не ти убягва от погледа Sunglasses
Чета ви, че повечето правите диети. А3 готвя вече втора седмица на мъжа ми по книгата" Leichter Leben". Отслабнал е с повече от 6 килограма, но не мога да си прдставя, какво ще стане като вече примерно спра да готвя по книга и 3апочне отново с кеф да яде сладко, пие кола и т.н.
Как мислите, не са ли всички диети с йо_йо ефект. А3 нямам проблеми с теглото и никога не съм правила диети. Та 3атова съм против. Мисля, че човек, като ограничава количеството на храната, води до най_добри ре3ултати.

# 151
Здравейте, момичета.

Пак съм аз. Можете ли да ми предложите фирма за доставка на цветя от Германия до България. По-точно до Русе.

Благодаря ви!  bouquet

# 152
е, няма ли български фирми за доставка?
що трябва от германия да карат цветя?
"феите" нямат ли сайт и доставка?

# 153
Добре де, не се изразих правилно  Embarassed , но вие ме разбрахте.

Благодаря, Лиска!

# 154
perla, след 2 рия развод се свиква Mr. Greenвъзприемам го откъм веселата страна.
и да се омъжа и да не се, пак е вкъщи. така поне приятелите ще хапнат и ще пиинат, а и ще го бъзикат, че едно дете го е довело до това да се ожени, което се беше заклел да не прави.
аз честно казано не приемам живота много насериозно.......поне повечето неща. остана ми наследство от работата.

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 00:13 от matakosmata

# 155
Мате, човек да не отиде на купон, значи! За малко да изпусна кохортата с честитките! Както се казва,  Dreimal ist Oldenburger Recht und dann noch mal von vorne an! Шаферки и шафери предвиждат ли се, левчета на фунийки за гердан, отбрана на чеиза на булката, шаферска ръченица по главната улица? Казвай, ако закъсаш откъм идеи, насреща сме. И после искам снимка в рамка с амурче.

# 156
Как мислите, не са ли всички диети с йо_йо ефект.

Аz правих една... Schlank im Schlaf. Отслабва се бавно, по 4 килограма на месец и има спорт в нея и се увеличава обема на мускулите, така че успеха ти е гарантиран. При бърzите диети свалят отначало само вода и след това си я връщаш на 120%.
Вzеми си Kochbuch-а, има рецепти zа zакуска, обяд, вечеря. Супер вкусни и zасищащи. Между другото, аz и сега продълцавам да готвя по книгата, само калориите съм увеличила да не вzема да се zахърлачА точно сега  Wink

# 157
Хо,хо,хо! Гери бременее. Честито!Лека бременност...
Диетата на Ипо, която правя също не е от бързите.
Йо-Йо ефекта се дължи на нарушения азотен баланс. При меню, бедно на протеини , се нарушава азотния баланс, организма се шокира и капсулира мазнините и се слабее стремглаво.След една седмица обаче баланса се изгражда на  ново намалено ниво и при увеличаване на храната до предишната комсумация  се качват повече килограми.Из  Основи на храненето - всеки готвач и диетолог го учи това

# 158
Мацки, къде да намеря инфо за 2009-годината на бика? newsm78
Гери, лека бременност!  bouquet

# 159
Гери, честито! Леко бременеене!

# 160
Благодаря ви   bouquet
Утре сме на първия преглед с половинката. Знаете ли дали ще пуснат половинката на ултраzвука? Една приятелка чела и в петък ми го иzтърси, че някои лекари не допускат мъжете при вагинален ултраzвук.  newsm78 Аz пък това не го раzбирам, все пак мъжът ми ме е виждал в къде по конфуzни ситуации, а и той няма да се вре между краката ми, а ще гледа монитора. Че това ми е притеснението zа сега  Wink. Дано по нататък не се появяват други Whistling

# 161
Geri, много се радвам! Полека и по меко докрая! Peace

За мен пазенето на диети е пълна глупост. Всичко е откъм главата. Имам си горчив опит с юркане за слабеене, без никакъв резултат. Нямаше йойо, ама и не свалих. Whistling

# 162
Мата, честито. Тоя път по сериозна причина се жениш, а дано е на късмет. Wink
Гери, честито и на теб и леко бременеене.

# 163
Гери,честито и от мен.   bouquet В ДЕ май бременна вълна е минала.Тук българката приятелка и оЩе една германка прияталка са съЩо бременни. Август Ще държа и аz бебета (на приятелките имам предвид,да не ре6ите,че и ние Ще имаме  Stop ).Утре Ще zнам,дали Неви Ще има 1 или 2,че на първият преглед лекарят се усъмнил zа 2  Whistling.
Гери,не вярвам,да има проблем мъжът ти да влеzе с теб.

# 164
и аз съм още на диета. тази седмица е следната. вайсбиир, свинско филе с бракратофелн една голяяяяяяяяяяяяма купа ланезе амарена и 200 грама марципан. тва го мушнах снощи на вечеря. що ли не съм смъкнала нищо Thinking.
чико, щи звъня другата седмица да са виждаме. инак около фашинга ще ви организирам мюнхенчанки да се сберем. предлагам да е по женски, без анханг. остава да видим дали има пушачки, че да е някъде където има масички, печици и одеалца.

Общи условия

Активация на акаунт