Отговори
# 165
Гери, 4естито, много се радвам   bouquet  И аz не мисля 4е няма да го пуснат мъжът ти, не се притеснявай  Peace

Мате, може ли малко по от рано да органиzираШ мюнхенската среЩа?  Praynig  Т.е. датата да се zнае. Мъжът ми е в Мюнхен и бих могла да дойда.....

# 166
ми татянски, то много срещи ще има бе слънце. кака ти иренка е дейна личност. аз си мисля тогаз да е след фашинга.........нещата клонят към вохененде, така че няма страшно. въпроса е да се угоди на всички с мястото.
щото сред нас има и гадни пушачи.........мискините му с мискини. аз например ако не мога да пуша се изнервям.

# 167
Мате, аz Ще мога само преz седмицата, беz петък ве4ер, петък ве4ер бихме се прибирали обратно. НиЩо, zдраве да е  Wink

# 168
Вечерница, Татяна , благодаря ви за линковете. Всъщност и аз се бях насочила към Викепедията, но не открих точно това, което ме интересуваше- явно не е така еднакво за всяко училище, както е в България ( поне засега, защото и тук нещата тепърва ще се променят. Сега работим по проекти, за да извоюваме правото на всяко училище да решава само за себе си програмите, хорариумите, профилите, та исках да видя, как са регламентирани нещата с езиците).

Все оак благодаря ви за отзивчивостта !

# 169
Мистик радвам се,че се оправи.Чак пък чудо не съм направила,тя и Татяна по същото време ти даде същата идея.
Мата айде булка честито.
Гери лека и беzпроблемна бременност.

Момичета във вторник ще правят операция на Сашо на маденцето. Днес получих отговор от един профи по въпроса,ама доста се раzличава от това,което каzа уроложката. Никакви предварителни иzследвания не са му правени и много се притеснявам.Как така ще му правят ОП беz кръвна картина? Може би ще е по_добре да я отложим докато му направят иzследванията и аz не zнам вече. Моля ви стискайте палци zа вторник.

# 170
Бахи, пълна наркоза ли ще е оп-то? Навремето на брат ми не са му направили някаква операция, точно преди операцията са проверили, нещо не било наред, за една бройка да го приспят вовеки. Не искам да те стряскам де!В Германия сме все пак, а не в Булгаристан.
Чико , що да не се надяваме и ти още едно бебе да гушнеш? Mr. Green А? Едно момиченце, например.

# 171
Все се каня да ви питам..според вас, кой от кого е копирал шрифта на надписа?Че и логото подобно, не ми се вярва да е съвпадение
Това имам предвид:

Където цигари, там и обувки- все смрадлива история Laughing

# 172
мъж ми рече, че едното няма нищо общо с другото..........
виж ОББ е копирала унигроуп.

# 173
А Риен,футболен отбор няма да правя  Naughty.2 ми стигат,на 6виигертохтер и внучки Ще се радвам.
Бахи,моите Üнаци са приспивани вече Мартин 3 пъти и Томас 3 пъти.И двамата имаха лайстенбрух и хохЩанд на тестиса.На Мартин не помня,на Томас му вzеха кръв,но само преди таzи ОП zа тестиса.Преди другите не са правили никакви иzследвания.Анестеzиоложката не ти ли е каzала какво да прави6?

# 174
Привет, мацки!

Невероятно, но оцеляхме. Втория рожден ден на Алекс го празнувахме два, третия - три дни. Ако така ще я караме, не си завиждам. Mr. Green Спи ми се, та две не виждам.
Пийнете по едно за негово здраве! Grinning
На бременните предлагам по една домашно направена тортичка. От третата остана на мечо главата. Един вид, да му ядете ушите. Grinning

Мате, ха, честито!

Гери, честита радост и на теб!

Лисунке, не съм те забравила, драга. Чакай утре включване. Grinning

# 175
Mунке, да ти е живо и здраво хлапето! Hug  bouquet

# 176
Маймун,да е жив иzдрав и много да те радва  bouquet!

# 177
Ха, честит рожден ден на Алекс! Hug Да е здрав и палав Sunglasses
Гери, честита бременност! Лека и безпроблемна Hug Чела съм из немските форума, че действително има гинеколози, които не пускат бащите да присъстват на прегледи, колкото и лично на мен да ми е странно  Shocked

# 178
Честито на Алекс! Да ви е жив и здрав!

# 179
4естит рожден ден на Алекс, много да ви радва   bouquet

Бахи, успех zа ОПто  Peace

Някой ходил ли е в Сий Лайф юропnewsm78  Струва ли си? Смятаме да ходим другия уикенд, ако времето поzволява.....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт