Отговори
# 180
Татянски, ние посетихме тукашния Сий Лайф почти веднага след отварянето. Не беше лошо, само дето си спомням една дълга опашка. Канихме се и това лято да го посетим, та да сравним. Останахме си само с доброто намерение, при все, че ни е почти пред вратата.

Мерси, момичета. Засега детето е дете-мечта. Здрав, любознателен и умерено палав. Дай Боже всекиму. Grinning

# 181
Бахи не са му правени подобни изследвания ... имаше подробен формуляр с доста в-проси . явно инфото им беше достат-;но.

# 182
Той формулярът винаги го има,но те праЩат при детски лекар,zа да прегледа детето,3 дена преди упойката,дали е zдраво.Понякой път вzемат кръв zа иzследване,но не винаги.Не zнам как ре6ават.Най_добре да се иде при детския лекар(което е muß преди упойка и той Ще ре6и zа кръвните иzследвания.

# 183
Честит рожден ден на Алекс  bouquet Да е здрав и щастлив  Simple Smile
Мамуни, ние четвъртия рожден ден го празнувахме от вторник до неделя с един ден почивка Crazy Правих общо 6 торти, догодина смятам дните и тортите да са по-малко, щото не може да се продължава така Laughing
Някой ходил ли е в Сий Лайф юропnewsm78  Струва ли си? Смятаме да ходим другия уикенд, ако времето поzволява.....  Thinking
Ние ходихме преди 2 години  в Шпайерския Сий Лаиф. Като цяло не е лошо, но е много тясно(малко) и дългите опашки са форпрограмирани. Ние чакахме 45мин докато влезем. Веднъж като си влязъл вътре пък си е малко или много бутаница и блъсканица. Иначе е интересно. Не на последно място е и цената, доста ми се видя за единият час, който прекарахме там. 13-14 евро за възрастен, като се има предвид, че повече от час-час и половина няма какво да се гледа (поне в Шпайер е толкова, другите може и да са по-големи).

# 184
Маму, да ти е zдрав Алекс   bouquet така както си го описала, детето си zаслужава тортите.
Мата, кой на кого предложи и давай отчет zа таблицата, аz вървя на горе, утре ще се качвам на кантара. За диетите всичко ми е ясно аz съм от теzи, които половин живот са все на диета, но няма нищо по_хубаво от това да се качиш на кантара и да видиш стрелката да отчита два килограма по_малко, става ми едно леко на душата и веднага zапочвам да се чувствам по_красива и по_секси.
Гери и от мен лека бременност. Аz такъв дофтор, който не пуска още не съм срещала. Вие давайте смело не питайте дали може, а пък него ако не го е срам нека помоли мъжът ти да иzлеzе.

# 185
мамун, да ти е жив и здрав малкият сладун.
котаранке 83,6 Mr. Green
утре пак ша докладвам. сега се тъпча с макадамиа и кешукерне. мисля да бодна и един сладоледец.
бахи, стискам ви палци да мине всичко добре с орехчето на детето.

# 186
Мамун, честит рожденик!Още много радости да ви носи. Мерси за картичката, жестока е! Само дето има едно негро с петле. И като я гледам все ми навява идеята за вуду  Simple Smile Предрасъдъци!
Има ли сий лайф в Нюрнберг? Има на картата във сайта, като кликнеш и ти показва среден пръст. Моя мъж иска да ходим на Шпайерския. Вози му се.
Бибе, за какво чакахте 45 минути, за касата ли?Или всички чакат? Има опция да си купиш билети онлайн. Има ли смисъл да я ползвам, ще влезем ли веднага?
Я вижте какъв аквариум намерих по-наблизо. Че и евтин. По седем евро за възрастен http://www.meeresaquarium-zella-mehlis.de/News/news.html

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 00:30 от rien

# 187
Мамун честит ти рожденник,да ти е все така послушен и много да те радва.
Ходили сме в Сий Лаиф,отидохме малко преди да zатворят и нямаше опашки,а вътре можеш да стоиш до час и половина след zатварянето (чакат те де да иzлеzеш).Още като влиzаш има голяма табела,че иzброени около 30 вида риба трябва да живеят на открито(така че не се надявай да ги видиш там). Красиво е,но нищо особено. Има обаче много хубав кът zа игра zа децата пиратски. Ние ходихме в Оберхауzен и пишеше с големи букви най_големият аквариум в Г,ама в Норденай ми се стори по_голям.
Риен,Чиколина и Жаборана Hug благодаря ви,че откликнахте. ОПто ще е с местна упойка,няма да го приспиват.Дадоха ми 1 брошура,но там има 6 вида хохщанд и са zабравили да отметнат кой е нашият,така че не е от голяма полzа. Има и 9 въпроса, които всичките са свърzани с раждането,а таzи инфо я имат,тъй като в същата болница е раждан. Бяхме и при педито щото той в момента е болен,не пречело това,кръв не искаше да вzема. А на Сашо са му и ниски левкоцитите.Профито,когото питах пък каzа,че zадължително трябва да zнаят какви са еретроцитите,тромбоцитите и лефкоцитите.Уроложката не е на това мнение.Абе голяма лудница. Иzвинявайте,че ви zанимавам с такива неща,но много ми е притеснено. Чико и Жаборана вие понеже сте го минавали да кажете как е и след това какво става,имали ли сте усложнения,може би по_добре на лични,че да не zанимавам всички тук.Мата и Татяна  Heart Eyesблагодаря zа пожеланията.
Лека нощ на всички

# 188
Бахи, защо не питаш Шехи! Тя все пак е хирург и вероятно ще е наясно с всички подробности!  Wink Пожелавам ти всичко да мине бързо и леко! Hug

# 189
Бибе, за какво чакахте 45 минути, за касата ли?Или всички чакат? Има опция да си купиш билети онлайн. Има ли смисъл да я ползвам, ще влезем ли веднага?
Самото билетокупуване не е проблем, но понеже пространството вътре е малко, не пускат неограничен брой човеци, защото ще стане съвсем тясно пък и опасно и ако се случи по-натоварен ден (ние бяхме в един дъждовен уикенд) трябва да чакаш някой да излезе, за да влезеш. През седмицата предполагам е по-спокойно.
В Цела-Мелис също съм ходила, но преди 5-6 години, живеехме на двадесетина километра от там и го посетихме. Той е хубав и евтин, но пък наистина малък, незнам дали си струва заради него да се грабнете до там newsm78 Даже аквариумът в щутгартския зоопарк е  по-голям от него....

малее, вие слабеете пък аз дебелея Embarassed тази сутрин гледам още едно кило в грешната посока ooooh!, ама и аз като Мата съм натиснала тук едни ядки, дано поне да ми се отразят добре на мозъка Mr. Green

# 190
Pipe, а3 не съм в Мюнхен,  до Аугсбург съм. Ако си в тая посока може да се ориентираш към болницата в която а3 ще раждам. С добри впечатления съм. Лежала съм два пъти там. А гинекологът ми, който си ме лекува и следи бременността ми е белегарцт в същата болница.

Ти между другото, не си ли от проблемното от Дир Embarassed

Здравей!

Вземи един телефонен указател и потърси една гинеколожка на име Боряна...еди коя си,фамилията и не е българска а дори напомня малко на еврейска....
Това е една изключителна спациалистка,раждана и живяла доста в БГ,но след завършването си е останала в Германия и е освен всичко това страхотен човек.
Била съм на операция при нея и нямам думи с които да опиша отношението и към мен,вниманието и професионализма....след като в болницата в която ме оперира беше завеждащ отделение и след това отвори кабинет в Мюнхен....смятам това говори доста за нея....

Днес ти е щастлив ден,намерих нейна визитка тук при мен...

Borjana Tymiec

Praxis Dr.Villinger
Sendlinger Tor Platz 10
München

089 55 56 55

Предай и поздрави от мен   bouquet

п.п.Адреса и е написан на ръка и е възможно да съм го преписала погрешно неразбирайки нещо,ако не ти е ясно ще преснимам визитката и ще я кача тук.

Успех!

# 191
Той формулярът винаги го има,но те праЩат при детски лекар,zа да прегледа детето,3 дена преди упойката,дали е zдраво.Понякой път вzемат кръв zа иzследване,но не винаги.Не zнам как ре6ават.Най_добре да се иде при детския лекар(което е muß преди упойка и той Ще ре6и zа кръвните иzследвания.

При нас в клиниката си го пегледа детски лекар на място, не трябваше да ходим при личния. 2х го прегледа при подписване на формулярите , важат само 14 дена , плюс анестеzиолога го прегледа ... и го преглеждат в деня на операцията в стационара.
бахи, няма проблеми. Ако с имаш в предвид тестикул ...

ЗА шпайерския Сий Лаиф и аz zнам , че има страшно много народ и е мног отясно. Защо не отидете в Манхаймския Луиzиен парк, там има също животни и птици (клетките са на открито), а и доста аквариуми ... нещо , като мини Сий Лаиф, но също доста добро , плюс доста интересни неща на открито, плюс голяма площ zа децата с катерушки и пърzалки .

Бахи, точно zа таzи операция (моето имаше 2 други zа хернии) zнам от сестра ми, че е с пълна упойка ц местна . Т.е местната е по силна и трае като обеzболяващо на следващия ден. След това проблеми не е имало, нито при моето нито при нейното. Добре е да се направи операцията, zащото Т в коремната кухина е по висока и може ако се zабави да се смъкне тестикула да остане не функционален. Също проверяват причината zа zадържането ... с 2 думи проверяват zа тумор.  Това по инфо от сестра ми.   

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 09:46 от jabata_dil

# 192
Честит Рожден ден на юнака. Да расте жив и 3драв. И мерси 3а тортичката.
Честито на Гери. Мъжът ми често е присъствал на прегледите и не е имало проблем.
3а среща в Мюнхен съм съгласна и ще се радвам, ако съм от поканените Mr. Green

# 193
Мерси zа вси4ките отговори zа Сий Лайф  Hug  Ние смятаме да ходим в Кьонигсвинтер, 4е е по блиzо от Шпайер. Жабо, мерси zа Манхайм, но на открито 4ак преz пролетта  Wink

# 194
Ми то си е пролет 14 градуса ... в къщи няма парно включено, спим на отворен проzорец , че не се диша , zоопарка вече втори уикенд беше препълнен с лапетии ... Даже zапочнах да се чудя да иzкарвам ли мушкатите ...

Общи условия

Активация на акаунт