Отговори
# 195
Да ама от сряда се о4аква да падат температурите.

# 196
Да ама от сряда се о4аква да падат температурите.
Wink а сняг дали ще има?

# 197
Добро утро.
Гери, имам смътен спомен, че на един от ранните прегледи (в 6.седмица май) мъжът ми беше с мен и лекарката първо се мъчи да види бебето през корема, но не стана и тогава мина на вагинален, спомням си че май го накара да се премести откъм главата ми, защото преди това ми беше до краката, но не го накара да излезе чак.....то и щеше да е голяма гавра Simple Smile защото преди това половин час ръчкаше с коремния и той се кьореше на екрана, ако го беше изгонила без съвсем да види нищо нямаше да е честно Laughing

Момичета, аз утре рано рано съм на изпит в ландратсамта, ще ме изпитват за грундгезетца и ако се представя добре ще ме правят полугерманка Wink.

# 198
Значи в Шпайер ще се ходи...
Опсала, Гери и при мен искаха да минат с идеята да не присъствал мъжа ми на гинекологичните прегледи, понеже не било удобно #Crazy Аз ги попитах на кого не му е удобно и ги убедих, че той ми познава физиологията / все пак той го е правил бебето, нали?/ Освен това няма особена логика да присъства на раждане , а на един преглед не  newsm78

# 199
Гери, ще си правим компания! Wink

# 200
Вечи, да не чакаме още бебета????

# 201
Гери, ще си правим компания! Wink

Точно сега те видях в отчетната и си викам да те иzклюкаря ли тука или не  Laughing, ама ти си се сдала беz бой. Честито и лека и беzпроблемна   bouquet. Май ще правим една немска коледноъбременна тема, както е тръгнало. Кой още ще приzнае беz бой (да не съм пропуснала някого?)
Видяхме сакчето днес, сърце още не се виждаше. Питам лекаря дали няма нещо против мъжа ми да влеzе и той ми вика "ча аz пък какво може да имам против". Така че бяхме двамата.

Мамунке, честит ти рожденник

# 202
Кате, 4естито, лека и беzпроблемна   bouquet

# 203
Ооо, Вечи! Честита бременност! Да си я носиш леко и безпроблемно! Хм, с тоз хороскоп хич не се учудвам. Пълен 5ти дом - творчество и деца Mr. Green. А кога ти е термина? Лентичка ще сложиш ли? Как се чувстваш???
Мамунке, забравих да ти честитя рожденника. Да ти е жив и здрав и догодина 4 дена да празнувате, нали така? Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 16:09 от Priyatelka

# 204
Йеееее, Веч, СУПЕР!!!!!!
Стискам палци и ужасно много се радвам zа вас!!!!!!!!!!!!

# 205
Веч, честито!!!

Аз съм на родна земя. Добре, че поне малко слънце си донесох, че тук с тия мъгли е много зле. Моят колега е кацнал току шо във Варна - мисля, че няма да има следващ път командировка ooooh!

# 206
  • Germany
Вечке, Честито  Hug Hug Hug
Много ти се кефя  Hug

# 207
Катерино, моме убаваааа.... Наистина ли, или пак ни пускаш по пър3алката?
Ако е вярно, много да се па3иш и лека бременност. Сложи, моля те и лентичка, 3а да те следим.
Да ти е честито  bouquet

# 208
Катерино, моме убаваааа.... Наистина ли, или пак ни пускаш по пър3алката?
Ако е вярно, много да се па3иш и лека бременност. Сложи, моля те и лентичка, 3а да те следим.
Да ти е честито  bouquet
Помъдрях аз, отдавна прескочих годинките за пързалки.
Не съм си харесала още лентичка.

Мамун, на патерица да ти е жив и здрав тридневния рожденик
Как ги правите тия номера - 3 дни яли, пили и се веселили? У нас няма такъв филм.

# 209
Уау, Кате, Кате, Катенце, да ти е честито! Hug Речено-сторено! Heart Eyes Лека и безпроблемна до края.

Общи условия

Активация на акаунт