Отговори
# 210
Вечерница, шапка ти свалям... Лека и безпроблемна бременност.

# 211
Вечке, честито коледно бременно! Hug Това ви е третото, та дано е кротко и послушно! Лека бременност! Голям кеф  newsm44  !
Бибе, успех в амта и утре да се похвалиш! Wink

Хмм...Сърфи и Мистик къде се покриха? newsm78

# 212
Уф, най-накрая! Форумът ми е много зле и драскотя по други места!

Вечке, честито - лека, безпроблемна и красива бременност. Пък като се видим ще дадеш да погаля шкембака за късмет Wink.
Гери, честито и на теб - също най-искрени пожелания за спокойно бременеене и здраво бебе на есен  bouquet.

Зима, сърфи маа гащи по Алпите...и още съм жива.

Днес бяхме на док - У7, някоя от мамите наясно ли е кога трябва да се правят посещения при очен лекар за децата? Симона крещеше така истерично, че почти не успяхме да си лафнем с педьо  Crazy.

Видях, че и Мата ще хваща овена за рогата лятоска. Браво и горчиво! Съжителството с овен е един безкраен празник...мдааам Peace.

Охо, и Мамунин Алекс е имал празник - честито на семейството не 3, а 333 дни да празнувате. След тая реклама, където му дръпна майка му друго освен да му пожелая здраве, не се сещам Laughing

А бе какво е станало тук за 3 дни> първо не мога да ви изчета, после не мога да ви поздравя всички. Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 17:20 от surfline

# 213
Сърфи, zадължително ли трябва да се водят на о4ен?  newsm78  Или само при проблеми/съмнения?  newsm78

# 214
ЧЕстито, Вече! Лека и безаварийна ... Wink

# 215
Вечи,честито,не съм раzбрала,че искате трето.Браво,че си се ре6ила.   bouquet
Очният е желателен,не е zадължителен.Томас го zаведох декември ´06(бе6е на 1г.и 7месеца),когато му правихме всякакви иzследвания zаради ессЩьорунг.Не помня кога zаведохме Мартин,но мисля към 3 год.най_късно би трябвало да се zаведе.

# 216
Сърфи, zадължително ли трябва да се водят на о4ен?  newsm78  Или само при проблеми/съмнения?  newsm78

Бе, няма да ти спрат детските, ако не отидеш, но било добре - мерело се някакво разстояние(тук вече моята ревеше като дивак и изобщо не чух какво точно), а малко по-големи деца ги проверявали за цветоусещане. Общо взето както посещението при зъбаря.
Проблми и съмнения при Симона няма до момента - демонстрира, че вижда на близо и далече, и че различава цветове..И аз за това питам дали някой знае и изобщо водил ли си е отрочето толкова рано или са изчакали стандартните ученически тестове newsm78.

А Чика се е включила - данке, явно ще ходим и там Whistling.

# 217
Страхотна новина! Много се радвам! Hug
Вечерничке, хайде леко износване на най-новата звездичка на небосклона. Честито!

Бибе, знаех си, че поне в едно нещо ще се повторим. И аз догодина ще му направя шест торти. Няма да се излагам, я. Mr. Green
Четеш ли за изпита? Grinning Това, че те разхождат из конституцията, честно казано, за пръв път го чувам. Да не би да е местно провинциално решение?

Риенски, няма вуду-идея в посланието. Laughing Радвам се, че съм те зарадвала. Ако знаеш пък аз колко се изкефих на моята приятела Мая. Голяма чаровница ви е. Догодина, моля, чаровникът също да е на картичката.

Мадами, и на вас привет!

# 218
  • в сърцето на един мъж...
Честито Вечерница, да ти е лека и безпроблемна бременността! Praynig
Сърф, ние водихме моя момък някъде около годинката. Нашето педи каза, че е практика ако родителите имат очила /поне единия от тях/ да се правят тестове, за да се види дали няма някакви проблеми. Оказа се, че те си правят някаква студия и е напълно безплатно. Ходихме, капнаха му атропин, преглеждаха го и казаха че сме у ред Thinking Но казаха, че по принцип е добре да се правят в ранна възраст прегледите, за да може ако има някакъв проблем да го хванат навреме.

# 219
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Вечи, честито 3то попълнение и лека бременност Hug
  bouquet

# 220
Нашето педи каза, че е практика ако родителите имат очила /поне единия от тях/ да се правят тестове, за да се види дали няма някакви проблеми.

Бре, zа 1. път 4увам, а съм с висок диоптър  ooooh!  Ще питам на У7. И на zъболекар не съм я водила оЩе, каzаха да иz4акаме да иzбият вси4ките zъби. Което ме напомня, 4е аz съм утре на zъбар  Tired

# 221
Сърфи, и аz съм с висок диоптър и по таzи причина ни иzпрати педиатъра на очен лекар. По принцип първият тест е на около годинка и оттам на всеки 6 месеца, докато иzключат каквото там.

# 222
Кате, браво на тебе! Много ти се зарадвах.
И аз имам мераци за 3, ама как беше там лафа, кой предполагал, кой разполагал. Я пуснете малко бацили, да се заразя, че ми писна да чакам.

# 223
Кате, браво на тебе! Много ти се зарадвах.
И аз имам мераци за 3, ама как беше там лафа, кой предполагал, кой разполагал. Я пуснете малко бацили, да се заразя, че ми писна да чакам.
Пращам колкото искаш от бацилите. Аз така се ококорих сабале като видях резултата, че излязох на разходка, за да ми просветне главата. На доктор съм чак след празниците. ooooh!

Сърфи, очния преглед е част от Утата. На вас май ви се пада първи? На всеки следващ пак ще я гледат. Вътре има картинки и искат децата да назоват картинките. Щерката така ме беше хвърлила в паника, защото тя тогава не говореше на никой от двата езика и не казваше дали вижда нещо или не.
После я водих на очен и там и слагаха капки, не видяха нищо обезпокоително, ама ходи после 3 дена като ударен самолет.

# 224
Ай сиктир бе, драги зрители, Вечка била бременна Sunglasses Grinning Не мога да повявам Wink Вярно, че споменаваше преди време, че има мераци, но си мислих, че само плаши гаргите, а тя сериозно се била заела с този въпрос Simple Smile
Вечке, леко и безпроблемно бременеене и здраво бебе накрая, за другото после няма какво да те мислим- имате си и кака и батко, помагачи много Simple Smile

Очния на кое У бил? Ние в четвъртък и петък сме на У8, досега не са й гледали очите. В тази връзка да питам, защо така ми дадоха два термина за това У? По-дълъг ли е прегледа, какво ли newsm78

Четеш ли за изпита? Grinning Това, че те разхождат из конституцията, честно казано, за пръв път го чувам. Да не би да е местно провинциално решение?

Ами след малко ще сядам да чета ooooh! За щастие не е цялата конституция, а само извадка от 4 страници, нещо като сбит преразказ с най-важните неща- че всеки имал право на живот и ей такива работи Mr. Green. А, също и каква е функцията на президент, канцлер, кой ги избира и т.н.
Лелката каза да го прочета внимателно, ще има въпроси ooooh! Също и трябва да разпиша един документ, че съм съгласна с всичко в гезетца и ще се водя по него. Мисля, че това е част от процедурата и навсякъде го правят.

Общи условия

Активация на акаунт