В Разград със шейни,падат весели игри!

• 11 093
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • там нейде .............
Добър вечер  Hug Hug Hug

Бен , нямаш грижи ако отидем ще ти купя. Аз тва покритие мисля да го пробвам на тортата за РД-то на малката.
Чела съм, че от пресуканите се получава по-добро за моделиране тесто.

Мирка ти днес не си ли била на работа newsm78 newsm78 newsm78

И къде  сте се изпокрили всички? Темата ни без малко на втора страница да отиде Rolling Eyes

# 181
Лелеееееее,ама верно няма никой тука........ #Crazy

# 182
  • София
Аз съм тук.
Не съм писала няколко дни, но на работа е лудница и вечер се прибирам смачкана.
А днес сутринта Алекс ни събуди в 6 часа с повръщане и разстройство, та обикаляхме пак лекарите.След обяд не е повръщала и не е дрискала, дано да се разминем само с това.Че ако пак се разболее ще откача.Миналата седмица с температура, а пък тази с повръщане. Twisted Evil
Писна ми с тези болести.
Гичева, утре ще спииим Laughing
Хайде, отивам да забъркам на детето едни варени картофи, че е на диета.Но обещавам , че няма да ги правя въглищарски  Joy

# 183
Аз съм тук.

Гичева, утре ще спииим Laughing
Хайде, отивам да забъркам на детето едни варени картофи, че е на диета.Но обещавам , че няма да ги правя въглищарски  Joy

уф дано ви се размине Praynig Praynig Praynig
Гичевааааааааааааааа утре наистина ще спииииииииииим Mr. Green

# 184
Добър вечер и от мен!
Аз съм си,аз утре ще ходя в метро и ще си купя!
Ружи,бързо оздравяване на Алекс!
Аз днес се снабдих с прополис и сега ще правя на дребните лекасрство за подсилване на имунитета!
лошото е,че и моя нос нещо се запушва,а аз още кърмя и нямам богат избор!Ама ще измисля нещо!
Ади за сега бай.пък после може и пак да се появя!

# 185
Добър вечер и от мен!
Аз съм си,аз утре ще ходя в метро и ще си купя!

ОК! По кое време ще ходите? Ние най-вероятно ще ходим следобяд.

# 186
Ще спиииииим да  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Бели ружи, пиши как е Алекс, много боледувате, дано да се закрепи, даваш ли й нещо подсилващо, въпреки че това не е никаква гаранция. И Павла ми е почти постоянно със сополи.........тъпча я с разни неща ама...........докато пораснат и си изградят имунитет. Само се моля да не е болнава като мен  Praynig.

Хубав уикенд на всички Hug.

# 187
Гледам всички сте изпозаспали  Mr. Green

тихичък поздрав

# 188
  • София
Не спим бе, даже и детето не иска да си ляга още.Пък аз го врънкам от сто часа.Ама след малко мисля вече наистина да се приспиваме, че никое време стана, а си мислех и филм да гледам Tired

# 189
Пък мойте и двете деца спят.Каката уж Славито щеше да гледа ,а заспа преди брат си  hahaha
Ама и аз се каня да си полегна,да позяпам някй филм...ако си намеря нещо интересно и криминално  ThinkingХайде,лека вечер и от мен и на работещите да се наспят през уикенда  Praynig

# 190
Не спим бе, даже и детето не иска да си ляга още.Пък аз го врънкам от сто часа.Ама след малко мисля вече наистина да се приспиваме, че никое време стана, а си мислех и филм да гледам Tired

и моята още не е легнала - и май няма намерение скоро да ляга ooooh!
 Усещам как ще си легнем сърдити........ Whistling Whistling Whistling

# 191
Добро утро!Аз съм,като децата-през седмицата не мога да стана преди 9,30,а в събота и неделя куквам рано,рано(днес съм будна от 6,30... Crazy)!
Айде,аз да поднеса кафето и закуската днес.
Заповядайте!

# 192
Мирка,ама ти верно си кат децата!Как можа толкова рано да се излюпиш?Сега ако ми кажеш,че вече си и ушетала и ще ми стане ясна причината! Laughing
И моите дечурлига станаха рано.Цяла седмица събуждам Тео за ясла с много усилия,а днес в 7.20 стана сам.
А мен ме боли ушенце.Много кофти,защото ми е много слабо място.Даже вече започнах капки,които обаче ще оставят Нико 2-3дни без кърма!Ама няма как,че последния път като имах такива проблеми бях бременна с Нико и поради късно започване на лечение много се усложни!
Айде лек ден!

# 193
Добро утро и от мен Hug
Мирка мерси за почерпката  bouquet  bouquet  bouquet
Ето и от мен нещо в допълнение към прекрасната закуска на Мирката

# 194

Общи условия

Активация на акаунт