В Разград със шейни,падат весели игри!

• 11 107
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро и от мен!
Аз вчера си изчистих и сега ще почивам.
Снощи не гледах филм, защото заспах с Алекс.
Гичева, Алекс е добре да чукам на дърво.Дано това повръщане да е било нещо от храна и да не е вирус.Наистина много често боледува Sad . Пихме имуностимулиращи, но явно няма много полза.Ама ми прави впечатление, че много родители си носят децата болни на яслата и се разправят с госпожите , ако те откажат да ги вземат.

# 196
Добро утро!
Благодаря за закуската и сокчето,бяха много вкусни   bouquet
Аз тази работа вече я свърших  newsm44.Едно пиле сварих и го разделих за супа и ориз с пиле и остава после да се изкъпим.И след това релаааакс .Надявам се Влади да поспи на обяд и релакса да е пред компа,но това само аз го мисле,ще видим какви са неговите намерения  hahaha
Бен,много гадно това с ухото,случвало ми се е 2-3 пъти,мнохо е неприятно.Дано бързо да ти мине  Praynig

# 197
добър ден  хайде аз да почерпя по едно обедно кафе за тея които още не са пили или пък им се пие пак

# 198
ЗДравейте момичета  Hug
Малката и аз вече се оправяме, но котарака не Cry Водихме го при Балтаджиев, че предния път той го оправи. Но този път..... Вече е абсолютно неадекватен, не може да става и само лежи. Лекаря не ни даде много надежда. Толкова ми е гадно Cry

# 199
  • София
Тоничка , съжалявам за котарака.
Къде сте се изпокрили всички бе  newsm78 ? Днес не сте активни.

# 200
Тук смееее
Тоничка,макар по -принцип да не харесвам котки и  съм против домашните животни(може би заради алергиите на Рени) наистина съжалявам.Предполагам,че щом веднъж се привържеш към животното е много трудно да го гледаш болно и безпомощно  ooooh!

# 201
Благодаря момичета, много е трудно да гледаш как се влошава и нищо повече не можеш да направиш. Дано преживее тази нощ... Пък аз си го обичам много, той е от повече от 4г. с нас. Спи с нас на спалнята, много е любвеобвилен. Извинявайте че ви скофтвам настроението и то заради една котка, при положение че има и болнички деца, но отвътре ми идва.

# 202
Е,нали затова сме тук да си споделяме и хубавите и кофти дни  Hug

# 203
Оххххххх,Тони,много гадно...! Hug

# 204
# 205
Тони, съжалявам, и аз съм губила животинчета, знам какво е Cry

# 206
  • София
Ехо, какво си правите?
Ние се приспахме и аз сега гледам Горещо.Мъжо и той спи, така че и компа е мой Laughing

# 207
  • там нейде .............
Добър вечер Simple Smile

Тоничка едно голямо ГУШ Hug

# 208
Тоничка,много съжелявам за котака!Аз те разбирам много добре,защото животните и най-вече котките са ми слабост!Дано животинче все пак се пребори!
Ние ходихме в метро,ама аз бонбони не си купих.Или нямаше или не ги намерих,незнам,ама сега продължавам да търся!
Ако някой има каталога на Метро,който е  валиден до 23.01  да свирка!

# 209
  • там нейде .............
Бен и в Кауфланд има! А в Била провери ли?
Или в новото магазинче за бонбони и ядки на пазара newsm78
Ако не ненамериш аз мога да ти дам, моите на мен ще ми трябват за 10-13 февруари.

Общи условия

Активация на акаунт