В Разград със шейни,падат весели игри!

• 11 137
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Гичева, видях те.. Flutter..

# 211
Светлето ми каза къде ги има в Разград,първо там ще пробвам.Той проблема е,че не се сещам точно кои са!И каталог си намерих!

# 212
Ох момичета умря ми котенцето Cry Вече си нямам котенце.Толкова ми липсва. Вече няма да ме посреща на вратата, няма да идва да си проси храна, няма да се гушкаме...Много ми е тежко.

# 213
Добро утро на всички! Днес май успях първа да почерпя с кафе!

Тоничка, съжалявам за животинчето ти, Hug Детенце как го прие, разстроена ли е много?

Ние днес заминаваме с децата малко на почивка на село, ще видим колко ще удържим там, сигурно ще стоим 5-6 дена.

# 214
  • Разград
Добро утро и от мен!
so sweet благодарско за кафето Hug.
Тоничка много съжалявам за котенцето.
Къде са се изгубили този уикенд всички  newsm78.

# 215
Тоничка, не плачи. За съжаление любимците ни живеят по-кратко от нас и се налага
да се разделяме с тях по този начин. През април мацките ще родят, ще ти намерим
едно шарено котараче. На мен от Варна ми донесоха котарачка. Кучета съм погребвал, четири.
Тъжна работа.

# 216
Тоничка,съжалявам мила!ПОне вече не го боли! spoko

# 217
  • там нейде .............
Здравейте  Hug

Нели Благодаря за кафето Hug

ето кафе и от мен за по късно ставащите Simple Smile   
Да почерпя - купих си Крос-тренажор

Бен ето такива са

Тоничка съжалявам за котенцето.

# 218
Добро утро  .Мерси за кафенцето и почерпката bowuu
Тоничка,много съжалявам  Hug
На мен днес ми е ден за мързелуване.Мама не е на работа и прави сладки,аз вчера сготвих и имаме за днес ядене,брат ми зяпа ТВ-то ,а Рени е на другият компютър,малкият е взел едни лъжъци и черпаци и се забавлява-абе идилия  Crazy

# 219
Тони,много съжалявам....... Hug
На мен днес ми е ден за чистене,пране, къпане............ Tired
Ели,честито!  bouquet

# 220
Тони, знам, че е тежко, т.к. си беше като член от семейството ви, но както каза Бен, поне вече не се мъчи животинката и не го боли  Sad.

# 221
Naistina e mnogo hubavo i veselo da ima bjl i puhkav snejec.Oba4e mojt sin o6te go e strah da se vozi na 6eina,nadjvam se dogodina ,kato pootraste o6te malko da se vozi i da mu e mnogo zabavno.

# 222
Кати ади представи ни се.Имена,дати на раждане....тва онова
Боже къде са мо обноските  ooooh!.А добре си ни дошла

# 223
  • Разград
Тоничка, много съжалявам за котето ти. Сигурно е много тежко, защото животинките се превръщат в член от семейството. Разбирам те, защото ние си имаме куче и аз много си го обичам. Гушкам те много силно!  Hug

# 224
Титанче,и аз туй питам:Къде са ти обноските? smile3505
welcome на Катя!
Ели,искам и аз!Честито де,аз за сега само ще си мечтая,пък на пролет ТАнчето обеща да гледа Нико за по 2 часа аз да ходя на фитнес!

Общи условия

Активация на акаунт