В Разград със шейни,падат весели игри!

• 11 111
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
А аз се мъча тук с един електронен термометър на bertoni  а той като чели не отчита вярно детето гори а той ту 36 ту38

# 61
Иве ако имаш обикновен давай с него,на електронния или са му свършили батериите или...абе не разбирам много ,но има и такива дето не отчитат правилно

# 62
Нашият е електронен,като ми отчете Т. аз прибавям по един градус отгоре.Защото съм го сравнявала със стария(обикновенния)

# 63
А аз се мъча тук с един електронен термометър на bertoni  а той като чели не отчита вярно детето гори а той ту 36 ту38

Хич не се мъчи с този електронен термометър. Вземи се обикновен и така ще си сигурна. Веднъж и аз се пробвах да меря с електронния, детето гореше, а термометърът показваше 36.5. Премерих температурата с обикновен- оказа се 38.7.
Бен, браво на теб че си овладяла температурата. Като се наложи, ще се възползвам от рецептата. Тук във форума бях чела една рецепта за смъкване на температура с разбит белтък, но никога не съм я пробвала.
Танче, много неприятно това с цицината Sad

# 64
аз опитвах с белтъка и няма да повторя.Лигава работа и не помогна да си призная  ooooh!

# 65
Привет и от нас  Hug
Радвам се че болничките се пооправят   Peace
titania ние в неделя се "целунахме " по същия начин с един шкаф....резултата беше същия като вашия,не посиняхме щот го намазах веднага с олио.Цицината буквално изникна пред очите ми.Много плака горкото .Сега ако се е затичал на нейде,види ли килим "забива" спирачки  Wink
мама на Мони ако искаш вземи си  "Ремантадин"-пие се при грипни епидемии/ако кърмиш не можеш да го пиеш  Naughty/ пие се по схема- в листовката е обяснено как-вече втора година се церим с него.Милен беше ходил при личната на майка във  Варна грипав та тя му беше казала ,ако усетим симптоми на грип да го пием .Ефекта му е светкачиен ако мога така да се изразя.Ох много дълго стана....Извинявайте   bouquet

# 66
  • Разград
Абе къде се изгуби plampetq  newsm78 някой знае ли, исках да я питам нещо.
Аз да си дам отчета за вчерашната консултация: Бебетата са добре, отгварят си на седмиците, 17 см дължина и около 300 грама. Много мърдат и не застават за снимка. Пол не видяхме, едното имаше съмнение докторката, че е момиче ама вика хайде да не гадаем. Ще ги видим в 6-тия месец - дано тогава се разкрият  Praynig.

Пожелавам на всички слънчев ден и на болничките скорошно оздравяване.

# 67
Зори, браво за хубавите резултати от консултацията. Мерките са важни, пола не го мисли. Калоян до последно не го знаехме какъв ще бъде. Даже на 4D-то във Варна го видяха момиче. Тук Андреев позна по някое време, че е момче, но и той отначало твърдеше, че е момиче и така и не му повярвахме. Затова напазарувах всичко в жълто.
Хубав следобед на всички и бързо оздравяване на болничките!

# 68
Браво Зори, това са хубави новини, в Рз ли ходиш на консултации?
Относно термометрите - и аз нямам вяра на нашия дигитален, много рядко го ползваме в къщи.

# 69
Аз пък на моя дигиталния му имам пълно доверие, но трябва да изчакаш още около минутка след изписукването, защото продължава да покачва. Сравнявала съм го с живачен-еднакво мерят.

# 70
  • ВАРНА
Абе къде се изгуби plampetq  newsm78 някой знае ли, исках да я питам нещо.

Ще й пиша на скайпа да се включи тук.

# 71
Аз пък на моя дигиталния му имам пълно доверие, но трябва да изчакаш още около минутка след изписукването, защото продължава да покачва. Сравнявала съм го с живачен-еднакво мерят.

Диде, а каква марка ти е дигиталния термометър?

# 72
В момента съм с един немски, от скоро е, защото Дани отхапа  връхчето на предния hahaha, Geratherm  се казва, а предния изкара дълги години, даже и батерията не бях сменяла, купувах го от Метро, десетина лева някъде беше, Конеглиано.

# 73
Моят е Омрон, но хич не съм доволна. Беше подарък към един апарат за кръвно, който купихме.
Аз забравих да се похваля- от два дена съм с нова прическа  4470 . Сега се чудя дали да си направя и кичури newsm78

# 74
Тази работа с кичурите я свърших преди Нова година Flutter

Общи условия

Активация на акаунт