В Разград със шейни,падат весели игри!

• 11 144
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
ivi-tedi, извинявай ако с нещо съм те притеснила.
  моля те недей така  как ще ме притесниш по скоро аз теб  ти също ми беше доста полезна по точно инфото ти  за теб и polly

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 15:52 от ivi-tedi

# 136
  • ВАРНА
ivi-tedi, благодаря!  Grinning

Трогната съм!!!

# 137
Честит празник на всички именници!Много здраве и късмет!
Тоничка,бързо оздравяване на теб и котака!
Нико днес е мн.добре,почти не кашля,няма хрема и снощи не е вдигал Т!И по този повод майка му го изведе на разходка.Естествено за половин час,до кухнята и обратно,ама подишахме въздух!
Аз имам питанка-някой да е виждал по магазините-дунапренени бонбони-казват се нещо от сорта на Marshmellow?Ако някой мернр да сигнализира!

# 138
Бен радваме се за добрите новини   bouquet.
За бонките -
купувала съм от Метро,имаше едни като елхички много ефектни за новогодишната украса.И тук май съм виждала но.....не съм много сигурна,дали не се бъркам  Thinking
Уф да не те заблудя само. В Метро има  100%- купувала съм 3-4 пъти.

# 139
Да,ама в метро скоро не се очертава да ходя,а искам да правя торта с тях,която ще ми трябва за 28.01!

# 140
честит имен ден на всички именници да са живи и здрави! 

# 141
  • там нейде .............
Честит Имен ден на всички, които празнуват днес!

Бен, колко ти трябват? аз имам  три пакета от по 100 гр. Двата са сърца , а третия - усукани. Има вероятност и в събота да ходим до Метро, но това не е сигурно............
Торта ли ще правиш?

# 142
Гичевааааааааааа стига вися на балкона  Hug Hug Hug Hug
Утре е петък Crazy

# 143
 Mr. Green Добър вечер. Слизам бе Mr. Green. Ама докато ви изчета. Оффффф, цяла седмица не можах да вляза да ви чета даже. И тоя петък да идва, че да се наспя Crazy.

Честит имен ден на Тоничка    bouquet. Да си жива и здрава! Да оздравяваш, ти и котака. И всички други болнички да оздравяват Hug. И дано да няма много болни, аз тръпна, че тоя Соломон както се е засилил към нас. В няколко града в Бг имало обявена грипна епидемия вече.

Ние пък цяла седмица се готвим "да посрещнем" Путин  Crazy. Центърът тук там е отцепен, позадръстено беше тая вечер, магазините при нас в Сити центъра затварят по-рано тая вечер.

Лека вечер на всички  Hug.

# 144
Бели Ружи, наистина, много дълги тия седмици  Tired. Особено като се върнах след майчинството, още по-дълги ми се струват, така съм отвикнала. Павла се оправи и пак и потекоха сополите, горе долу е добре... Praynig.

# 145
и на мен седмицата ми минава особенно бавно  Rolling Eyes, за сметка на това събота и неделя хвърчат като луди Rolling Eyes

# 146
Пак сте се изпокрили  Sad
Ето нещичко за раздвижване  Party
 http://www.vbox7.com/play:20f59357

# 147
Гичевааааааааааа стига вися на балкона  Hug Hug Hug Hug
Утре е петък Crazy
Взе ми думите от устата... Mr. Green

# 148
ох да, много бързо минават събота и неделя Tired. утре е петък  Laughing. докато се развъртя с парцала и сготвя това онова и е неделя вечер  Crazy

# 149
От мен лека вечер и спокойна нощ Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт