Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните принципи за въвеждане на твърди храни при бебета?
Как да се справим, когато бебето не харесва определена храна?
Какви са препоръките за въвеждане на риба в бебешката диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните принципи за въвеждане на твърди храни при бебета?
-
Как да се справим, когато бебето не харесва определена храна?
-
Какви са препоръките за въвеждане на риба в бебешката диета?
-
Какви са препоръките за обогатени храни с желязо при нисък хемоглобин на бебето?
-
Каква каша да се даде след ориз, елда, ориз и рожкови?
нали не е много твърда за 8месечно стомахче

, вече съм давала зеленчукови и плодови пюрета, оризова каша, месо и имаме заместено обедно хранене.
! каза ми да разреждам пюретата с ам аз и обясних че е само на кърма ама нямало значение! за да можело на 4.03 като отидем на консултация да въведем месните пюрета! видя ми се лудост да си тормозя детенцето с такива срокове! за протокола сега е 7.600кг никак не е слабичка, но била голяма вече и можело по бързо! мисля след моркова да дам морков с картоф и тиква и др. ще съм благодарна за съвети долу горе колко време да сме на зеленчукови и след тях плодови ли да дам или каши? а за киселото мляко не е доста след плодовото! незнам нещо съвсем се омотах
.Според мен трябва доста да изчакаш с киселото мляко, а още повече с бисквитите!!!
Добре разгледаи предишните ни темички и ще намериш отговори на всичките ти въпроси!Аз лично започнах на 6мес с пплодове, на 7 зеленчуци, на 8 месо, на 8 и 20 дена глутен и сега мисля да продължа с жълтък.А за киселото мляко ще го почна чак след годинка. Каши давам 3 пъти седмично , защото сме пухкави, и 4ак от няколко дни имам заместено хранене!Но нека и други мами ти споделлят опит! Аз да питам колко време се вари яйцето и колко горе доло жълтък се дажа за пръв път? ЧЕ аз го варих 10мин и ми се видя рохко и не посмях да дам
Яйцата са ми домашни!