Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява прегледът при доц. Томова за сърцето на бебето?
Какво представлява кола маската за кърмене?
Каква е бременната инструкторка по йога - Роси?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява прегледът при доц. Томова за сърцето на бебето?
-
Какво представлява кола маската за кърмене?
-
Каква е бременната инструкторка по йога - Роси?
-
Какво е правното положение на бъдещите учителки-майки?
-
Какви са препоръчителните дейности за убиване на времето за тези, които не работят?

Ясмина много ми харесва цветната ни темичка 
Аз малко се притеснявам,защото от няколко дни ме боли доста от ляво(някъде около яйчника)особенно като стъпя с левия крак и ме срязва!!!Снощи преди да си легна усетих пронизваща болка около пъпа(за няколко секунди)Какво става???????Днес пък докато се разхождам пак същата болка около пъпа.....а бебето като полудяло се мята.....Вече ми мина,май заспа,но това ме тревожи
В петък съм на преглед и да но устискам до тогава да я питам какво се случва.....
(това естествено, в кръга на шегата). Със сигурност не е ефект от матерната, защото сравних резултатите от предишните прегледи, когато не пиех матерна - бебчо винаги е вървял малко напред, независимо от това дали пия витамини или не. Просто си е до организъм.
Успокоих се - имам голямо доверие на този доктор, той е един от най-добрите специалисти в Кипър, и си върши работата чудесно, а клиниката му е страхотна - дано всичко да е наред, че да мога да си родя при него.
Имам чувство че ще полудея в къщи, аз повече от ден не почивам, а когато ми се наложи да са повече наистина изкрейзвам.
!!И аз се размечтах за пролетта като видях офромлението на новата ни темичка..Еххх,април,априллл,как те чакаме само