СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 444
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
Честита баба Марта и от мен!

Днес ходихме на Витоша уж да караме ски и да се разходим с Яна, но имаше много силен вятър и бързо се прибрахме за съжаление.
Беболинчо, не ви ли е много далеч Боримечката? Аз харесвам градината с църквата Св. Троица, но си нямам компания за там, че на всички им е далеч.  Crossing Arms
Таня, как мина първата работна седмица? Добре ли се чувстваш там, харесва ли ти работата, колегите как са?

# 121
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

И на шофирането май JoyБъзззззззик.

М да  Grinning А на новата работа имам служебна кола и си е само за мен  Sunglasses Засега добре се чувствам, но се обучавам, та не може да се каже, че работя. Отношението е по-добро, самата работа е на по-високо ниво. Онзи ден придружих колежка на среща с клиенти - пристигаме си с колата, с лаптопа, костюмирани, абе голямата работа сме Wink

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 17:02 от Tani4ka_04

# 122
Боримечката ни е най-близкия парк. Аз живея до китайската стена и като мина по едни пътечки между блоковете и съм там за 10-15 мин  Mr. Green
Лично аз предпочитам да ходим там, защото имаме и куче и го вземам с нас. Миналата седмица я бях взела /кучката/ и в градинката на Пиротска, но видях едни табели "забранено за кучета". Тя пък взе че се разгони сега и следващите 10тина дни всякак ще сме без нея и ще ходим където си искаме  Mr. Green Очаквам предложения  Wink

# 123

М да  Grinning А на новата работа имам служебна кола и си е само за мен  Sunglasses Засега добре се чувствам, но се обучавам, та не може да се каже, че работя. Отношението е по-добро, самата работа е на по-високо ниво. Онзи ден придружих колежка на среща с клиенти - пристигаме си с колата, с лаптопа, костюмирани, абе голямата работа сме Wink

Еее,по-полека с хвалбите,де... smile3506 И ние сме работили и ще работиме отново,нали???  smile3521
Ще вземем да ти завидиме,а някои още кърмят...ами ако им спре кърмата,какво ще правиме???  smile3516Знаеш ли колко е нерентабилно да се взима от банката кърма,а???  smile3502
Не знаех ,4е било голям кеф да караш по цял ден из задръстванията...странни неща ти доставят удоволствие... smile3534

# 124
# 125
# 126

Ще вземем да ти завидиме,а някои още кърмят...ами ако им спре кърмата,какво ще правиме???  smile3516Знаеш ли колко е нерентабилно да се взима от банката кърма,а???  smile3502
Не знаех ,4е било голям кеф да караш по цял ден из задръстванията...странни неща ти доставят удоволствие... smile3534

Споко де, тя кърмата лесно не спира  Mr. Green А отностно задъстванията, не ми пука особено - предпочитам да съм в кола, отколкото в градски транспорт. Като ще си висиш, по-добре да е в по-комфортна обстановка.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

# 127
Ние сме болни още.Кари е с разстройство и сега се мъчим с лечебни храни. Вие как сте,що сте...?Големи разходки му дръпнахте,че един ред не ви остава да драснете ей. beer
Какво става с бременните мами някой има ли инфо?

# 128
Честит 8ми март.Пожелавам ви самочувствие, красота, щастие и много любов.И винаги красиви и ухаещи като майски рози...

# 129
  • BG
Ето ми е мен .......    bouquet

Времето едно такова тази седмица ....  newsm11
Във вторник се разходихме с детето до Хиподрума и като ни навя един вятър .... много неприятно! Евтим беше целия прашасял  Confused

Tani4ka_04, разкажи повече за новата работа. Пожелавам ти много успехи и спокойна работна атмосфера с готини колеги!

Мама Тони, как сте? Кари оздравя ли вече? Следващия път няма да сме толкова срамежливи!  smile3521

Много се смях като видях снимката, как сте ни издебнали  smile3501  newsm10

# 130
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е кухнята която е в китайската стена на Одрин?
На малчо му наближава времето за кухня, а на мен все не ми остава време да отида на място да попитам какво се иска.
Ако някой сподели опит ще съм много благодарна  Hug

# 131
.....
Tani4ka_04, разкажи повече за новата работа. Пожелавам ти много успехи и спокойна работна атмосфера с готини колеги!
.....

Ами засега няма много за разказване. Днес за първи път правих планиране и ми отне целия следобяд - направо ми идеше да ревна - толкова сложно ми се стори.... Надявам се бързо да се науча. А работната атмосфера не е спокойна - колежките са готини, но просто самата работа е напрегната.

Поздрави и приятна вечер  Hug

# 132
Stephy-Добре сме вече благодаря Hug. А за снимката ..станала е случайно Thinking,но сте хванати в кадър Naughty.
беболинчо-Чесно казано моето мнение е да не се записваш в тази кухня,а в тази в читалището  JUNIOR  Wink.....хем не се занимавш с буркани и тем подобни,а ти ги дават в еднократни пласмасови купички eat...разликата е,че се оскъпява с 20ина лева и се плаща по 12лв на седмица,а при стената е 20и няколко на мес..А изискването е едно,да имаш бележка от педиатър,че няма алергии. А в китайската стена искат да е навършило детето 9мес.,а Junior не.
Танче-Важно е колектиовът да е ок ,всичко друго е работа.Поне ще мислиш само за работата ,а не за разни интриги argue с колеги.
Лек ден от нас Kissing Heart .

# 133
mama toni мерси много  Hug
Можеш ли само да ми обясниш къде точно е junior?

# 134
Намира се в читалише 'Христо Ботев" на ул.Цар Симеон 147,точно  до градинката е.Влизаш вътре и питаш във фоайето.Там се раздава и там се записва.Аааа искат и акт за раждане при записването.. Ето и линк на кухнята...можеш да си виждаш и менюто по дни:http://www.juniormenu.com/

Общи условия

Активация на акаунт