СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 455
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Много благодаря  Hug
Това ми идва малко далеч, нооо ще го измисля. Иначе наистина това с бурканчетата е голяма простотия. Поне да продаваха някъде да може да си купи човек... Сиурно за лятото ще се запиша там да си правим и разходки, а зимата ще му мисля...

# 136
Ха ха то и на нас тази кухня в читалището ни е малко далеч като се има в предвид ,че живея точно до китайската ама...

# 137
Здравейте и от мен! Отдавна не съм писала тук, но около нас няма нищо кой знае какво интересно, с което да се похвалим  Wink
Беболинчо, ние също взимахме известно време храна от тази кухня, за която мама Тони ти е казала и бях много доволна. Струва ми се, че е далеч по-добър вариант от държавната, но е малко по-скъпичка, а и щом ти е далеч може би по-добре да се ориентираш към тази на Одрин.

Тези дни проучвам въпроса с детските столчета  за кола и направо съм се побъркала от четене и тичане по магазините. Я кажете вие какви столчета имате и доволни ли сте?

# 138
Нашето е на Чиполино, доволна съм. 90 и няколко лева беше, преди малко повече от година го взехме. Пера в пералнята, не сме имали проблеми. И даже пасва на цвета на дамаската на седалките на колата Wink Ива си седи в него, спи си, даже сама се опитва да се качи и да се закопчее  Grinning
Зависи колко пари ти се дават, със сигурност има и по-добри (не че се сещам какво друго да искам от едно столче), но за другите нищо не мога да кажа.

# 139
И аз съм с най обикновенно на бертони.Към 90 и няколко беше и нашето и докато става става.Аз обаче съм доволна.Кари си свикна с него ,спи си там и и е кеф да се вози в него. Цунки на всички.

# 140
  • София
Беболинчо, на кой парк казваш Боримечката? Изобщо, по мое мнение, много сме ощетени откъм паркове и място за разходка на чист въздух в нашия квартал. Аз съм в китайската стена. А някой да знае какво е състоянието на стадиончето зад зала Спортна София? От миналата пролет на съм стъпвала там, беше много запуснато, треволяци, храсти.... и повече кучета, отколкото хора. Иначе там на мен ми е удобно да тичам сутрин.

# 141
Zazolinka Боримечката е зад бензиностанция Лукойл /бул. К. Величков и Възкрасение/. А стадиона зад Спортна София.. ами и аз там си разхождам кучето  Rolling Eyes Водила съм и малкия там, но го слагам да седи на масата за тенис, докато аз мятам топки на кучката. Тревната площ там е гадничка, но за тичане по пистата става според мен. Също кучета има основно рано сутрин и надвечер. Ако можеш да ходиш през деня е много малко вероятно да уцелиш кучкарите.

# 142
Ехоооооооооооооооооо къде се покрихте пак всички newsm19. Нас ни скапа някакъв вирус,който ни държи вече 4та седмица и вече ми идва да викам силно.Но...тук от 2,3дни сме по добре и ще подновим разходките.Разбрах,че и др.дечица също са болни.Яна,Русланчо оправяйте се бързо.   Цунки на всички и пишете.

# 143
Мда, май този вирус и нас не ни подмина - от няколко дни Яна е с разстройство и повръщане, но поне няма температура и е в обичайното си добро настроение. Надявам се тези дни това напълно да отшуми и всички да се оправят, че си е доста неприятно...  Sick

Междудругото, откриха трети пореден детски клуб в нашия район Laughing Намира се на ул. "Брегалница", между "Пиротска" и "Т. Александров". Ето и линк да разгледате: http://www.lilavgiraf.com/

# 144
  • София
Здравейте!
Вече си имате нов комшия. На 16.01.08. родих Кристиян. От него не ми остава време да пиша. Не стига че коликите го побъркват, а и на 2 месеца започна зъбче да му расте. ooooh!

# 145
Честито Габи.Да ти е жив и здрав синът.  bouquet Когато се постопли ще се видим.Целувки.

# 146
Честито и от мен, gab_i! Да ви е жив и здрав малкият Кристиян, само радости да ви носи! Сериозно ли му расте вече зъбче?! Миличкото, сигурно много го тормозят и колики, а и зъбче... Дано поне коликите бързо преминат.  Peace

# 147
Честито gab_i! Ама от 16-ти януари, чак сега да се похвалиш  Crossing Arms Пожелавам ти леко и изпълнено с много радости майчинство!

# 148
  • София
Мерси за пожеланията!!! Grinning
Наистина е тъпо чак сега да се похваля, ама ...

# 149
Ей, Габи, да ти е жив и здрав усмихнатия син!

Общи условия

Активация на акаунт