СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 456
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Здравейте и от нас   bouquet!
От известно време не ми остава време да пиша, че започнах да си поработвам от къщи, нооо редовно чета  Hug.
Иначе при нас нищо ново, освен че дребосъка расте и става все по-голям хитрец  Heart Eyes.

М@я, някой ден бихме могли да се видим в Боримечката - аз живея точно в един от високите блокове до парка и често сме там (аз и малчо).
gab_i, а ти защо се криеш до сега - освен, че сме заедно в отчетните януарчета, се оказва че сме и съседки - трябва да се запознаем. На всичкото отгоре и бебчо ми е адаш  Laughing. Е това ако не е съдба - здраве му кажи  Hug.

# 151
Impatient последните дни сме в парка всеки ден когато не вали. Само че водя и кучо с нас и стоим по далеч от останалите майки.
Ако ни познаеш някъде се обади  Hug В подписа ми са албумите и можеш да ни видиш  Mr. Green
http://koko.mutanti.com/view/8%20Months/p1010538.jpg - всички в един кадър  Peace

# 152
  • София
ImpatientLaughing , то може да има и още съвпадения ... наистина трябва да се запознаем!!! Hug
Разбрах, че поработваш, така че като ти остане време може да се видим.  Grinning Аз разхожда бебо постоянно, защото само така му минават коликите - по 6-8 часа.

# 153
Хайде да побутна темичката и да кажа, че днес имах удоволствието да се запозная с Тони и Кари в гардинката на Опълченска Simple Smile - познах Кари от снимките. Само дето за срамотите обърках името на Кари Embarassed Embarassed Embarassed и я прекръстих на Яна. Като не влизам често в темата и така е - забравям Blush Надявам се скоро да се видим и с някой друг, времето вече става само за разходки и игри!

# 154
И аз мн.се радвам,че се запознахме Hug.Малката е мн.сладка love001и др.път ще и обърна повече внимание.И аз съм от разсеяните и добре,че ти ни позна,че...  От др.седмица времето би тр.да се оправи вече и аз ще си ходя за храната от читалището и всяка сутрин от 9:30-12ч.ще сме там.Ще се радвам ако има още желаещи по това време за разходки в пясъчника ooooh!.

# 155
Разходки, а.... Мен пак ме прихващат бесовете, че бачкам, вместо да си гледам детето, ама то както се казва каквото си надробиш, това ще сърбаш  Confused Поне за второто ще знам, ако ми мине подобна идея през главата.

Почивните дни тук ли сте? Ако да, може да организираме нещо.

# 156
Танче ,ти остана от малкото които се мяркат в тази тема. HugЗа което   bouquet. Ние мислим поне неделя да отскочим до мойто село,но ще видим,а в събота сме на детски р.ден,но в понеделник защо не.Ако някой влезе тук и е навит на разходка да пише.  love001 А за по дългите почивни нищо още незнам,но все някой ден сме тук.

# 157
Ние ще пътуваме за Великден със сигурност, а за останалите почивни дни - още не се знае.
Тони, вчера липсвахте Simple Smile

# 158
Е, Тони, аз съм редовна още от самото начало  Wink

Айде да се видим понеделник. Задължително бойно снаряжение - боядисани яйца и козунак!
Ива и без това е терминатор на варени яйца, та празника със сигурност ще й хареса Grinning

# 159
Момичета, да ви питам, знаете ли да има Т-маркет някъде в района? Имало сладки бебешки джапанки/сандалки там.

# 160
Здравейте и от мен! Наистина не съм се включвала от доста време, но и напоследък темичката нещо опустя и никой не пише...
Хубаво е, че успявате да се видите от време на време. Аз тези дни не съм ходила в градинката, но пък в понеделник следобяд водих Яна в новия клуб да си поиграе малко, че нали валя и не беше подходящо за разходки.
Таня, отдавна се каня да те питам как е в новата ти работа, но доколкото разбирам май и там се е намерил кой да ти трови нервите за глупости...  Naughty Аз за сега не планирам да се връщам на работа, въпреки че и това ще трябва да стане все в един момент.  Rolling Eyes
За сега още не сме решили какво ще правим за Великден, но дори да сме в София е малко вероятно да успея да дойда, ако има среща, че сигурно ще сме все някъде в движение. 

Момичета, да ви питам, знаете ли да има Т-маркет някъде в района? Имало сладки бебешки джапанки/сандалки там.

Аз не се сещам да съм виждала или дори чувала за такъв магизин в нашия район. Единствено се сещам за такъв в Люлин и в Гео Милев, така че не мога да помогна.

# 161
Айде да се видим понеделник. Задължително бойно снаряжение - боядисани яйца и козунак!
Става.
Тони, вчера липсвахте Simple Smile
Ами в тези дъждовни дни съм ангажирала всекитата да ми взимат храната и ние не излизаме,но като се оправи времето  сме първа писта. Помисли за понеделник. Hug

# 162
За работата основно аз сама си тровя нервите - все се чудя дали си струваше да се върна толкова рано. А и засега на новата стартовата заплата е доста ниска, та чисто финансово съм на загуба да работя. Знам, че трябва време, но се нервирам. И като сложа максимум 6 часа сън в денонощието, готвенето вечер, а съм изморена, на детето да обърна внимание и то става една...... Confused

Т-маркетите лично аз много ги мразя и не бих купила от там. Има и в Красна поляна.

Приятна вечер! Ще се чуем пак за понеделник. Дано да е хубаво времето.

# 163
Вкл.да ви пожелаем с Кари весели празници.А за понеделник който е тук среща в градинката.Чакам Тяня да каже в колко ще и е удобно,че тя е най далече. Hug

# 164
Мамита,ще ходите ли на църква???  newsm78  Една срещи4ка в Св.Никола?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт