СОФИЯ-Бул.Ал.Стамболииски ,Эона Б5 и района-3

• 10 460
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Здравей, Тони  bouquet
Термина ми е на 4 юли и чакаме момченце Heart Eyes
Сега трябва да си изберем педиатър и се чудех дали можете да ми препоръчате някой в района?

# 181
Aelia-За педиатър нека др.мами да кажат,защото аз я водя в стария ми квартал при моят личен.

# 182
Благодаря все пак.   bouquet

# 183
Здравейте, мами  Hug
Приемате ли нови попълнения? Живея в Красна поляна и скоро живот и здраве чакаме да се роди нашия бебок. Иска ми се да се запозная с мамите в района и можеби да обикаляме градинките заедно   bouquet

Здравей, Aelia и добре дошла при нас!  welcome

Аз също водя Яна на друго място на лекар, но искам да я запиша в нашата поликлиника, защото ще ми е много по-удобно, вместо всеки път да пътувам с колата до настоящата й педиатърка.  Само се чудя дали на теб нашия район не ти е твърде далеч от Красна поляна. Мисля, че има и отделна тема на майките от Красна поляна, така че те може би ще могат да те ориентират по-добре за това. Peace

Иначе тук наистина редиците нещо уредяха и като гледам почти никой не пише напоследък. Аз също рядко се появявам, защото от скоро водя Яна в една ясла и стоя с нея до обяд, за да посвикне. Така че в скоро време май няма  и в разходките да се включвам... Rolling Eyes

# 184
Тц тц тц ,резил.Темата ни вече на 3та страница,срамота.Девойки аз почти всяка сутрин когато не вали съм в градинката и ако има желаещи да идват.Кари си играе на пясъка и после у нас е златни пясъци.Онзи ден си загубихме маратонката и сега сме с нови сандали,но още от първия ден станаха "хубави".Иначе сме ок.Очаквам ви. Hug

# 185
Ааа, аз онзиден бях в градинката (вярно, че малко закъснях), но вас с Кари ви нямаше Wink
Иначе и аз ще гледам всеки ден да сме там, но може и понякога да разнообразяваме с градинката на Христо Ботев и Козлодуй, че ни е по-близо до кухнята.

# 186
Ааа, аз онзиден бях в градинката (вярно, че малко закъснях), но вас с Кари ви нямаше Wink
Иначе и аз ще гледам всеки ден да сме там, но може и понякога да разнообразяваме с градинката на Христо Ботев и Козлодуй, че ни е по-близо до кухнята.
Утре пак сме на линия към10ч.в градинката,елате с малката принцеска да се опознаят с Кари а ние да се видим.

# 187
Малчо вече е записан на детска кухня и от другата седмица всеки ден ще сме в градинката на Пиротска и Опълченска.  Grinning

# 188
Малчо вече е записан на детска кухня и от другата седмица всеки ден ще сме в градинката на Пиротска и Опълченска.  Grinning

Супер.Обади се ако ни познаеш в понеделник,защото аз съм малко лош физиономист.Хайде и другите мами  чакаме ви.Аз ще бъда с Кари в пясъчника където тя си рови и се крие в къщичката там.

# 189
Аз вчера не успях да дойда в градинката, имах задачки. А другата седмица май ще ходим във Вършец, защото една приятелка си идва от Щатите. И съвсем не знам кога ще се засечем в градинката Rolling Eyes
Е, хубавото време е пред нас Peace

# 190
То  и аз в понеделник и вторник ще липсвам,но от сряда пак съм на линия до към 11ч.

# 191
Хихихи, тъкмо щях д апиша, че тази сутрин ходих и те нямаше Joy Ние утре или другиден заминаваме, така че до по-нататък Hug

# 192
И аз точно влизам да кажа, че се оглеждам, но никой не разпознавам  Rolling Eyes
Утре пак ще гледам  Mr. Green

# 193
Мая, аз днес не бях в градинката, но утре може би ще ходя. С оранжева количка съм и обикновено девойката обикаля около паметника или е в пясъчника (а аз - след нея Simple Smile)

# 194
Добра ве4ер  Wink ...
Я кажете,утре ще има ли някой в градинката към... 9-9.30ч.?
Че аз ще водя голямото диване на градина и после да не се прибирам,ами направо да цъфна в градинката? Не ми се виси там сама,не за друго... Wink ,ина4е ходя в Северния парк до обяд и се прибираме малкото да спи и после пак до градината да прибираме голямото...и парк...и ще полудея ве4е   #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт